Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ... ΚΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΣΧΑΤΩΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ!

Το τελευταίο διάστημα "απόβαση" τουριστική έχουμε απο Ισραηλίτες στην Κω... Πριν λίγες μέρες στο Πανόραμα Κυπριώτισσας στην Κω έμε...

Το τελευταίο διάστημα "απόβαση" τουριστική έχουμε απο Ισραηλίτες στην Κω... Πριν λίγες μέρες στο Πανόραμα Κυπριώτισσας στην Κω έμειναν περίπου 700 Ισραηλίτες οι οποίοι μάλιστα είχαν φέρει μέχρι και δικά τους μαχαιροπίρουνα και δεν ακουμπούσαν ούτε τα πόμολα του ξενοδοχείου! Κάτοικοι της περιοχής κάνουν μάλιστα λόγο για περίεργες τελετές και φωτιές που άναβαν κατά τις βραδυνές ώρες... Το τι ακριβώς συμβαίνει κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Αλλά ότι κάτι συμβαίνει, μιας και είναι συνεχής η παρουσία πολυπληθών ομάδων Ισραηλιτών στην Κω, είναι το μόνο βέβαιο!

Φ.Α. - ΚΩΣ

8 σχόλια

  1. >Το τι ακριβώς συμβαίνει κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Αλλά ότι κάτι συμβαίνει, μιας και είναι συνεχής η παρουσία πολυπληθών ομάδων Ισραηλιτών στην Κω, είναι το μόνο βέβαιο!<

    Ανοησίες! Παντού συνωμοσίες βλέπετε και δη εβραϊκές. Στην Κρήτη ήλθαν πολλοί περισσότεροι. Το τι και γιατί το φέρνουν μαζί τους, είναι δικός τους λογαριασμός. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να κινείται ο τουρισμός, διότι η οικονομική κατάσταση είναι παραπάνω από ζοφερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρευτείτε,,,
    1ον το ξενοδοχείο λέγεται Πανόραμα Κυπριώτης
    2ον ξεκίνησε η τουριστική σεζόν
    3ον κανείς δεν ανάβει φωτιές
    4ον για το μόνο που θα πρεπε να λέτε ότι συνοδεύονται απ τη Μοσάντ γιατί δεν εμπιστεύονται τους δικούς μας.
    5ον είμαι κάτοικος Κώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. stgilte toys diakopes sto auschwitz i sto dachau terlpnitz!!!
    ekei tha anawoyn foties gia tin party toys!!
    7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μαχαιροπήρουνα φαντάζομαι τα φέρανε γιατί οι θρήσκοι Εβραίοι ακολουθούν πολύ αυστηρούς διαιτητικούς κανόνες (κόσερ) και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν σκεύη που έχουν ακουμπήσει χοιρινό.

    Κατά τα άλλα συμφωνώ με την προλαλήσαντα, αδιάφορο μου είναι το τι κάνουν, είναι πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΧΕ, με ανεγκέφαλα σκουπίδια, όπως τον/την 30/4/11 11:58 μμ, δεν ξέρω τι φιλοδοξείς. Να δείξεις ότι ο μετριασμός δεν ισχύει για ηλίθιους "νεοναζί", θαυμαστές των ανθρωποειδών που κατέστρεψαν την χώρα μας και κατέσφαξαν τον πληθυσμό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποτε ερχόντουσαν στο κλαμπ μεντ στην Κέφαλο της Κω δωρεάν όλα από έναν ζάμπλουτο εβραίο για φοροαπαλαγές περίπου 1400 άτομα την εβδομάδα και τι κάναν? Εκλεβαν από το ξενοδοχείο πιρούνια και πετσέτες! Με αποτέλεσμα όταν αναχωρούσαν να τους κάνουν έλενχο τις απόσκεύες οι οποίες πήγαιναν στο αεροδρόμιο με φορτηγά για λόγους ασφαλείας! Ποιό είναι το ανέκδοτο όμως η μουσάντ έψαχνε τις βαλίστες για βόμβες στην άφιξη...και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ψάχναν τις βαλίτσες για τα κλεμμένα στην αναχώρηση! και τώρα μας λένε ότι έρχονται με δικά τους μαχαιροπίρουνα μάλον για να δικαιολογισούν τα κλεμμένα! Ουστ ρε εβραιαριό σε όσους δεν σας ξέρουν να τα λέτε υπάρχουν πολοί που ξέρουν ήμουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αιρέσεις του ιουδαϊσμού που έχουν επηρεαστεί από τους βαβυλώνιους δεν διαφέρουν καθόλου από τον σατανισμό(π.χ. σατανιστές της παλίνης).
    Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε ιαπωνική σειρά των τελευταίων 1-2 χρόνων. Από τότε που αγόρασαν οι αμερικάνικες εταιρίες media τις ιαπωνικές, γέμισε η τηλεόραση πεντάλφες, εξάγωνα αστέρια και αγγελο-διάβολους, ακόμα και σε σειρές άσχετες με μαγεία ενώ οι ιάπωνες δεν είναι καν χριστιανοί. Μετά ανατινάχτηκαν 1-2 πυρηνικά εργοστάσια.

    Άντε να τους κάνουμε τα τουριστικά χατίρια, να πέσει όξινη βροχή στην ελλάδα, να πεθάνουμε στην πείνα, ούτε χόρτα θα φυτρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 2/5/11 2:56 μμ

    Χωρίς πηγές, ο καθένας γράφει ό,τι αρλούμπες θέλει. Εκ πείρας γνωρίζω ότι οι Ισραηλινοί είναι από τους σοβαρότερους τουρίστες που έχουμε.

    @ 3/5/11 8:53 πμ

    Ο τρούλος του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον είναι διακοσμημένος με αγκυλωτούς σταυρούς. Τι σημαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.