Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ "ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ"!

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΕΡ ΑΪΤΗΣ ΚΑΙ... ΠΑΚΙΣΤΑΝ! Τι άλλο πια έχουμε να ακούσουμε και να δούμε σε αυτή τη χώρα, που το παράλογο έχει δώσει τη θ...

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΕΡ ΑΪΤΗΣ ΚΑΙ... ΠΑΚΙΣΤΑΝ!


Τι άλλο πια έχουμε να ακούσουμε και να δούμε σε αυτή τη χώρα, που το παράλογο έχει δώσει τη θέση του στο λογικό. Ακούω λοιπόν τις τελευταίες μέρες να διαφημίζετε ο ποδοσφαιρικός αγώνας "κατά της φτώχειας", ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 21:15 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, μεταξύ Επιλέκτων του Ολυμπιακού και της ομάδας φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν. Στον αγώνα αυτό θα λάβει μέρος και ο σημερινός βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν υπέρ του Ιδρύματος «Αργώ» καθώς επίσης και υπέρ των πληγέντων της Αϊτής και του Πακιστάν!!! Δεν έχω λόγια... Να κάνουμε και εξαγωγή χρημάτων στην Αϊτή και το... Πακιστάν, γνωστό για τον... φιλελληνισμό του!

Γιάννης Μανιάτης

2 σχόλια

  1. Σας πληροφορούμε ότι η πλειοψηφία των εσόδων του αγώνα, θα πάει προς το Ιδρυμα "ΑΡΓΩ", το οποίο ενισχύει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, τους άστεγους και τους άπορους του Πειραιά. Είναι αυτονόητη η συνεισφορά σε αυτόν τον σκοπό, του Βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιώργου Ανατολάκη.

    Εκ του Πολιτικού του Γραφείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως συμβαίνει αυτό επειδή παίζουν και παίκτες ξένοι.
    Επίσης θα πάνε και λεφτά στη μητρόπολη Πειραιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.