Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΣΤΡΑΨΕ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο "ΜΑΚΕΔΟΝΑΡΧΗΣ" ΑΝΘΙΜΟΣ

"ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"... Για «σχέδιο κατά της Ελλάδας» έκανε λόγο από άμβωνος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του ο μητροπολ...

"ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"...


Για «σχέδιο κατά της Ελλάδας» έκανε λόγο από άμβωνος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με αφορμή το κύμα παρανόμων μεταναστών που εισέρχεται στη χώρα μας.Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της απόφασης της κυβέρνησης για κατασκευή φράχτη στον Έβρο, αλλά ζήτησε από άμβωνος να μπει φράχτης και σε άλλο σημείο του Έβρου.
Πρόκειται για το χωριό Πόρος, όπου σύμφωνα με τον μητροπολίτη Άνθιμο «καθημερινά μπαίνουν από εκεί δεκάδες λαθρομετανάστες.»
Καλά κάνει η κυβέρνηση, συνέχισε ο μητροπολίτης, αλλά αργήσαμε.
«Εγώ τα έλεγα αυτά αλλά οι υπόλοιποι τώρα το καταλάβανε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν είμαστε απάνθρωποι αλλά το κάνουμε γιατί επιχειρείται σχέδιο κατά της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

6 σχόλια

  1. Ο "μακεδοναρχης" δηλωσε πριν μερες οτι το σλαβομακεδονια ειναι εθνικα αποδεκτη λυση.Αυτο πως σχολιαζετε?
    Ο Ανθιμος ειναι ο Ψωμιαδης του κλήρου και τιποτα παραπανω. Λεζάντα χωρις ουσία. Λόγια χωρίς πράξεις. Συναντηθηκε με τον Μπουτάρη μετα απο όλα αυτά που ο μπεκρης ειχε πει εναντιον του. Και δεν προσβαλε ο Μπουταρης προσωπικα τον Ανθιμο αλλα το ρασο που φοραει και ο κόσμος το σεβεται.Τα μμε ξερουν καλα και προβαλλουν σαν εκπροσωπους της πατριωτικης ιδεας ανθρωπους που ειναι ουσιαστικα ακινδυνοι για το συστημα. όποιος ειναι απειλη συκοφαντειται και λασπολογειται και αν καταφερει κατι θα ειναι μετα απο πολλα χρονια αγωνα με αιμα και ιδρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμιωτατε με ολον τον σεβασμο στην Ιεραρχια σας δεν αργησαν οι προδοτες αλλα απλα το σχεδιο ολοκληρωθηκε!
    Τωρα ποιος θα μολυνη τα χερια του για να ξεβρωμιση η Ελλας;
    Ο φραχτης αλλωστε θα ειναι αχρηστος εκ των πραγματων.
    Ας μην λεμε λοιπον καλιο αργα παρα ποτε,διοτι η Ελλας σκλαβωθηκε,και αυτο το ξερουν και οι κοτες!
    Δηλαδη αν ερχοντουσαν μερικοι βρωμιαριδες και καθοντουσαν σε ενα απο τα δωματια του σπιτιο σου-μας,με το ετσι θελω,ποιος απο εσας τους ανθρωπιστες θα ελεγε ενταξει;
    Εγω παντως οχι.Και θα πολεμουσα θεους και δαιμονες για να ελευθερωσω το σπιτι μου.Και ετσι θα κανω και για την αγαπημενη πατριδα μου.Το μεγαλο σπιτι μας.
    Καλη λευτερια λοιπον και οσοι πιστοι προσελθετε.Οι λοιποι καλη σκλαβια και φωτια και τσεκουρι σε ολους σας τους προσκυνημενους και λαχνοσλαβομακεδονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ENΩ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ... ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΣΚΛΗΡΗ'' ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ????

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ! ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ..ΕΦΥΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    Ε, και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Ε και΄;
    Εισαι βλακας; η βαλτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 12/1/11 4:03 πμ

    Ο ανωτέρω που διάγει το "86ον έτος του βίου του", έχει γεμίσει τα ελληνικά ιστολόγια με την καταχώρηση αυτή.

    Τι θέλει να μας πει ακριβώς; Για εξήγησέ μου εσύ, που δεν είσαι (υποτίθεται) βλάκας ή βαλτός. Και πάρε και κανένα πάμπερ στον ... παππού, να σου δώση και την πατρικήν ευχήν του :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.