Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ!

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ; Στιγμιότυπα από το επιθετικό ελικόπτερο "Απάτσι" που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από την ...

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ;

Στιγμιότυπα από το επιθετικό ελικόπτερο "Απάτσι" που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από την "Βαριά αναγκαστική προσγείωση" που πραγματοποίησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο χειριστών του στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων... Πόσο ακόμη ελληνικό αίμα πρέπει να χυθεί; Πόσους ακόμη Έλληνες πιλότους πρέπει να θρηνήσουμε; Είναι ώρα να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ και να αρχίσουν να παίρνουν θέση ο ένας πίσω απο τον άλλον οι προδότες και ξεπουλημένοι... Ήρθε η ώρα!

5 σχόλια

  1. Πάλι στην Πάχη Σάββα όπως και το σινουκ του πατριάρχη πριν απο χρόνια, τυχαίο ? ψάξτο βρωμάει η Πάχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιωνία τους η μνήμη.
    Ας αναπαυθεί πλέον η ψυχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστηχώς για άλλη μια φορά το αφασιακό κράτος των προδοτών οδήγησε στο θάνατο τους δύο Έλληνες αξιωματικούς. Δεν είχαν υπογράψει και πληρώσει μια σύμβαση αμελητέου ποσού με την κατασκευάστρια εταιρεία με αποτέλεσμα να μείνουν τα ελικόπτερα χωρίς συντήρηση.

    Για περισότερα διαβάστε εδώ:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=13485&Itemid=139

    Τα σχόλια δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα πετυχα στην επιστροφη απο την δουλεια μου μια κυρια που ηταν στην εξοδιο ακολουθια του Κωνσταντινου ως οικογενειακη φιλη της οικογενειας.
    Και λεω πετυχα γιατι δεν την ηξερα φυσικα την γυναικα απλα καθησα διπλα της τυχαια και επειδη μου ειπε, για λογο που εδωσα εγω δικαιωμα, να προσευχηθω και για την ψυχη του παιδιου αυτου να αναπαυθει εν Κυρίο, η κουβεντα εφτασε παραπερα για αυτο το εθνος και πως το εχουν καταντησει ολα τα λαμογια που κοιτανε μονο την τσεπη και χαμογελουν με τα βαρη μας.
    Ουτε ο θανατος (και αυτου του ανθρωπου) δεν συγκινησε κανενα απο αυτα τα τομαρια ωστε να ερθει εστω μια καμερα να καταγραψει την οδυνη της μανας που ειχε κλεισει η φωνη της απο το κλαμα.
    Αμα ομως γινει κανενα θεμε με κανενα βρωμολαθρο θα πανε οχι ενα καναλι οχι δυο οχι ολοι θα σχολιασουν και θα αναλυσουν απο παντος πλευρας και θεματος αλλα διεξοδικα και ποικιλα.
    Θα επρεπε τουλαχιστον καποιος να ντρεπετε για την καταντια της χωρας.
    Μακαρι η αντιδραση των βενζινοπολων να ειναι η πρωτη γνησια και ακεραιη αλλα και οντας ηχηρη, και να ακολουθησουν και αλλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Είναι ώρα να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ και να αρχίσουν να παίρνουν θέση ο ένας πίσω απο τον άλλον οι προδότες και ξεπουλημένοι..."

    Ποιοι είναι αυτοί οι ξεπουλημένοι; Βγήκε το πόρισμα; Ξέρουμε αν και ποιος ευθύνεται; Αν έχετε περισσότερες πληροφορίες, γιατί δεν τις δίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.