Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ... "Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ" ΚΑΙ... "ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"

ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!  Όπως θα δείτε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας ο Ν...


ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

 Όπως θα δείτε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας ο Νίμιτς μόλις προχθές μετά από συνάντηση με εκροσώπους των δύο πλευρών ζήτησε να αποφεχθούν... παρεξηγήσεις και συγχύσεις μεταξύ μας! Έλεος δηλαδή... Τους είχαμε παρεξηγήσει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ τους γυφτοβουλγαρόσλαβους ότι θέλουν να μας κλέψουν γη και ιστορία και νομίζαμε μάλιστα τόσα χρόνια ότι ήταν και εχθροί μας. Φίλοι μας είναι που θέλουν το καλό μας. Κι εμείς το καλό τους θέλουμε... Για αυτό τόσα χρόνια φωνάζουμε ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ βέβαια... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ... και ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...

Ας την δεί αλλιώς την δουλειά ο Νίμιτς... Αν θέλει αυτά τα εδάφη το ΝΑΤΟ υπό τον έλεγχο του, υπάρχει ΜΙΑ ΛΥΣΗ που εγγυάται το αποτέλεσμα και απεικονίζεται στον χάρτη ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ που παραθέτουμε... ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΝΙΜΙΤΣ

5 σχόλια

  1. >Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ<

    Τώρα πια.... Από το 1950 έπρεπε να είχαμε "τρελάνει" στα διαβήματα τον Τίτο. Από το 1991 έπρεπε να είχαμε στείλει τελεσίγραφο και ένα σμήνος μαχητικά να σπάσουν το φράγμα του ήχου πάνω από τα Σκόπια. Το πράγμα θα είχε λήξει χωρίς άλλες φασαρίες.

    Όταν ο Μιλόσεβιτς πρότεινε κοινά σύνορα με την Σερβία, ο Μητσοτάκης είπε ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και διατράνωνε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα σύρει την χώρα σε πόλεμο.

    Τώρα πια το πουλάκι πέταξε. Ίμια, Σκόπια, Αλβανία. Πώς κατάντησε έτσι η χώρα που αντιμετώπισε Ιταλούς και Γερμανούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ που λες στα οπλα στα οπλα θα πας να πολεμησεις;αν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα τοτε να μπουκαρουμε και στο Ιρακ στο Ιραν στην Ινδια στην Κινα στο φεγγαρι και...οπου υπαρχει Ελληνισμος!!!κοψτε τις χαζομαρες επιτελους.Και καλα να μπουκαρετε,ο δρομος ειναι ανοιχτος;τα σκυλια ειναι δεμενα;αν δεν κανω λαθος στα σκοπια υπαρχει η δευτερη μεγαλυτερη αμερικανικη βαση εκτος ΗΠΑ...λοιπον θα μπουκαρετε;αντε να σας δω(να δουμε τι θα γινει με αυτους τους βλακες που πανε στα καζινο και αφηστε τα παχια λογια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι δεν παιρνεις τα οπλα να πας να πολεμησεις? παρατα τον καναπε κυριε ραμπο και πηγαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το νατο ειναι ο μεγαλυτερος φονιας της οικουμενης, ευθυνεται για τα περιβοητα ψεκασματα χημτραιλς, δηλητηριαζουν τα εθνη με βαρεια μεταλλα και μικροκυμματα! αντιστασι αντιστασι αντιστασι Ελληνες οπου και οπως μπορειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκατοντάδες Σκοπιανοί περνάνε τα σύνορα το καλοκαίρι με προορισμό την θαλασσα τα διαβατήρια γράφουν Μακεδονία γιατί τους επιτρέπουν να περνάνε ; fyrom έπρεπε να γράφουν όμως γράφουν Δημοκρατία της Μακεδονίας οι τελωνειακόι τι σκατα κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.