Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ

Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες, Η Αδούλωτη Κερύνεια εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να φτάσουμε και με πίστη στο μέλλον να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη...

Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες,

Η Αδούλωτη Κερύνεια εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να φτάσουμε και με πίστη στο μέλλον να συνεχίσουμε τον αγώνα για την Ανάσταση της Κύπρου μας με την απελευθέρωση της από τον Τούρκο κατακτητή.
Μην επηρεάζεστε από την τεχνητή κατάσταση πόλωσης, και απογοήτευσης που καλλιεργείται, ούτε από την ανήθικη και βρώμικη εκστρατεία καταρράκωσης του ηθικού και του φρονήματος μας που στόχο έχουν να παραδοθούμε στη μοίρα μας και να νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα και να παραδώσουμε την Πατρίδα στον Τούρκο κατακτητή και τους ξένους συνοδοιπόρους του.
Το κλειδί ολοκλήρωσης της εισβολής και επισφράγισης της κατοχής είμαστε εμείς, ο Λαός, πρόσφυγες και μη πρόσφυγες.
Χωρίς την υπογραφή μας η κατοχή «κρέμμεται» και εφόσον η κατοχή δεν νομιμοποιηθεί από τα θύματα της, δεν εδραιώνεται.
Κρατηθείτε αδέλφια και ο Θεός δεν εγκαταλείπει αυτούς που πιστεύουν και διεκδικούν το Δίκαιο τους. Είμαστε εμείς και το κλειδί της λύσης. Η Κύπρος σώζεται μόνο με την αποκατάσταση του Δημογραφικού της χαρακτήρα. Δηλαδή με την απομάκρυνση των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων και των εποίκων, την επιστροφή και επανεγκατάσταση όλων των προσφύγων, Τουρκοκυπρίων, Ελληνοκυπρίων, Αρμενίων, Μαρωνιτών και Λατίνων πίσω στα χωριά, τα σπίτια και τις περιουσίες τους, χωρίς όρους και περιορισμούς.

Γιαυτό αρνούμαστε κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης των κατοχικών δεδομένων και αλλοτρίωσης της ταυτότητάς μας και της Ελληνικής Εθνικής μας καταγωγής. Καταγγέλλουμε του Πόντιους Πιλάτους και ανεβαίνουμε το Γολγοθά μας σίγουροι ότι στο τέλος θα έλθει και η Ανάστασή μας.

Καλή Ανάσταση αδέλφια.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

1 σχόλιο

  1. DIADHLOSTE KA8E PROTH TOU MHNA EKSO APO TO EVROPAIKO KOINOVOULIO STO STRASVOURGO..

    AFTH EINAI H MONADIKH LYSH SHMERA.

    AFTO MHN PERIMENETE NA SAS TO POUNE OI PRODOTES..

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.