Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥΣ... ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥΣ!

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥΣ...
...
ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥΣ!

7 σχόλια

  1. Eπιτελους και κατι να μας ανεβασει το ηθικον! Μας εχουν παρει φαλαγγι αδερφια.. οτι μπορειτε καντε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΓΡΑΦΗ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, αλλά πότε και με ποιούς;;; Κάντε έναν κατάλογο με τους 301 επικυρίαρχους της πολιτικής σκηνής της Ελλάδος και σημειώσατε με +, όποιον κατά την γνώμη σας κρίνετε "αξιο/α και ικανό/η" να αναλάβει το βάρος ενός αγώνα εναντίον των Μογγόλων ή έστω εναντίον των Γυφτοσκοπιανών. Όσον αφορά την στρατιωτική ηγεσία..... άστο καλίτερα. Το άλλο με τον Τοτό είναι πιο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για foto ειναι μια χαρα,αλλα ποιο καραβανοκυλο θα πει ΑΡΞΑΤΕ ΠΥΡΡΡ να του κανω ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ 20μ αγαλμα ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΒΑΝΟΣΚΥΛΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. 1453 ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. 1922 ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. 1974 ΕΙΣΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 1996 ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΝΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΧΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΕΠΕΣΕ. Ε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΚΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανταρτικο θέλει όχι εντολή για άρξατε πυρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω μαζι σας αδερφια μου Ελληνες και ας με κανουνε σουβλακι τα μεμετια..Ομως οποιος μογγολος πεσει στα χερια μου θα τον φαω ωμο σαν ρεγγα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.