Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ... Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου δηλώνει την αντίθεσή του στην επίσκεψη του ε...

ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ...

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω του παρόντος δελτίου δηλώνει την αντίθεσή του στην επίσκεψη του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου στηνΑθήνα, καθώς επίσης και στην σύναψη οποιασδήποτε συνεργασίας της χώρας μαςμε το δολοφονικό κράτος των Σιωνιστών.
Το Ισραήλ όπως είναι γνωστό σε όλους μας πως τα τελευταία χρόνια έχει αιματοκυλήσει ουκ ολίγες φορές την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, με σφαγές και γενοκτονίες αμάχων χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν καθώς απολαμβάνει την πλήρη ασυδοσία που του παρέχουν τα πιόνια του ΟΗΕκαι ΗΠΑ. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό επιτίθεται και εξοντώνει τους γηγενείς πληθυσμούς καθιστώντας τον εαυτό του ως τον δικτάτορα της περιοχής χρησιμοπιώντας μάλιστα ακόμα και ''παράνομα όπλα'' όπως τις βόμβες λευκού φωσφόρου. Μη υπολογίζοντας το κόστος σε ανθρώπινες ζωές αδιακρίτως σφαγιάζονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα ακόμα και γυναικόπαιδα καιγέροντες απο τη μανία των Σιωνιστών για πλήρη επιβολή στη Μέση Ανατολή καιόχι μόνο.
Σε έναν κόσμο που ελέγχεται πλήρως απο τα lobby τους δεν περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Εμείς απλώς έχοντας επίγνωση τηςκαταστάσεως αντιστεκόμαστε με κάθε δυνατό μέσο που διαθέτουμε ενάντια στηνλαίλαπα που μας έχουν επιβάλει να ζούμε όλοι αυτοί που δρούν υπόγεια σεστοές και λέσχες εναντίον των Εθνών. Γνωρίζουμε πολύ καλά τό πόσο κακό έχουν κάνει στους Έλληνες και επίσης ξέρουμε ότι κάθε κίνησή τους είναι κίβδηλη. Ήρθε ο πρωθυπουργός τους στην χώρα μας για να συζητήσει επικείμενη συνεργασία μαζί μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι οτι ο υποτακτικός τους Jeffrey Mineiko για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του θα λάβει για άλλη μια φορά αποφάσεις εις βάρος του Έθνους μας και του λαού μας. Για αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες που έχουν αγανακτήσει με όλο αυτό, τόσο όσο εμείς να πλαισιώσουν τις τάξεις των αγνών Εθνικιστικών φορέων που έχουν απομείνει και δεν είναι άλλοι από τη Χρυσή Αυγή, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο, την εφημερίδα Στόχος και τους ανένταχτους πατριώτες και όχι προβοκατόρικα ψευδοπατριωτικά στοιχεία όπως το ΛΑ.Ο.Σ που ευθαρσώς καλοδέχθηκε τηνεπίσκεψη ενός ακόμα εχθρού της πατρίδας μας.
Κλείνοντας αυτό το σύντομο άρθο, ένα έχουμε να πούμε: Νετανιάχου, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και συ και όλη η συμμορία της Μοσάντ που έφερες μαζίσου.

15 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ και "πατριωτικοι συνδεσμοι" χερι-χερι.
    Το ερωτημα που θελω να σας θεσω ως ενας ανωνυμος πατριωτης και ψηφοφορος του ΛΑΟΣ ή ως "προβοκατορας" κατ' εσας ειναι το εξης: Αφου αναγνωριζεται την παντοδυναμια του Εβραϊκου λομπυ που υποτιθεται οτι ελεγχει ολο τον κοσμο, γιατι να μην προσπαθσουμε μιλησουμε μαζι τους και να παρουμε ανταλαγματα? Δεν ειναι λιγο σχιζοφρενικο απο τη μια να μιλατε καποιοι για "παντοδυναμια" των σιωνιστων κι απο την αλλη να τους θελετε απεναντι μας σαν εχθρους? Μαζοχιστες ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Ε ; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΡΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΠΑΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια συμφωνω σε ολα οσα γραφετε.Εχετε δικιο,αλλα θελω να κανω μια ερωτηση προs εσαs και προs καθε φιλο που θα θελησει να σχολιασει: ποια κατα τη γνωμη σαs θα ηταν η πιο καταλληλη συμμαχια για την Ελλαδα δεδομενηs τηs γεωπολιτικηs σκακιεραs και τα παιχνιδια που παιζονται πανω σ'αυτη? στην ευρυτερη περιοχη βαλκανιων-νοτιοανατολικηs μεσογειου ποιον θεωρειτε καταλληλο για συμμαχο? Θα ηθελα οχι αοριστολογιεs αλλα τεκμηριωμενεs αποψειs. Eπισηs θεωρω οτι μια χωρα σαν την Ελλαδα με αναλογο μεγεθοs,πληθυσμο,στρατιωτικη ισχυ,οικονομια, περιτριγυρισμενη απο χωρεs που εποφθαλμιουν κομματια τηs και καπηλευονται την ιστορια τηs μονη τηs δεν ειναι ικανη να πραξει τα δεοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο θύμα της αλβανικής θυριωδίας

    http://greece-salonika.blogspot.com/2010/08/blog-post_7245.html

    Άραγε πόσους θα έπρεπε να σκοτώσουμε ή να δείρουμε που μιλούν αλβανικά μέσα στην Ελλάδα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον πρωτο σχολιαστη

    Στη γειτονιά μου ισχυρός ειναι ενας αληταρρας που πουλαει ναρκωτικά, εκδίδει γυναίκες και εχει μια συμμορία για να εκβιάζει τους μαγαζατορες. Ο τύπος ζει μεσα στη χλιδή. Αφου ειναι ισχυρός γιατι δεν πάω να γινω φίλος του-κολλητος του ώστε να απολαμβανω και εγω μια πλουσιοπαροχη ζωή?

    Μα ειναι δυνατον να υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα "πατριωτες" που να λενε αυτά τα πράματα?

    1)Διακρίνω άγνοια περι των ελληνοισραηλινων σχεσεων ιστορικά.Πότε ειμασταν σύμμαχοι με τους εβραίους?Αντίθετα υπάρχουν πολλες περιπτώσεις όπου ο εβραισμός ήταν έναντιον του ελληνισμού. Μιλώ για ιστορικά ντοκουμέντα και αόριστα παραμυθια περι κακου εβραιου.

    2)Πάλι υποκρύπτεται η νοοτροπία του νεοέλληνα "ας κανει άλλος τη δουλειά για να μην κουραστώ εγω". Δηλάδη ας έρθουν οι ρωσοι στο αιγαιο για να μη χρειαστω να πολεμησω εγω, ας φυλανε τα συνορα οι ευρωπαίοι για μην κουραστω εγώ, ας συμμαχησω με το ισραηλ για να μην πολεμησω εγω και ουτω καθεξης.

    Εμεις σαν Ελληνες πότε θα κανουμε κάτι μόνοι μας?
    Αν χρειαζόμαστε προστάτες ζήτω που καηκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ... ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ Η ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ" ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ" ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι παραξενο που τα προβατα του ΛΑΟΣ πιστευουν οτι οι εβραιοι θελουν να γινουν φιλοι με τους προαιωνιους εχθρους τους.
    Ξυπνατε ραγιαδες και μην εχετε καμια αμφιβολια οτι οι εβραιοι σκαβουν τον λακο μας οπως κανουν εδω και χιλιαδες χρονια.
    Λιγη αναγνωση δεν εβλαψε ποτε κανεναν.Τουναντιον μαλιστα ισως ανοιξουν τα τσιπλιασμενα ματια σας και δειτε οτι ο καρατζαφερης δεν ειναι παρα ακομη ενα οργανο τους.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα με τους τρεις πρώτους σχολιαστές.Παιδιά,όλοι θα θέλαμε να είμασταν πανίσχυροι και να μην είχαμε κανέναν κερατά πάνω από το κεφάλι μας. Στα χάλια όμως που βρισκόμαστε, χρειαζόμαστε επειγόντως συμμάχους(έστω και τους εβραίους την συγκεκριμένη ιστορική περίοδο). Τσάμπα μάγκες είναι εύκολο να το παίζουμε, στην πράξη όμως....τα πράγματα είναι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. STIN PROKIMENI PERIPTOSI AFTO POU HRIAZOMASTE NA KANOUME INE NA KREMASOUME PROTA TOUS 300 TIS VOULIS. KE META NA PSAKSOUME GIA PROSTATES. DIOTI ME TETIOUS KIVERNITES DEN THA VROUME SIMAHOUS GIA NA MAS STIRIKSOUN ALA GIA NA MAS PISOSTIRIKSOUN THA VROUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PROS Ο/Η spartan I KALITERI SIMAHIA THA ITAN I SIMAHIA TON ELLINON ME TOUS ELLINES KE OHI TON RAGIADON. OTAN I ELLINES APOFASISOUN NA SIMAHISOUN METAKSITOUS TOTE POLA PRAGMATA THA ALAKSOUN SE AFTI TIN PATRIDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε 5:24 ποτε υπηρχε στα βαθη των αιωνων αυτο που λεs? στην αρχαια ελλαδα, ελληνεs εναντιων ελληνων,σπαρτιατεs εναντιον αθηναιων και στουs μηδικουs πολεμουs αλλοι μηδισαν απο αναγκη και αλλοι επειδη το θελησαν.Επειτα ολοι εναντιον των μακεδονων του Φιλιππου.Στο βυζαντιο ιντριγκεs και δολοπλοκιεs με στοχο τον αυτοκρατορικο θρονο.Ακομα και με τουρκουs ειχαν συμμαχησει.Στη νεωτερη ιστορια, τα ρεμαλια τηs εποχηs,οι αθλιοι πολιτικαντηδεs Kωλλετηδεs,Μαυροκορδατοι και σια τολμησαν και φυλακισαν τον μεγιστο Κολοκοτρωνη αυτον που εσωσε μονοs του την επανασταση,επειτα εθνικοs διχασμοs,βενιζελικοι εναντιον βασιλικων.στη Μικρασιατικη εκστρατεια ο ρολοs των κομμουνιστων.Μην προχωρησω αλλο γιατι η ιστορια ειναι γεματη απο τετοια παραδειγματα.Σωστη η γενικη σου ιδεα αλλα ακομα και στον ενδοξο α' βαλκανικο πολεμο δεν πολεμουσαμε μονοι.Στο πλευρο μαs ηταν οι αδερφοι σερβοι,οι μαυροβουνιοι και οι βουλγαροι που απασχολουσαν σε αλλα μετωπα σημαντικο αριθμο τουρκικων δυναμεων. Στη εποχη μαs οπωs αλλωστε και παντα,χρειαζονται συμμαχιεs για πολλουs λογουs.Για πολιτικη στηριξη,για στρατιωτικη συνεργασια,για οικονομικουs λογουs και οχι μονο για να κανουν τη "βρωμοδουλεια" αντι για μαs οπωs εγραψε καποιοs φιλοs. Στο χερι μαs ειναι να βρουμε ποιοs ειναι ο πιο καταλληλοs.Kαι μη παραμυθιαζομαστε:οι συμμαχιεs ειναι καθαρα ταυτιση συμφεροντων.Κανειs δεν υποστηριζει κανεναν απο ερωτα και συμπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 19/8/10 5:14 μμ

    ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;
    ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Ή ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 19/8/10 11:12 μμ

    "ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ."

    Γιατί; Ανεγκέφαλος αντισημιτισμός που δεν οδηγεί πουθενά.

    Κανείς δεν ζήτησε προστασία. Συνεργασία ναι και σε πολλούς τομείς μάλιστα. Το Ισραήλ έχει προηγμένη τεχνολογία σε πολλούς τομείς και μπορεί να βοηθήσει την οικονομία μας να ξεβαλτώσει.

    Ειδικά στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, στον οποίο η Τουρκία βρίσκεται πολύ μπροστά χάρη στο Ισραήλ και τώρα προχωρά μοναχή της, οι Ισραηλινοί μπορούν να μας δώσουν και τεχνολογία και τεχνογνωσία.

    Αφήστε επιτέλους την χώρα μας να βγει από την απομόνωση που την έχει καταδικάσει τόσα χρόνια η μονοδιάστατη εξωτερική της πολική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξυπνα... χαλβα ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    Μα ειστε τοσο ασχετοι;
    Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;
    Νομιζω το δευτερο.Γιατι δεν νοητε πατριωτης και να μην ξερει τον βασικο του εχθρο ανα τους ΑΙΩΝΑΣ.
    Εμεις δεν εχουμε τιποτα μαζι τους αυτοι ομως βγαζουν αφρους και στο ακουσμα μονο της λεξεως ΕΛΛΑΣ.
    Γι'αυτο "μακρυα και αγαπημενοι"

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΥΝΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ.
    ΗΡΘΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.
    Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ . ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.