Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ "ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ" ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Το ότι θα μας χόρευαν στο ταψί οι τούρκοι φάνηκε απο την... αλήστου μνήμης εποχή των "ζεϊμπέκικων", τότε που ο Γιωργάκης σαν ΥΠΕΞ ...

Το ότι θα μας χόρευαν στο ταψί οι τούρκοι φάνηκε απο την... αλήστου μνήμης εποχή των "ζεϊμπέκικων", τότε που ο Γιωργάκης σαν ΥΠΕΞ χόρευε σαν την αρκούδα υπό τα παλαμάκια του Ισμαήλ Τζεμ. Το "όραμα" του Γιωργάκη ήταν η προώθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας, προκειμένου να μπουν οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας σε μια... νέα εποχή! Το πόσο "εξομαλύνθηκαν" οι σχέσεις δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε εμείς. Φαίνεται καθημερινά τόσο απο τις προκλητικές δηλώσεις όσο και απο τις παραβιάσεις των τούρκων, που θα φτάσουν καμιά μέρα να πίνουν καφεδάκι στο Πασαλιμάνι!
Ο Γιωργάκης όμως δεν το βάζει κάτω... Και μετά την περιβόητη συνάντηση στο Ερζερούμ, έρχεται και νέος κύκλος "διερευνητικών επαφών". Από την Δευτέρα λοιπόν ξεκινάει στην Αθήνα ο...50ος κύκλος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που έδωσαν στα τουρκικά Μέσα αξιωματούχοι της Άγκυρας Ελλάδα και Τουρκία θα προχωρήσουν σε διμερείς συμφωνίες, με πρώτα φυσικά τα θέματα του ΑΙΓΑΙΟΥ! Να τονίσουμε ότι έχει αποφασιστεί να μην γίνονται ανακοινώσεις για την πορεία και τις αποφάσεις των "διερευνητικών επαφών". Ο λόγος αυτονόητος... Για να μην μαθαίνουμε ότι ο Γιωργάκης και η παρέα του είναι πανέτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ στους τούρκους! Το θέμα βέβαια είναι πως έχουν υπολογίσει χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος απο τους ίδιους τους Έλληνες, οι οποίοι καμία σχέση και "διερευνητική επαφή" δεν έχουν με το κηφηναριό της εξουσίας που ξεπουλάει με ελαφρά τη καρδία την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.