Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ... ΑΠΟ ΤH ΛΑΡΙΣΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Εν πρώτης έρχομαι να ευχαριστήσω την επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, η οποία αν είχε λιγάκι αυτοσεβασμό έπρεπε να διαγράψει πρώτα τον Καρατζαφέρη διότι έχει αποκλίνει από τις γραμμές του κόμματος κατά 180 μοίρες (όπως αρμόζει σε έναν κολοτούμπα) και μετά να προχωρήσει στις διαγραφές στελεχών, αλλά θα μου πείτε πότε το «Κολωνάκι» έκανε επανάσταση; Ποτέ!!! Κύριοι σας ευχαριστώ για την διαγραφή μου με αριθμό πρωτοκόλλου 413. στην απόφαση διαγραφής σε κάποιο σημείο αναφέρετε ότι διαγράφομαι διότι δεν είναι δυνατή η ένταξή μου στην πραγματικότητα. Ερώτηση: ποια πραγματικότητα; Την μετάλλαξη του ΛΑ.Ο.Σ σε Νεοταξικό κόμμα; Ντροπή σας ραγιάδες του συστήματος, είσθε μια μάζα νενέκιδων που σέρνεστε πίσω από τον κολοτούμπα Καρατζαφέρη για να μην χάσετε την καρέκλα σας. Δυστυχώς από μερικούς στρατηγούς τουλάχιστον, περίμενα να εγκαταλείψουν το διαβρωμένο ΛΑ.Ο.Σ και να πάψουν να παριστάνουν τα πρωτοπαλίκαρα του Καρατζαφέρη. Όσο για τον αχυράνθρωπο του Μητσοτάκη ένα έχω να πω: Έχεις παίξει πολύ καλά τον ρόλο σου, δηλαδή τον εγκλωβισμό του πατριωτικού χώρου, με σκοπό να τον προσκολλήσεις στο σύστημα όταν διαταχθείς από τους νεοταξίτες (δηλαδή τους εφαρμοστές των πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών). Σε πήραμε είδηση, είσαι επικίνδυνος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πήγαινε από εκεί που ήρθες, στον Μητσοτάκη, είσαι πολύ λίγος για αντιπρόσωπος των Εθνικιστών. Θέλουμε τις ψήφους μας πίσω, μας τις έκλεψες, στις ερχόμενες εκλογές θα αγωνισθούμε όλοι οι Εθνικιστές ενωμένοι με σκοπό να σε πετάξουμε εκτός βουλής, δεν μας εκφράζεις πλέον, πήγαινε μαζί με τη Ντόρα, είναι ο μόνος δρόμος για να πάρετε μαζί το μαγικό ποσοστό του 3% για να εισέλθετε στη βουλή. Ραντεβού τόσο με ΄σένα όσο και με τα βολευτάκια σου, στις ερχόμενες εκλογές, εκεί θα δεις τον Εθνικισμό στο μεγαλείο του. Δεν έχεις πλέον το δικαίωμα να εκπροσωπείς τους πατριώτες, όταν ψηφίζεις υπέρ του Δ.Ν.Τ., συμπράττεις με το Μητσοτακέϊκο και αποκαλείς τον Σημίτη «εθνικό κεφάλαιο». Ντροπή σου!!! Μας πρόδωσες. Σε καταδικάζουμε σε εξοστρακισμό, και σε στέλνουμε στις «Περσικές αυλές» όπου και ανήκεις. Εκεί θα βρεις και τον παλιόφιλο Μητσοτάκη, για να σχεδιάσετε την επόμενη κίνηση. Τέλος κάνω έκκληση σε όλους τους εξαπατηθέντες δεξιούς ψηφοφόρους και στους ευγενείς ευπατρίδας βουλευτάς του (εάν φυσικά υπάρχουν ακόμη), ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ τον, κάντε τον για τη μητέρα-Ελλάδα.

Μπέλτσιος Ν. Χρήστος

Πρώην Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ Ν. Λάρισας

http://xristos-beltsios.blogspot.com/

20 σχόλια

  1. Εχω μια απορια. Γιατι κανενα απο τα διεγραφεντα στελεχη δεν ειχαν το θαρρος να παραιτηθουν νωριτερα ενω ηξεραν σε ποιο κομμα βρισκονται και ποιος ειναι ο αρχηγος τους?
    Ολοι βγαινουν και μιλανε αφου τους διαγραψουν. Εαν δεν ειχαν διεγραφει ακομα διπλα στον προεδρο τους θα ηταν κανοντας τις φιλλιπινεζες του για μια καρεκλα.
    Καλες κουφαλες ειστε ολοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως για τον αξιο αυτον πατριωτη που ειδε επι τελους με τα δικα του ματια ουτε ο Καρατζαφερης ειναι στις περσικες αυλες ουτε ο Μητσοτακης σταματησε να παιρνει τις παχηλες συνταξεις πληρωμενες απο τον Ελληνα φορολογουμενο. Χρειαζεται κατι μεγαλητερο απο λογια μαγκες πραγματικο ξηλο και "αιμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός τόπου και χρόνου ο άνθρωπος...Ντροπή και αχαριστία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΕΛΤΣΙΟ!Ειναι γεγονος οτι ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ εκτος απο ψευτης ειναι και πολυ μεγαλος λαοπλανος!Και εγω θα παραιτηθω απο προεδρος γιατι δεν ταιριαζει στο πετσι μου να εχω παρτιδες με πουστηδες και με αντιχρηστους..Απο τοτε που τα εκανες πλακακια με τον Παπανδρεου ρε χοντρε και μας εβαλες στο ΔΝΤ σε σιχαθηκε η ψυχη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καρατζαφερη να μου κοπει το χερι απο την ριζα αν ξαναπαρεις ψηφο απο εμενα!Οσο για εσενα με τις αποριες σου φιλε γιατι δεν παραιτουμαστε νωριτερα,περιμενουμε πρωτα να διασταυρωσουμε τις πληροφοριες μας και να διαπιστωσουμε οτι δεν κανουμε λαθος στις επιλογες μας.Συνηθως ετσι αντιδρανε οσοι ειναι αληθηνοι πατριωτες και οσοι δεν κυτανε να βολεψουνε μια καρεκλα στον κωλο τους!Πραγμα σπανιο στην εποχη μας,αλλα αυτο το προνομιο μας τιμα ιδιαιτερα!Κυτατε μονο να εχετε και εσεις τα ματια σας και τα αυτια σας ανοιχτα και να ζυγιζετε με την ζυγαρια της δικαιοσυνης και του Ελληνικου πατριωτισμου.Δυστυχως ο Καρατζαφερης μας πουλησε στο ΔΝΤ "ορθοδοξα" μια που στην λεξη ΛΑ.Ο.Σ συμπεριλαμβανετε και αυτη η λεξη!ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω μια απορια. Γιατι κανενα απο τα διεγραφεντα στελεχη δεν ειχαν το θαρρος να παραιτηθουν νωριτερα....

    --------------------------------

    συμφωνω με τον GZ. Αφου τα εβλεπες .... οι ανδρες με παντελονια φευγουν δεν τους διωχνουν. ουστ και συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ. ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΓΚΛΩΒΗΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ.
    ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΥΣΤ ΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ -ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    Εχω ομως μια απορια , αυτα δεν τα βλεπει το κρατος των Αθηνων , οι καλοι σου φιλοι που ειναι τωρα βουλευτες ,Πατριώτη μου, δεν τα βλεπουνε, Μπλετσιος και Κουριαννιδης μαζι με αλλους καλους πατριωτες κρατησανε ασβεστη την φλογα του πατριωτισμου και τωρα που ειναι ο Βοριδης, ο Πλευρης και άλλα στελέχη στον Πειραια και την υπολοιπη Ελλαδα, ειναι ευχαριστημενοι με τον κολωτουμπα?

    Εύγε Μπλετσιο ΠΑΤΡΙΩΤΗ .Δείχνεις το δρόμο στους καλούς πατριώτες.
    ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΝΔ.

    Πατριώτη, πες τους φίλους σου στην Αθήνα πως οι πατριώτες δεν ξεχνούν. Στον Δραγούμη τον Μελά και το Βίτσι μετρημένοι στα δάκτυλα ήμασταν αν θυμάσαι τώρα πιάσαμε καρέκλες και ζεστό κρατικό χρήμα κιεμείς και μασάμε τα λόγια μας? Αντε γιατί θα κατέβει κανένα τσουνάμι και θα σας πάρει το κύμα όλους εκεί κάτω.

    Οι υπόλοιποι του Ελληνικού Μετώπου τι κάνουνε? καλοπερνάνε και αυτοί ?

    Ντροπή για τους πατριώτες που παραμένουν στο ΛΑΟΣ.

    Παπαλοχίας ο έσχατος +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ.
    --------------------------------------
    οι πατριωτες φευγουν με το κεφαλι ψηλα. δεν τους φευγουν και μετα κανουν το θυμα
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα δεχεστε να το παιζει ηγετης ενας αγραμματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιοι που δεν βγαινουν βουλευτές και δεν παίρνουν τις κομματικές θέσεις που θέλουν, ανακαλύπτουν στο τέλος τον "σκληρό εθνικισμό" και το "πούλημα" του Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ 3 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙ 72 ΧΩΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τσαμπα μαγκαs και αυτοs o τυπακοs.Αφου του εδωσαν τα παπουτσια στο χερι,τωρα βγηκε να ξιφουλκησει κατα του κωλοτουμπα. Καημο το εχω να δω εναν ρε παιδι μου να βγει ενω ειναι υπουργοs,βουλευτηs, και να πει:ειστε ελεεινοι κλεφτεs,απατεωνεs βρωμιζομαι μονο που στεκομαι διπλα σαs, σαs φτυνω,παραιτουμαι και αποχωρω απο την πολιτικη. Αλλα που? Το αλλο με τον Τοτο ειναι καλυτερο.. Εγω μια φορα ψηφισα ΛΑΟΣ και μολιs εσκασε η βρωμα τοτε με τον μπουλη τον Αιβαλιωτη που εκανε τον κινεζο για το φανταριλικι του, αηδιασα και ειπα,για μενα αυτοι οι σαλτιμπαγκοι τελειωσαν.Αλοιμονο,αν οι δηθεν πατριωτεs του ΛΑΟΣ δεν πανε στρατο.Και απο την αλλη, καποιοι μπαγλαμαδεs τουs υποστηριζουν ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα κομματόσκυλα θα την φάνε την Ελλάδα. Αυτοί είναι και οι ποιό επικίνδυνοι εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ.
    Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ).
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕ....) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ" ΤΟΥ "ΣΗΜΕΡΑ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΕΝΙΑ , ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΝΟΜΗΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ 40-49, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ 77. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ. ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΧΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΘΕΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ Ή ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ. ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΛΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ "ΤΑΧΙΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ".
    ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ.
    Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ).
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕ....) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ" ΤΟΥ "ΣΗΜΕΡΑ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΕΝΙΑ , ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΝΟΜΗΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ 40-49, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ 77. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ. ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΧΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ "ΑΡΧΗΓΟΙ" ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΘΕΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ Ή ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ. ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΛΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ "ΤΑΧΙΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ".
    ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημήτρης 6/7/10 11:25
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ στο Καρατζαφέρη. Αυτός προσπάθησε να εξαπατήσει το δυναμικότερο στοιχείο της κοινωνίας μας. Τους εθνικιστές. Το κόμμα του διαβρώθηκε και αυτός ξόφλησε ηθικά και πολιτικά. Τελείωσε. Πώς το λένε;

    ΔΝΤ! Για να μας πουν αν θέλετε να ξεπληρώσετε το 145% που θα έχει φτάσει το δημόσιο χρέος, ξεπουλήστε την Ελλάδα! Πλουτοπαραγωγικές πηγές, εθνική περιουσία, κυριαρχικά δικαιώματα, ιστορική μνήμη, Έθνος, Πίστη, Θεό. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    Τον Καρατζαφέρη ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκα. Ούτε για μια στιγμή. Για λίγο πήγαν να με κοροϊδέψουν κάποιοι βουλευτές του που τώρα εσχάτως "κάνουν τη πάπια" μπροστά στις αντεθνικές επιλογές του. Αυτό το κόμμα δεν το ψήφισα όμως και τώρα νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος.

    Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    Ας πάει με τον Μητσοτάκη με την κορούλα του, να πάρουν αγκαζέ και το "εθνικό κεφάλαιο" και να δημιουργήσουν το έκτρωμα τις φρίκης.
    ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αν καποτε πολεμουσα για το καλο του ΛΑΟΣ τωρα θα πολεμησω για το κακο του ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΑΜΤΩΝ.
    ΕΞΩ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ Υ[ΑΡΧΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ !!!!!

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ
    ΣΑΒΒΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. λαοτζηδες τι εγινε ρε κολαουζοι του συστηματος; δε γουσταρετε το ξεμπροστιασμα ε; σουζυ-τσουζει πολυ ε; α ρε υποκριταραδες ψευτοπατριωτες στα καβουκια σας τωρα..οταν σας τα λεγαμε ειμασταν ΄΄ψευτες κ προβοκατορες΄΄..ξεφτιλες, λουστητε τα τωρα..τάπα απο τον κουργιαννιδη,τάπα κ απο τον μπελτσιο τσακ μπαμ κ οι δυο..κ με βαρυτατες κατηγοριες εναντια στην αρχηγαρα σας τον μητσοτακοτσολια..που ακομη φυσικα δεν απαντησε κ ουτε θα απαντησει..εσεις, συνεχιστε τις αοριστιες σας κραυγαζοντας υστερικα και δημαγωγικα οπως με πολυ ΄΄αγαπη και παθος΄΄ σας διδαξε ο μητσοτακοτσολιας που συνεχιζετε να γλυφετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.