Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN Όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσει...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN

Όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στην Ισπανία κι έχουν μιά ελάχιστη εμπειρία από τον τρόπο που δρούν και συμπεριφέρονται κάποιες πολιτικοκοινωνικές ομάδες, θα διαπίστωσαν ότι έχουν και στο συνολό τους αλλά και ατομικά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της αριστεροθολοκουλτούρας και της απλυσιάς που ασφαλώς δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Είναι βέβαιο ότι η εγχώρια ελλαδική απλυσιά και θολοκουλτούρα θα επιχειρήσει να αναπτύξει παρόμοιες εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες με αφορμή την Ισπανία, όμοιες με αυτές που εξελλίσονται εκεί κι ασφαλώς θα προσπαθήσει εμπλέξει και να καθοδηγήσει λαϊκά στρώματα που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιδεολογία και τις επιδιώξεις των διοργανωτών, που συνεχίζουν να αποτελούν το μακρύ χέρι της Νέας Τάξης στην Πατρίδα μας, για την οποία στην πραγματικότητα αδιαφορούν.


Έλληνες Πατριώτες προσοχή! Τα ενεργούμενα του Τζόρτζ Σόρος, στην συντριπτική τους πλειοψηφία ορφανά του Μαρξ, θα επιχειρήσουν να εκμεταλευθούν την σαπίλα που αναδύεται από το καθεστώς, θα μιλήσουν για περισσότερη... δημοκρατία, θα αναμασήσουν πάλι τσιτάτα για κοινωνική δικαιοσύνη και λαϊκή κυριαρχία, θα παραλληλίσουν τις ενέργειες τους με αυτές της Ισπανίας, που "ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ" τυγχάνουν ιδιαίτερα ευνοϊκής μεταχείρησης από τα καθεστωτικά μέσα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ και ως εκ τούτου καθίστανται ακίνδυνα για το καθεστώς. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΑ!


Δεν πρέπει απλά να μείνετε μακρυά από τέτοιου είδους πρακτικές που έχουν σαν σκοπό την αποδυνάμωση του Εθνικού φρονήματος και την διευκόλυνση του ξένου παράγοντα να πατήσει ακόμη πιό βαριά το πόδι του στην Πατρίδα μας. Πρέπει και να τις ξεσκεπάσετε! Η Ελλάδα δεν είναι Ισπανία κι ούτε μπορεί να γίνει. Η επανάσταση και η εξέγερση είναι ζήτημα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩN κι όχι εκείνων που αρέσκονται στο κάψιμο της Ελληνικής σημαίας όταν δεν είναι οι ίδιοι που την καίνε... όχι εκείνων που συμπορεύονται με τους εγκληματίες λαθροδιακινητές και δουλέμπορους, όχι σίγουρα εκείνων που συνοδοιπορούν με τους δολοφόνους της marfin, τους χρηματοδοτούμενους του Σόρος, τους υβριστές της Πατρίδας και της Πίστης μας...


Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

"ΣΤΟΧΟΣ" 

(ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ)



27 σχόλια

  1. ΟΛΗ Η ΛΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χασίσι κι επιστροφή στη φύση, α ρε πουσταρά μαρξ.
    Ρε γαμώ την πουτάνα μου δεν μπορούμε να ζήσουμε σε μία οργανωμένη κοινωνία με νόμους και τάξη?

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε Στόχε!Δεν κοιτάμε που μας έχει χωσει ο Γιωργακης and friends και οι συναινούντες πολιτικάντηδες στον λάκκο με τα σκατά,σημασία έχει να μην αντιδρούμε μπας και μας πούνε κομμουνιστές!Έλεος πια!Λες και είμαστε ακομα στις εποχες του 40 και πολεμάμε τους συμμορίτες!Εδώ μας έχουν φορτωσει οι Δημοκρατες νεοφιλελευθεροι λακέδες τον ζυγό του ΔΝΤ στον τραχηλό μας και μας χτυπάνε κατω σαν τα χταπόδια και εσύ μας λες να διαδώσουμε πως πρέπει να ειμαστε ήσυχοι και φρόνιμοι επειδη δεν διοργανωσε ο Στόχος ή η Χρυση Αυγη καμμια πορεία για να βγούμε να διαμαρτυρηθούμε.Ε όχι,αν κάποιος είναι εθνικιστής και αγαπάει την Πατρίδα του οφείλει να αντιδρά και να διαδηλώνει ενάντια στο αίσχος που συντελειται την στιγμή αυτή από τους αλήτες σφουγγοκωλαριους των Φράγκων και των τραπεζιτων,έστω και αν χρειαστεί να συγχρωτιστεί και με 2,3 άπλυτους.Και πολύ καλά κάνανε στην Ισπανια και διαδηλώνουνε χωρις καν να εχουν μπει στο ΔΝΤ,μόνο εμείς φάγαμε το αγγούρι αδιαμαρτύρητα χωρίς να βγάλουμε άχνα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακριά από βία, εξεγέρσεις και επανάσταση! Είμαστε μικρή και εξαιρετικά αδύναμη χώρα, εδώ είναι Βαλκάνια, έχουμε τους χειρότερους γείτονες στο πλανήτη, οι κακοί εβραίοι (υπάρχουν καλοί και κακοί εβραίοι, όπως σε όλους τους λαούς) θέλουν να κάνουν την Μακεδονία και Σκόπια ένα κράτος με πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη - η δεύτερη πρωτεύουσα των εβραίων. Η αλλαγή του πολιτικού συστήματος πρέπει να γίνει από μεγάλα κράτη, όπως Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία.
    Μακριά από βία, εξεγέρσεις και επανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως εντοπίζουμε τους περισσότερους ξένους πράκτορες-παπαγαλάκια:
    1) Χρησιμοποιούν υπερβολικά το βοηθητικό ρήμα ΕΧΩ, ως μετάφραση του HAVE.
    2) Χρησιμοποιούν κάπου-κάπου το ΚΑΝΩ, δηλαδή DO-CAN.
    3) Χρησιμοποιούν μελλοντικούς χρόνους με το μόριο ΘΑ, δηλαδή WILL.

    Το ΕΧΩ το εισήγαγαν στην ελληνική γλώσσα πριν 100 χρόνια οι βαύβαροι-γερμανοί-άγγλοι και έτσι εξαπλώθηκε η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
    Στα ελληνικά λέμε ΕΙΜΑΙ, όχι ΕΧΩ.
    ΑΓΓΛΙΚΑ: Έχω δικαιώματα, ως φεουδάρχης, γκρινιάζω στους υπηρέτες και σκλάβους για τις υπηρεσίες τους.
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ασκώ τα δικαιώματα, αγωνίζομαι, κάνω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕ!!!!!!!. ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κι εγω το ποσταρισα σαν παραδειγμα, και με σχολιο..τι κανει η δικη μας νεολαια!
    Μαλλον πατατα εκανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. fasistes koufales erxontai kremales...ellines eistai kai fenestai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Λαός στους δρόμους, απο άκρη σε άκρη της Ευρώπης, για μια Ευρώπη των Λαών, του πολιτισμού και των αξιών της, όχι του κεφαλαίου, του ρατσισμού και της καταπίεσης κάθε είδους. Η Επανάσταση είναι εδώ, ήρθε η ώρα σας λακέδες του συστήματος. Τρεχάτε να κρυφτείτε γιατι το ποτάμι φούσκωσε και δε γυρνάει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα τα κατακάθια και η βρώμα μαζεύεται πάντα στα άκρα. Ακούτε φασίστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναρχικοι και Μπολσεβικοι αυτη η γη δεν σας ανηκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ...ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΧΕ τους ξεσκεπάζεις και σαλεύουν σαν τα φίδια.
    Φωτιά και τσεκούρι.

    Ξέρουν οι Έλληνες πώς και πότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα αρχίζουν τα μπάνια του λαού. Άστο απο Σεπτέμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ.... ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΘΕΛΕΙ Η Π.... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πατριωτισμός σημαίνει Αγώνας και Παρέμβαση.Εγώ προσωπικά δεν έγινα εθνικιστής για να υπηρετώ το Ησυχία Ταξις και Ασφάλεια υπό το Καθεστώς της πιο προδοτικής κυβέρνησης από εποχών Τσολάκογλου.Καθίστε εσείς στους καναπέδες να αναπολείτε τις εποχές του χωροφύλακα ενώ ο κοσμάκης έξω θα παλεύει για την επιβίωση του κάτω από την μπότα του κατακτητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητοί Εθνικιστές όταν ένα κίνημα δεν έχει την δυναμική και τον Εθνικο Ιμπεριαλισμό, όταν ένα κίνημα είναι αυθεντικό και δεν βάζει όρια
    Όταν ένα κίνημα δεν φωνάζει Ρατσιστικά συνθήματα, όταν ένα κίνημα είναι ΕΝΩΜΕΝΟ και δυνατό και δεν έχει σχέση με την Σάπια ιδεολογία του ενός και ζητάει Δημοκρατία και Ελευθερία που οι παγκόσμιοι ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ και Ιμπεριαλιστές εφαρμόζουν τότε εσείς θα είσαστε πάντα πίσω απο αυτό...
    Οι λαοί βλέπουν την Αλήθεια και αντιδράνε γιατί αγαπάνε περισσότερο την Πατρίδα τους, γιατί έχουν αίσθημα Πατρίδας και επειδή δεν είναι και καλά δήθεν ΑΝΩΤΕΡΟΙ.
    Χαίρομαι και βλέπω τελικά ότι μια ζωή θα είστε εναντίον στα επαναστατικά Πατριωτικά κινήματα.
    Όταν κάποτε είσασταν με τους Εθνοπροδότες που υπογράψαν την Βάρκιζα και ιδού που καταλήξαμε τώρα...

    Ο λαός της Ισπανίας ξύπνησε και ξημερώνει μια νέα μέρα για όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι πραγματικά καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει σε συγκεκριμένα θέματα, με τα σχόλια, που αποδεικνύουν πολλά. Είτε κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, είτε έχουν τους λόγους τους να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Είπε κανένας να κάτσουμε στους καναπέδες; Ή μήπως καθόμαστε (και αναφέρομαι σε εκατοντάδες συνέλληνες που τους γνωρίζω); Αλλά το να μη βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει και να δρούμε μόνο με το θυμικό, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να εξυπηρετούμε αλλότρια συμφέροντα, το σύστημα που είναι έτοιμο για να επωφεληθεί απο κάθε είδους "επαναστάσεις" (τύπου πρόσφατων Δεκεμβριανών). Ας θυμηθούμε λίγο τι έγινε με την περίπτωση της Marfin, που έκαψαν τα πασίγνωστα κέντρα τους ανθρώπους μιας και οι χιλιάδες Ελλήνων που κατέβηκαν στο δρόμο δεν ήταν δικά τους ενεργούμενα και αν δεν τους σταματούσαν με αυτό τον τρόπο, τότε σίγουρα θα είχαμε επανάσταση και αλλαγή. Αλλά είπαμε, ας όψονται οι "επαναστάτες". Τα ίδια ενεργούμενα που παριστάνουν τους δήθεν προστάτες της εργατιάς και των δικαιωμάτων, για να τσιμπάνε οι αφελείς ή οι έχοντες άλλους σκοπούς (δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι, πάντα υπήρχαν). Εγώ προσωπικά δεν είμαι πρόβατο για να άγομαι και να φέρομαι απο την κάθε φράξια που καλεί τον κόσμο στο δρόμο, επιδιώκοντας πιθανώς να τους πάρει και στο λαιμό του ή να χυθεί αίμα για να επωφεληθούν. Τα "γιουρούσια" που θέλουν κάποιοι που βλέπω να αποκαλούνται πατριώτες, εθνικιστές ή οτιδήποτε άλλο θέλει και σχεδιασμό. Όποιος θέλει να ακολουθήσει τον σχεδιασμό των επικίνδυνων κέντρων που όλοι πλέον γνωρίζουμε είναι ελεύθερος να το κάνει... Αλλά δεν του δίνει κανείς το δικαίωμα να επικρίνει όσους σκέφτονται και τις άλλες παραμέτρους. Και ακριβώς αυτό είναι που μας κάνει όλους εμάς να ξεχωρίζουμε απο τον όχλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βασιλειος Βριλλιος23 Μαΐου 2011 στις 6:02 μ.μ.

    Ορθως λεγει το αρθρον του Στοχου!
    Δεν ημπορει η Ελλας να υποκυψη εις τας πιεσεις ολου αυτου του ξενοφερτου συρφετου, οπου μοναδικος του στοχος ειναι να αλλοτριωση την ηδη παρηκμασμενη νεολαια μας και νας οδηγησει ινα απεμπολισσομεν τις αξιες και τα ιδανικα της φυλης!
    Εξαλλου, τοσο ο παροξυσμος αυτος, οσο και οι ιδεολογιες που τον εγεννησαν ουδεμιαν σχεσιν εχουν με το ελληνικο πνευμα. Ειναι αυταποδεικτον οτι αποτελουν απορροια της επιμειξιας των βαρβαρων γοτθικων φυλων της Ιβηρικης χερσονησου, με τους πλεον βαρβαρους, απλυτους και ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ Αραβες, μετα απο τοσους αιωνες κατοχης. Δι'αυτου προκειται κυριοι! Θεωρειτε τυχαια την ομοοιοτητα με τις αραβικες εξεγερσεις και καταληψεις πλατειων και αλλων δημοσιων χωρων; Ειναι δυνατον αυτος να ειναι ο δρομος των απογονων του Περικλεους και του Θεμιστοκλεους;
    Δι'αυτους τους λογους διατηρουν εις την Ισπανια ακομα και σημερον την βασιλευομενη δημοκρατια, διοτι κατα βαθος γνωριζουν οτι διχως την επιτηρησιν των ευγενων, ειναι βεβαιον οτι το κρατος τους θα παραδοθει εις την αναρχια, το χαος και την εκφυλισιν των ηθων! Ειναι αναποσπαστο στοιχειο της εθνικης συνοχης, της ταξεως και της ασφαλειας! Ημεις εις της Ελλαδα βιαστηκαμε να διωξομε τους βασιλεις, οι οποιοι μονο καλα εφεραν εις τουτον τον τοπον, τυφλωμενοι απο μια νεοκοπη δημοκρατια. Και σας ερωτω, τι καλο εχομε ιδει απο τουτην την δημοκρατια, τη δημοκρατια των αναρχοαπλυτων, των αντιεξουσιαστων, των τρομοκρατων, των λαθρομεταναστων; Δεν φταινε μονον αι μειοδοτικαι και προδοτικαι κυβερνησεις του ΠαΣοΚ και της ΝΔ, αλλα φταιει και αυτη η αισθησις απολυτης ελευθεριας και ανοχης του κρατους προς καθε ειδους συμπεριφορα! Που επιτρεπει εις ολο αυτο το σκυλολοι της αριστεριστικης θολοκουλτουρας, της κοκκινης μπολσεβικικης τρομοκρατιας και των αναρχοφασιστικων αντιεξουσιαστων ομαδων, να εχουν γνωμη και να εκφραζουν λογο δια τα δημοσια πραγματα! Ποιος μιλα τη σημερον ημερα για Αξιες, για την Πατριδα, τη Θρησκεια, το Εθνος; Ολα εχουν εξοβελιστει χαριν μιας δηθεν <>. Περι ποιας πολυπολιτισμικοτητος ομιλειτε κυριοι, οταν ολοι οι συγχρονοι προοδευμενοι πολιτισμοι προσπαθουν ουσιαστικα να αντιγραψουν το αρχαιοελληνικον κλεος; Ημεις αντιθετως, θελομε να το εξοβελισομε, διοτι εμπνεομαστε απο καθε απλυτη, πρωτογονη ρατσα! Επιτρεψαμε ολοι ημεις, οι γνησιοι πατριωτες, να γινουν προτυπα οι μαο-μαο!!! Ημεις, που επιτρεπομε εις ολους αυτους τους αχρειους να μονοπωλουν ολα τα ΜΜΕ δια την προπαγανδα αυτων των εκφυλιστικων και αντιεθνικων ιδεων, που τους αφησαμε να αλωνιζουν εις τα σχολεια και τα πανεπιστημια και να διαφθειρουν τη νεολαια μας!
    Μοναχα εις τον Θεον της Ελλαδος ημπορουμε πλεον να ελπιζομε δια τη σωτηριαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ποτε θα παρω καμμια βουρτσα να ερθω να σας πλυνω... βρωμοπαιδα!
    εδω δεν ξερετε να κανετε μπανιο, θα κανετε και επανασταση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάνουμε οικονομία στο νερό για να μπορείς να πλύνεις τα χέρια σου από το αίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. έχω διαβάσει τα όσα έχει γράψει ο καθένας ώς σχόλιο
    ποικίλες απόψεις από μετριωπαθείς έως ακραίες
    η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα στην εποχή μας να διαβάσω
    άποψη(ολοκληρωμένη μπορώ να πω) υπερ του βασιλέως
    κύριε Βασίλειε Βρίλλιε μήπως αγνοήτε πως οι βασιλείς δεν υπήρξαν ποτέ Έλληνες στην καταγωγή τους;

    τέλος πάντων δεν έχω σκοπό να πω πολλά, αν και το όλο θέμα σηκώνει μεγάλο σεντόνι

    Έλληνες μην προσπαθούμε να βρούμε διαφορές μεταξύ μας,υπάρχει πληθώρα.
    Το βασικό είναι να δούμε το κοινό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να βρούμε την λύση του.
    Όλοι μαζί, μακριά από κόμματα και οργανώσεις που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα.
    Με μια κοινή ιδεολογία όλα για το πραγματικό συμφέρον της πατρίδας και χωρίς διχόνια μεταξύ "δεξιών"-"αριστερών"
    "κομμουνιστών"-"φασιστών" και ότι άλλο οδηγεί σε μονομερή θεώρηση των πραγμάτων.
    Η αλήθεια είναι μια: << Μας έχουν εξαπατήσει και τώρα μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας για να την βγάλουν καθαρή>>
    Βγάλτε τις παροπίδες δείτε τα πράγματα καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι μαλακίες γράφετε όλοι... τα προβλήματα του κόσμου μας ενδιαφέρουν... ΞΕΚΟΛΑΤΕ ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να τους φοβάστε τους απελπισμένους κύριοι!
    Γιατί από ένα σημείο και μετά δεν έχουν τίποτα πια να χάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΩΜΑΣΤΕ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΩΘΕΝ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΦΕΡΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ,ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΗ ΜΑΖΙ,ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤς ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ? Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩς ΕΔΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ι ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ Η ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.