Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ... ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ! Με την έντονη δυσαρέσκεια τ...

ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
...

ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ!

Με την έντονη δυσαρέσκεια της Αθήνας απαντήθηκε ο εικονικός ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ της Φρεαγάτας "ΣΑΛΑΜΙΣ" από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, προχθές το απόγευμα στην Χίο. Η... δυσαρέσκεια εκφράστηκε με διάβημα που απέστειλε εχθές η Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα προς το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο απάντησε περιπαιχτικά στην ελληνική πλευρά δηλώνοντας ΑΓΝΟΙΑ για το περιστατικό και πως... θα διερευνηθεί το θέμα!

Άγριο δούλεμα δηλαδή... Οι τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από διαβήματα και πολιτικές διαδικασίες βέβαια και δεν το κρύβουν. Χρειάζονται απαντήσεις που να τους πονάνε και να τους κάνουν να αντιληφθούν πως όχι απλά θα ματώσουν αν οτιδήποτε επιχειρήσουν αλλά θα βρεθούν με κομένα χέρια και πόδια και με αεροπλάνα στον πάτο του Αιγαίου. Ισχύει και σήμερα για αυτούς ότι έλεγε και πριν δυο αιώνες ο Αρχιστράτηγος Θοδωρής Κολοκοτρώνης... Όταν τους δείχνεις τα πισινά σου σου δείχνουν τα μπροστινά τους κι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους.


Αλλά με την συμμορία της μεταπολίτευσης να καθοδηγεί την Πατρίδα, οι τούρκοι θα έχουν φτάσει στο Ζητούνι κι εμείς θα τους... τσακίζουμε και θα τους ρεζιλεύουμε διεθνώς με διαβήματα και παραστάσεις διαμαρτυρίας στους διεθνής οργανισμούς...

www.stoxos.gr

3 σχόλια

  1. Οταν τουs εκαναν το διαβημα οι λαπαδεs,ο τουρκοs που τουs ακουγε το χερι το ειχε μεσα η' εξω απο το παντελονι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΖΗΤΟΥΝΙ" ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΙΑ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάνει πιά το ρεζίλεμα , σκληρή απάντηση χρειάζεται κι ας καεί ο κόσμος όλος. Μην υπολογίζετε κανέναν αλήτη αστράτευτο χοντρό σκυλομούρη .Ο εχθρός είναι οι μογγολότουρκοι και πρέπει να πληρώσουν με αίμα για όλα απ το 74 μέχρι τώρα.
    Χρειαζόμαστε πολιτικούς , στρατιωτικούς πνευματικούς ηγέτες ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.