Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΖΕΦΡΙ:ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN TURK Υπέρ της εγκατάλειψης της Κύπρου στις ορέξεις του Αττίλα τάχθηκε ουσιαστικά ο πρωθυπουργός ΓΑΠ σε συνέντευξη το...

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN TURK

Υπέρ της εγκατάλειψης της Κύπρου στις ορέξεις του Αττίλα τάχθηκε ουσιαστικά ο πρωθυπουργός ΓΑΠ σε συνέντευξη του στο τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι CNN Τurk. "Θα πρέπει να αφήσουμε την Κύπρο να λύσει το πρόβλημα μόνη της" δήλωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ.

Αποσπάσματα της συνέντευξης στο <εν κρυπτώ>

αετός για το stoxos.gr

8 σχόλια

  1. den prepei na mas xenizei toso auth h dhlosh tou jefry oso h dhlosh pou eihe kanei o karamanlhs otan kyvernouse autos kai eihe dhlosei akrivos to idio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ίδια λέει και ο χουντόφιας κάτω... λύση με τους κυπρίους για τους κυπρίους. όλοι συνεννοημένοι είναι. στον αγύριστο αυτοί και το συνάφι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ), ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΑΣΕΡ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50, ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ(ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ! ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεσα στους λιγους μηνες που "κυβερναει" το εβραιομπασταρδοσπερμα εχει καταφερει και απομονωσει τον Ελληνισμο οσο κανενας αλλος προδοτης πολιτικος πριν απο αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ hellraiser

    Επί των ημερών του αλήστου μνήμης πατρός του ήμασταν πολύ πιο απομονωμένοι, διότι αυτός το πήγαινε για τριτοκοσμική "τζαμαχιρία" κι έκανε "φίλους" όλους τους δικτατορίσκους του αραβικού κόσμου (Καντάφι, Άσαντ, Σαντάμ Χουσεΐν και δεν συμμαζεύεται).
    Αν τότε είχαμε κάποια επαφή με τον καλώς ή κακώς εννοούμενο πολιτικό κόσμο, αυτό οφειλόταν στον τότε ΠτΔ, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος αναμφίβολα έχαιρε εκτίμησης στην Δύση, αφ' ενός και αφ' ετέρου επενέβαινε και συγκρατούσε τον αλλοπρόσαλλο Ανδρέα (βέτο στην επίσκεψη Καντάφι στην Ελλάδα).

    Δυστυχώς, η Ελλάδα χρόνια τώρα έχει χάσει το τραίνο, οπισθοδρομεί και χάνεται, εν αντιθέσει με την Τουρκία, η οποία παίζει πια τον ρόλο της περιφερειακής υπερδύναμης και μπράβο της. Έχει, όμως, ικανούς ηγέτες. Τόσον ο πρωθυπουργός Έντρογαν, όσο και ο ΥπΕξ καθηγητής Ναβούτογλου, είναι πολιτικοί χαρισματικοί και με όραμα, το οποίο εμφυσούν στον λαό τους. Εμείς ποιους έχουμε να αντιπαρατάξουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΣΤ και στην ΚΥΠΡΟ ναι στο ΧΑΛΒΑΝΙΚΙΣΤΑΝ βρε τζεφρι ποσα κανταρια μαλακας εισαι ? ειναι ειναι πολιτικος με οραμα και ιδεες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο καραμανλης δεν εκανε απολυτως τπτ για το Κυπριακο, απλα στηριζε την Κυπρο την πολιτικη ηγεσια ηταν διπλα τους κλπ..

    ο πουστης ο τζεφρυ παιδια ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ομως, δεν ξερουμε που θα καταληξουμε μ'αυτον κι οχι μονο για το θεμα της Κυπρου ΜΑΣ, αλλα και για τα υπολοιπα Εθνικα.
    Ειναι καιρος να ξυπναμε σιγα σιγα και μεις νομιζω ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o karamanlhs den ekane tipota apolytos htan mono logia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.