Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΡΥΘΜΙΚΑ "ΟΥ-ΤΣΕ-ΚΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ... "ΠΑΡΑΔΟΞΑ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... Την επόμενη ημέρα από την βραδυνή επίθεση των Αλβανών στο υπο κατασ...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ... "ΠΑΡΑΔΟΞΑ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...

Την επόμενη ημέρα από την βραδυνή επίθεση των Αλβανών στο υπο κατασκευή λυόμενο εκκλησιαστικό μουσείο στο φρούριο του Καλαί μιά ομάδα 100 και πλέον γυφτοσκοπιανών φτάνει γύρω στις 12 το μεσημέρι στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί. Μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω στις μία το μεσημέρι η Αλβανική ΜΚΟ "Ξύπνα" που θεωρείται μετωπική οργάνωση του αλβανικού κόμματος DUI, παραχωρούσε συνέντευξη τύπου σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι γυφτοσκοπιανοί προσεγγίζουν το εκκλησιασικό μουσείο, στο φρούριο του Καλαί, που έχει δεχθεί την επίθεση των Αλβανών και αναρτούν επάνω του μιά κόκκινη πατσαβούρα με το άστρο της Βεργίνας ενώ στέκονται σιωπηλά δίπλα στο ΚΛΕΜΜΕΝΟ σύμβολο.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, ομάδα 200 - 300 Αλβανών υποστηρικτών της ΜΚΟ "Ξύπνα" επιχειρούν να προσεγγίσουν τον χώρο που βρίσκονται οι γυφτοσκοπιανοί φωνάζοντας ρυθμικά "Ου - τσε - κα, Ού - τσε - κα" και "Βου - Βου - Βούλγαροι" (!!!) κρατώντας πέτρες, μπουκάλια και μαχαίρια.

Η Αστυνομία των Σκοπίων που βρίσκεται στο σημείο αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση και σε λίγη ώρα εκτεταμένες συμπλοκές με τα γνωστά αποτελέσματα εξελίσονται σε διάφορα σημεία του φρουρίου. Από την μιά οι σλαβόφωνοι απατεώνες με την κόκκινη πατσαβούρα και το άστρο της βεργίνας, κι από την άλλη οι Αλβανοί υποστηρικτές του 'Ού - τσε- κα" να αλληλοσφάζονται στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ εδάφη της Ελληνικής Βόρειας Μακεδονίας. Και εις ανώτερα... φτάνει εμείς να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε προς το Εθνικό συμφέρον οποιαδήποτε κατάσταση κι αν δημιουργηθεί, όποια τροπή κι αν πάρουν τα γεγονότα.

Στην παρούσα φάση πάντως όλοι στα Σκόπια μιλάνε για το πιθανό ενδεχόμενο επανάληψης του 2001 όταν οι εκτεταμένες ένοπλες συγκρούσεις αλβανών ανταρτών και "τακτικού" στρατού, είχαν μετατρέψει το μόρφωμα σε πεδίο πραγματικού πολέμου με εκατοντάδες θύματα, μεταξύ των οποίων ασφαλώς και άμαχοι.

"ΣΤΟΧΟΣ"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://www.stoxos.gr/2011/02/blog-post_8796.html
http://www.stoxos.gr/2011/02/blog-post_5060.html

2 σχόλια

  1. Swsta ta Leei o Stoxos Dio Gaidaroi malwnane se kseno Axyrwna!!

    TO PROBLHMMA EINE TI KANOUN TA DIKA MAS MOULARIA THS GIAFKAS EKEI STO SYNTAGMA!!
    GIA NA POUME KAI THN ALH8EIA OI LIAPHDES EXOUN LIGO DIKIO EDW....GIATI OI SLABOI APATEWNES EINE PRAGMATI BOULGAROI.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε δεν πανε στο διαολο και οι δυο??το μορφωμα διαληθηκε..θα μας παρακαλανε οι μπασταρδοι οι γυφτοι να τους σωσουμε,θα μας ζητανε βοηθεια.Αυτα να τα σκεφτοντουσαν νωριτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.