Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ... Έχουμε φτάσει στην Ελλάδα στο τραγικό σημείο να έχο...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ...


Έχουμε φτάσει στην Ελλάδα στο τραγικό σημείο να έχουμε ήδη διαμορφώσει και να εφαρμόζουμε ένα δικό μας μοναδικό παγκοσμίως σκεπτικό, όταν την πλειοψηφία των Ελληνών απασχολεί περισσότερο ένα υποτιθέμενο κάψιμο του κορανίου και τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων κυρίως στην χώρα μας, κλείνοντας τα μάτια με προκλητική αδιαφορία και ωχαδελφισμό στα γεγονότα που ραγδαία εξελίσσονται στην πατρίδα μας από την βίαια εισροή μουσουλμανικών ορδών με επεκτατικές διαθέσεις και προκλητικές συμπεριφορές. Πολλά ειπώθηκαν για όλα τα προβλήματα που δημιουργούν οι λαθραίοι μουσουλμάνοι στην χώρα μας, πολλά εξακολουθούν να λέγονται τα ΜΜΕ και τους μεγαλοδημοσιογράφους των επιχειρηματικών κύκλων που βγαίνουν κερδισμένοι από την παρουσία των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, μιας και αποτελούν χορηγούς που εμπλουτίζουν την αστυνομική ειδησεογραφία καθημερινά και τους παρέχουν και φτηνές καθαρίστριες για τις μεζονέτες τους, αλλά καμία κουβέντα δεν ακούγεται για τις σφαγές που εξακολουθεί να προβαίνει το ισλάμ- αυτή η μοναδική θρησκεία αγάπης- στους απανταχού Χριστιανούς και δη σε εκείνους που αποτελούν μειοψηφία- κάτι σαν τους προνομιούχους πλέον μουσουλμάνους της Ελλάδας, νομίμους ή παρανόμους- που καθημερινά σχεδόν κηδεύουν αγαπημένα τους πρόσωπα εξαιτίας του ισλαμικού φανατισμού. Έτσι, αφήνοντας στην άκρη τις πολυάριθμες γενοκτονίες που έχουν προσφέρει απλόχερα οι μουσουλμάνοι σε χριστιανικούς πληθυσμούς τις περασμένες δεκαετίες (Βυζάντιο, Πόντος, Σμύρνη, Γενοκτονία Αρμενίων, Κρυπτοχριστιανών στην Μικρά Ασία, αφανισμός των Ελλήνων της Αιγύπτου επί Νάσερ, Κύπρος, Ρωσία, δολοφονίες Χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο τον περασμένο χειμώνα, σφαγές χριστιανικών πληθυσμών στην ισλαμοκρατούμενη Αφρική και πολυάριθμους άλλους εξανδραποδισμούς) οι μουσουλμάνοι φροντίζουν πλέον εκμεταλλευόμενοι την απουσία αντανακλαστικών του Δυτικού κόσμου να μεταφέρουν τις βίαιες τακτικές τους εντός των πυλών του πολιτισμένου κάποτε κόσμου.
Ας δούμε, όμως, επειδή πολλές ανοησίες ακούγονται από τους υποτιθέμενους πνευματικούς ανθρώπους της χώρας μας, ποιο ακριβώς καθεστώς ισχύει για τους Χριστιανικούς πληθυσμούς στα μουσουλμανικά κράτη.Πρόσφατη περίπτωση εκδήλωσης αγάπης και υπαρκτής ανεξιθρησκείας των μουσουλμάνων στο Ιράκ, η εισβολή οπλοφόρων σε χριστιανικό ναό της Βαγδάτης που στοίχισε την ζωή σε 58 Χριστιανούς, ανάμεσά τους και οι δυο κληρικοί του ναού, τραυματίζοντας συνολικά άλλους 80. Η είδηση αυτή δεν χρησιμοποιήθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ για να εγείρει θρησκευτικό φανατισμό ανάμεσα στους χριστιανικούς κύκλους, όπως είχε γίνει με την περίπτωση του οργανωμένου προβοκατόρικου σχεδίου με το δήθεν σκίσιμο του κορανίου από αστυνομικό στο κέντρο των Αθηνών. Η ζωή του Χριστιανού φαίνεται να μην κοστίζει τίποτα μπροστά στα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθραίων εξτρεμιστικών ομάδων που παρελαύνουν ατάραχα από τα σύνορά μας. Ανθρώπινα δικαιώματα σερβίρουν καθημερινά και τους Χριστιανούς άλλωστε, οι μουσουλμάνοι στις χώρες τους. Στο όνομα της ανεκτικότητας και της ελευθερίας του λόγου- αξίες που προφανώς υιοθέτησαν από την φιλελεύθερη και προοδευτική Ελλάδα- φυλακίστηκε Αιγύπτιος μπλόγκερ στην Αλεξάνδρεια, επειδή άσκησε κριτική στις αρχές του ισλάμ.Ο Abdel Kareem Nabil Suleiman πέρασε τέσσερα ολόκληρα χρόνια στην φυλακή, ως επιβράβευση για την κριτική του σκέψη. Ενώ σύνηθες φαινόμενο αποτελεί στην ζωή των Χριστιανών που ζουν στα μουσουλμανικά κράτη νόμιμα, αφού πρόκειται για γηγενή πληθυσμό και όχι λαθρομετανάστες ακαμάτηδες, η καταδίκασή τους σε θάνατο με του νόμους της σαρίας, επειδή αρνούνται να ασπαστούν το ισλάμ και προσβάλλουν τους νόμους του κορανίου, πιστεύοντας στην θρησκεία των απίστων ή σκυλιών, όπως χαρακτηρίζουν τους Χριστιανούς. Με αυτή την λογική δικάζεται την περίοδο αυτή από θρησκευτικό φυσικά δικαστήριο του Αφγανιστάν, ο Sayed Mossa, ο οποίος αποκήρυξε το ισλάμ και ασπάστηκε τις αρχές του Χριστιανισμού. Ο συγκεκριμένος αποτελει ένα μόνο κόκκο του απέραντου αμμόλοφου που έχει εμποτιστεί με χριστιανικό αίμα στις μουσουλμανικές ερήμους. Ένα ακόμη παράδειγμα μεγαλοψυχίας και ανθρωπισμού των μουσουλμάνων αποτελεί η καταδίκαση μουσουλμάνας, μητέρας πέντε παιδιών, από θρησκευτικό δικαστήριο του Πακιστάν, επειδή δέχτηκε να πιει νερό τα χέρια αλλόθρησκου που το είχε συλλέξει. Και αυτή αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου.
Όλα αυτά καθόλου δεν φαίνεται να προβληματίζουν την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας (ούτε μια πορεία συμπαράστασης, ούτε μια απεργία πείνας στα προπύλαια από μέρους των δήθεν ευαισθητοποιημένων)  που κλείνει επιδεικτικά τα μάτια και τα αυτιά της στον κίνδυνο που της χτυπάει την πόρτα. Αλλά, όπως λέει μια παροιμία, όταν χτυπάς την πόρτα του διαβόλου, είναι ζήτημα χρόνου να σου ανοίξει...

7 σχόλια

  1. Σε οσες χωρες εχουν εγκατασταθει μουσουλμανοι υπαρχουν τεραστια προβληματα εγκληματικοτητας και τρομοκρατιας.

    Η ισλαμικη κουλτουρα ειναι μη ανεκτικη και φασιζουσα. Κινδυνευουν οι ελευθεριες μας απο τις ισλαμιστικες ορδες.

    Εδω για τα σκιτσα του μωαμεθ παραλιγο να ανατιναξουν τις μισες πρεσβειες της Δανιας.

    Οι ευρωπαιοι πολιτικοι φοβουνται το ισλαμ για λογους τρομοκρατιας.

    Ειναι πολυ ενδοτικοι με αποτελεσμα να εχει φτασει η βρεταννια να εχει σαρια με νομο του κρατους γιατι φοβαται τις αντιδρασεις των μουσουλμανων μεταναστων.

    Η μαζικη μεταναστευση μουσουλμανων μειωνει τις ελευθεριες μας και μας υποβαθμιζει σε τριτοκοσμικη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ! ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ΄ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ "ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ"! Ο ΛΟΓΟΣ? ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ? ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ? ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ! ΕΜΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τους δικαιολογώ και ούτε τους γουστάρω, Να ξεκουμπιστούνε και να ξεβρωμίσει ο τόπος. Αλλά μια αίρεση της "μητέρας" θρησκείας της ερήμου είναι και αυτή. Αλλά ρε παιδιά. Πως αλλάζουν οι καιροί!!! Το πρόσωπο αγάπης και ανεκτικότητας του χριστιανισμού απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες το έχετε κοιτάξει ποτέ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 19/11/10 8:18 μμ

    Ο Χριστιανισμός δεν ευθύνεται για πράξεις φανατικών που αντίκεινται στην διδασκαλία του. Το πρόσωπο αγάπης και ανεκτικότητας του χριστιανισμού απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και τον κόσμο ολόκληρο είναι πολύ ωραίο. Το πρόσωπο π.χ. της Ιεράς Εξετάσεως όχι. Αλλά είναι η Ι.Ε. σύμφωνη με το πνεύμα της διδασκαλίας του Χριστιανισμού;

    Το Ισλάμ, αντιθέτως, είναι ένα κοινωνικοπολιτικό σύστημα, ολοκληρωτικό, το οποίο υπεισέρχεται σε όλες τις πτυχές της ζωής του ανθρώπου. Ακόμη και την πολιτική. Γι αυτό, μία ισλαμική χώρα δεν μπορεί ποτέ να είναι δημοκρατική.

    Στην δημοκρατία, η εξουσία (πρέπει να) πηγάζει από τον λαό και να ασκείται υπέρ αυτού και δια λογαριασμόν του. Στο Ισλάμ, η εξουσία πηγάζει από τον Θεό, ασκείται από τους επίγειους εκπροσώπους του και ο λαός οφείλει μονάχα τυφλή υπακοή.

    Έχει διαφορά το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αντίδραση της ελληνικής αστυνομίας ήταν πολύ ανεκτική απέναντι στα επεισόδια των ισλαμιστών λαθρομεταναστών λόγω εντολών απο τη κυβέρνηση.

    Η κυβέρνηση έχει δώσει αυτές τις εντολές γιατί φοβάται τρομοκρατικά επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΚΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΕ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΜ' ΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ Κ....Σ.
    Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΗ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΠΑΤΕΡ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ, ΝΑ ΔΕΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.