Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ

... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ  ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ  Είναι ξεκάθαρο γ...

...
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ 


Είναι ξεκάθαρο για όσους μας ξέρουν. Αλλά επειδή υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν ότι μας ξέρουν... οφείλουμε να διατυπώσουμε ως τελευταία προειδοποίηση, σε όσους αμφισβητούν προβοκατόρικα και με σκοπιμότητα την αγωνιστική μας ακεραιότητα ή νομίζουν πως απαξιώνουν την πορεία μας και την προσφορά μας, όλα όσα ακολουθούν.

Σταθήκαμε επί μιά δεκαετία και μετά την ανάληψη της εκδοτικής αρχής του "Στόχου" από τους υιούς του ιδρυτή της και καθοδηγητή μας Γιώργου Καψάλη, μοναδικά και μοναδικοί πρωτοπόροι στις επάλξεις όχι μόνο για την ενημέρωση αλλά και για την κινητοποίηση συνειδητοποιημένων Ελλήνων Πατριωτών, χωρίς ποτέ να βάλουμε νερό στο κρασί μας. Αποφασίμε να συνεχίσουμε τον Εθνικό Αγώνα του ¨Στόχου" που ουδέποτε διανοηθήκαμε να εκφυλίσουμε σε πολιτικό.

Παραμείναμε ακλόνητα ακέραιοι, πληρώνοντας προσωπικά το τίμημα για την αδιαλλαξία μας να μην συναλαχθούμε επ' ουδενί τρόπο με το σύστημα και το καθεστώς, αλλά και με οποιονδήποτε αλλον ασκεί οικονομική, κρατική, δικαστική, κοινωνική ή επικοινωνιακή εξουσία και παραμείναμε μόνοι ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ και με τους αμετανόητους Ελληνόψυχους και αντέξαμε, αποφασισμένοι να πέσουμε στην μάχη για την Πατρίδα και όχι για την βουλευτική έδρα.
Καταδικαστήκαμε από την Δικαiοσύνη γιατι ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ να παραδώσουμε ονόματα πληροφοριοδοτών και συνεργατών μας που για πολύ συγκεκριμένους και ευνόητους λόγους επιθυμούσαν και έπρεπε να παραμείνουν στην ανωνυμία. Μείναμε μακρυά από κρυφά ταμεία και χρηματοδοτήσεις, μακρυά από τον κρατικό κουρβανά και τα κλεμμένα των εργολάβων και ασφαλώς παντελώς αποκλεισμένοι από το ελεγχόμενο επικοινωνιακό σύστημα τους.

Δεχθήκαμε την βομβιστική επίθεση των συνεργατών του εξωτερικού παράγοντα, ελάχιστες μέρες μετά το επιτυχημένο μπλόκο στους γυφτοσκοπιανούς εγκάθετους στο φυλάκιο της Νίκης που εμείς οργανώσαμε και ξαναβρεθήκαμε πρωτοπόροι μαζί με άλλους συναγωνιστές μας όπου η συνείδηση και το καθήκον μας πρόσταζε. Βρεθήκαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και αντιμετωπίσαμε κατάματα τον Εχθρό, σταθήκαμε απέναντι του και τον προειδοποιήσαμε... και του δείξαμε ότι έχουμε κι άλλους τρόπους.... Καρπώθηκαν άλλοι με την ανοχή μας ή την αδιαφορία μας τους Αγώνες μας γιατί για εμάς το χρέος προς την Πατρίδα, ούτε είχε, ούτε θα έχει ποτέ ανταποδοτικό χαρακτήρα.

και τέλος ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ, ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε πλούσιοι... 

Δεν ξέρουμε αν γινόταν να κάνουμε περισσότερα όλα αυτά τα χρόνια με τα μέσα που διαθέταμε. Το μέλλον θα το δείξει γιατί οι αγώνες μας δεν συνταξιοδοτούνται. Ξέρουμε όμως πως το να μας μέμφονται οποιοιδήποτε δεν έκαναν τίποτα από όσα κάναμε, ίσως ακόμη κι αν το προσπάθησαν, το να μας ειρωνεύονται οι βουτηγμένοι μέσα στη βρώμα και στην δυσωδία του συστήματος, το να μας προσάπτουν αποπροσανατολιστικά και προβοκατόρικα "ιδιότητες" ή "τοποθετήσεις" άσχετοι, είναι συμπεριφορές που αφορούν την Τιμή μας και την Ακεραιότητα μας.

Κι τα θέματα που αφορούν την Τιμή και την Ακεραιότητα μας, δεν τα λύνουμε σε αίθουσες δικαστηρίων...

ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
...
ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ! ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ.

4 σχόλια

  1. Giasou Hrwa Ellhna XATZHPARASKEUA!(KAI OLOI OI ALLOI STON STOXO)

    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα!!! Μαζί σου μέχρις τελευταίας ρανίδος. Η Ελλάς υπεράνω όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ!

    ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ.
    Γεράσιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα έχει γεμίσει ο ελληνικός ιστοχώρος από ιστολόγια, όπου ο καθένας γράφει ό,τι θέλει.

    Ο "ΣΤΟΧΟΣ" έγραφε σε μία εποχή που το διαδίκτυο δεν ήταν τόσο διαδεδομένο -αν υπήρχε και καθόλου- και ασφαλώς δεν υπήρχαν τα ιστολόγια.

    Στεκόταν, μόνος του πολλές φορές, απέναντι σε "θηρία" εφημερίδες, που λιβάνιζαν το ένα ή το άλλο κόμμα εξουσίας, αυτά που τελικά μας κατέστρεψαν, και άρθρωνε λόγο πατριωτικό. Έλεγε αυτά που ήθελε να μάθει ο πατριώτης Έλληνας και όχι τα κομματόσκυλα, τα οποία ενδιαφέρονταν, όπως πάντα, μόνο γι αυτούς που τα ταΐζουν.

    Αυτή είναι η μεγάλη αξία του "ΣΤΟΧΟΥ" και γι αυτό σας ευχαριστούμε, ειδικά εμείς, οι κάπως παλαιότεροι που σας διαβάζαμε και διαβάζουμε πάντα.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.