Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

31 σχόλια

  1. Σκατά στον τάφο του Κεμάλ!Άντε να πάνε να τις κατεβάσουνε κάτι μάγκες να τελειώνει η ιστορία με τα μεμέτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ΕΛΛΑΣ εχει ιστορια χιλιαδων χρονων και δεν ειναι ουτε χαλιφατο ουτε μαγαζακι αμερικανοεβραιου για να αποφασιζει εν λευκο αυτου του ειδους τις επισκεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MIN ANHSYXEITE PAIDES
    THA PAEI O GLEZOS NA TIN KATEBASEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. THA MAS AGORASEI H TOYRKIA

    ELLAS TELOS

    DIABASTE EDO

    Ιδού ποιους φέρνει ο Ερντογάν για να μας... αγοράσουν


    Επαναδιαπραγμάτευση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη εξήγγειλε το ΠΑΣΟΚ..


    Νυχτερινές προκλήσεις στο Αιγαίο

    http://www.enkripto.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σενάρια πετρελαϊκής συνεργασίας στο Αιγαίο

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελληνικη με το πανι σημαινουνε κατι παραπανω απο απλη παραδοση της κυβερνησης.ΣΕ λιγο θα γινουμε σκλαβοι των τουρκων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραμονές της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα...
    Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό

    Προσπάθεια να ελέγξουν την εναέρια κυκλοφορία στο Αιγαίο κατέβαλαν τουρκικά πολεμικά πλοία που παρενέβησαν στον ασύρματο ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών ζητώντας πληροφορίες για τις πτήσεις τους!

    Στο πλαίσιο της τουρκικής αεροναυτικής άσκηση «Μπεγιάζ Φιρτίνα» η οποία εξελίσσεται σε περιοχές του κεντρικού Αιγαίου και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 21 Μαϊου, τουρκικά πολεμικά πλοία ήταν αναπτυγμένα στην περιοχή μεταξύ της Χίου, της Άνδρου και της Σκύρου.

    Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης, το πλήρωμα της τουρκικής φρεγάτας «Γκαζιαντέπ» -που τυπικώς εκτελούσε ανθυποβρυχιακές ασκήσεις- έκανε παρεμβολή στον ασύρματο ελληνικού μεταγωγικού αεροσκάφους C-130 που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Λέσβο στη Λήμνο. Προσπαθώντας να δείξουν ότι έχουν τον επιχειρησιακό έλεγχο της περιοχής εντός του FIR Αθηνών, οι Τούρκοι ζήτησαν από τους πιλότους του C-130 να απαντήσουν που κατευθύνονται, σε ποιες κινήσεις θα προβούν και πότε αναμένεται να προσγειωθούν! Με απλά λόγια επιχείρησαν να ελέγξουν την εναέρια κυκλοφορία στο FIR Αθηνών, αρμοδιότητα που ανήκει αποκλειστικά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_5654.html#ixzz0no8dO2Vc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΥΨΗΛΟΥ" ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN EΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η "ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ.!!
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ!!
    ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ!! ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 13/5/10 2:29 μμ

    EXO TIN IDIA GNOMI ME SENA OSO AFORA TIN DIADILOSI.

    MAS POULANE XORIS NA MAS ROTISOUN

    TO THEMA EINAI

    1 THA TOUS AFISOUME?

    2 POS THA TOUS STAMATISOUME NA TO KANOUN?

    AN FONAKSOUME DEN THA MAS AKOUSOUN

    AN KRATISOUME SHMAIES PSILA DEN THA TIS KOITAKSOUN

    AN PAME MPROSTA STIN BOULI
    THA MAS KOPSOUN TON DROMO

    O ELLINIKOS LAOS
    TOUS AFINEI NA KATHONTAI AKOMI STIN KAREKLA KAI NA APOFASIZOUN ME POIO TROPO THA TON AFANISOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ
    ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

    ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ. ΕΔΩ ΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ;

    ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.

    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μνημόνιο συνεργασίας με το Σουλτάνο θα περιλαμβάνει και τροποποίηση της σχολικής διδακτικής ύλης

    Μεταξύ των είκοσι συμφωνιών «συνεργασίας» που θα υπογραφούν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο πεδίο της – υποτίθεται... «χαμηλής» – πολιτικής κατά την επίσκεψη του Σουλτάνου Ερντογάν στους υποτελείς του στην Αθήνα, δύο από τους στόχους των συζητήσεων βγάζουν μάτι: η «αμοιβαία μείωση εξοπλισμών» και η «ύλη των σχολικών βιβλίων».

    Σε ό,τι αφορά τους εξοπλισμούς, ο στόχος θεωρείται... «εύκολος»...


    ● Η υπεροπλία της Τουρκίας – η οποία ακόμη και στη διάρκεια της δικής της επιτήρησης από το ΔΝΤ ενισχύθηκε, ενώ και τα επόμενα εξοπλιστικά της προγράμματα είναι ήδη δρομολογημένα – δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

    ● Από την άλλη η Ελλάδα, σε κατάσταση χρεοκοπίας, είναι αμφίβολο όχι μόνο αν μπορεί να ακολουθήσει, αλλά και αν... θέλει να διατηρήσει ένα επίπεδο στοιχειώδους ισορροπίας. Το σύνδρομο της «λευκής πετσέτας» ήδη κυριαρχεί στην κυβέρνηση.

    Μιλώντας όμως για τα σχολικά βιβλία, καθώς ο στόχος είναι να εξεταστούν τρόποι ώστε να εξασφαλιστούν ο «σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα» και η «εξάλειψη εχθρικών αναφορών», μπορούμε υπερηφάνως να αναφωνήσουμε:

    «Η Ρεπούση τώρα δικαιώνεται»!

    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/05/blog-post_9766.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο άκρατος ανθελληνισμός-αλυτρωτισμός των τουρκικών βιβλίων του Δημοτικού


    «Υπό ελληνική κατοχή βρίσκονται τα νησιά του Αιγαίου»! Αυτό διδάσκονται στο σχολείο οι Τούρκοι μαθητές, την ώρα που η Ελλάδα διαγράφει τη Σφαγή της Σμύρνης από τα σχολικά της εγχειρίδια στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης ελληνοτουρκικής προσέγγισης...

    Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονταν τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ' Δημοτικού εξυμνούσε τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία-και ξεχνάει το κρυφό σχολειό-το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονος διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

    -Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
    -Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη» (!!!)
    -Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
    -Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930.Έτσι η Χίος,η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».

    Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης.Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (Ege Denizinde Turk Haklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά προπαγανδίζεται παράλληλα και ως απαραίτητο ανάγνωσμα για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

    Η Ιστορία στη γειτονική χώρα έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό από τον ίδιο τον Κεμάλ Ατατούρκ,ο οποίος μετά την πλήρη επικράτησή του επιδόθηκε σε μία τεράστια προσπάθεια να προσδώσει ιστορική εντοπιότητα στο τουρκικό στοιχείο της Μικράς Ασίας.

    Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας,όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης! Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες, και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.

    Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού»,του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!

    Χαρακτηριστική είναι η -τουλάχιστον παράδοξη- ανακοίνωση του Τούρκου ιστορικού Χασάν Τζεμίλ: «Ο κλασικός ελληνικός πολιτισμός δεν είναι ανεξάρτητος. Ο ελληνικός πολιτισμός είναι ιωνικός, ο οποίος με τη σειρά του γεννήθηκε από τον αιγιακό. Αυτός ο αιγιακός πολιτισμός της Δυτικής Ανατολίας, τον οποίο κληρονόμησε ο ελληνικός, εμπνεύστηκε και δημιουργήθηκε μόνο μετά την επαφή με τον χετιτικό πολιτισμό που ήταν...τουρκικός» (Ege medeniyetinin menseine umumi bir bakis, 'Aγκυρα)

    Ακόμη πιο προχωρήμενη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunan iliskileri ve filiki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο,ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το...2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος,Ιπποκράτης,Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής.Η εργασία του εγκρίθηκε απ' το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΚΛΕΖΟ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2 απλα πραγματακια για ολουs τουs προηγουμενουs σχολιασμουs: 1o)ξυπνηστε μπουφοι απο τη νιρβανα. Ο μπατσοs δεν ειναι φιλοs κανενοs.Παιρνει εντολεs απο τα αφεντικα του σαν πιστο σκυλι,2ο)η μπανανια χωρα μαs δεν επροκειτο ποτε να εχει υπεροπλια στο Αιγαιο για τον απλουστατο λογο οτι τα παντα σχεδιαζονταν και αγοραζονταν παντα με γνωμονα τη μιζα και το τι θα μπει στη τσεπη και οχι με γνωμονα επιχειρησιακεs αναγκεs.Τελευταιο παραδειγμα τα "κεκλειμενα" υποβρυχια.Οι μιζεs συμφωνα με τουs γερμανουs εφτασαν τα 84 εκατομμυρια ευρω!!! Να το ξαναπω? Να πω για τα αρματαγωγα που παραδοθηκαν 10 χρονια αργοτερο απο το προβλεπομενο(μπορει και περισσοτερο),αεροσκαφη χωριs συστηματα αυτοπροστασιαs,αρματα μαχηs με ραγισμενουs πυργισκουs και χωριs πυρομαχικα. Φαγανε,φαγανε,φαγανε,που να μεινει σαλιο για οπλα(ακομα τα καρυοφιλια G3 εχουμε) κρανη (αυτα που μοιαζουν με καθικια),αρβυλα του κωλου και στολεs τηs πλακαs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα καλα σοβαρα υπαρχει τετοια σημαια στο συνταγμα η ελληνικη με την τουρκικη μαζι? Η ειναι κατι σαν μονταζ? Αν ειναι πραγματικο ζητω που καηκαμε ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΡΙΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

    ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΘΡΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ!

    ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποια Eθνική Kυριαρχία;

    http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σχέδιο ολοκληρωτικής εξόντωσης της Ελλάδας

    http://www.hellenesonline.com/go/2010/05/sxedio-eksontwshs-ths-elladas/

    Εξοντώνουν την ελληνική ομογένεια
    http://www.hellenesonline.com/go/2010/05/eksontwnoyn-tin-elliniki-omogeneia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 13/5/10 4:56 μμ

    MILAS GIA TOUS LIGOUS
    OXI GIA TON KOSMAKI

    AFTOI POY THA THN "KANOYN GIA ALLOU" EINAI AFTOI POU EXOYN EPENDYSEI STA OFFSHORES ME TOUS LOGARIASMOUS STIS ELBETIKES TRAPEZES KAI BRISKONTAI PSILA.

    EINAI AFTOI POU ME TIN KRISI ETREKSAN NA BGALOUN TA LEPTA TOUS STO EKSOTERIKO AGORAZONTAS AKINHTA OPOS GRAFOUN OI KSENES EFIMERIDES.

    POLLOI APO AFTOUS AVRIO THA SE POULISOUN STON SOULTANO PRIN FYGOUN.

    OI YPOLOIPOI EXOUN EDO TIS OIKOGENEIES TOYS TOYS SYGGENEIS TOUS TIS PERIOUSIES TOUS. POS NA TIS EGATALEIPSOUN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΑ, ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ? ΕΔΩ ΣΤΗ ΤΖΙΑ ΑΛΩΝΙΖΑΝ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΤΑΤΟΙ, ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ.... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ... ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΘΥΝΟΣ, ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τουρκος καλος ουτε ο νεκρος..ακομη και εαν σε δω ρε πουστη τουρκε να ρεει το αιμα σου ολοφρεσκο απο τον λαιμο και τοτε θα σε φτυνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.

    Επειδη ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες και οπως εγραψε και καποιος αλλος συνελληνας γνωριζουμε τι προκειται να γινει. Θα πρεπει στην πορεια να συμπεριληφθουν ΚΑΙ δικηγοροι εκτος απο τις καμερες που θα καταγραφουν τον παλμο και την κινηση για προστασια των πατριωτων απο οποιαδηποτε προμελετημενη προβοκατσια.

    ΑΕΝΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φήμες πάντως λένε ότι ο σημαιοστολισμός ανεκλήθη, υπό τον φόβο βανδαλισμών εις βάρος του εθνικού συμβόλου της γείτονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ας μην μείνουμε με τα χέρια δεμένα. Όλες οι τουρκικές σημαίες στην Ελλάδα να καούν. ΟΡΓΉ ΚΑΙ ΜΊΣΟΣ. για τον αγώνα των προγόνων. Έξω οι ρουφιανοι έξω η χούντα από την ΕΛΛΆΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H ελλαδα εχει ιστορια χιλιαδων χρονων: Αυτο ειναι γνωστο,μην ξεχναμε οτι και η ΜΑΛΑΚΙΑ που μας δερνει ειναι και αυτοι χιλιαδων χρονων,για αυτο και ειμαστε σε αυτα τα χαλια εν ετη 2010 να ζουμε με φυρμανια του Πασσα με νομους που ειναι για κλαματα,με κατσαπλιαδες πολιτικους και ντενεκεδες καραβαναδες.τωρα για την αστυνομια αφηστε τις θεωριες περι πατριοτων πρετοριανοι ειναι αυτοι αν παρουν εντολη,θα μας λυσαξουν στην φαπα και στην καρπαζια και θα το κανουν με χαρα. Ξυπνατε και μην ονειρευεστε συμαχειες.Οτι κανουμε θα το κανουμε εμεις σαν τους ΚΟΥΚΟΥΣ του 21" Να τους δωσουμε δυναμικο παρων για να καταλαυουν οτι δεν ειμαστε προσκυνημενοι στον ΜΕΜΕΤ ΠΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ 13/5/10 1:16 μμ

    Μ' αρέσει που εδώ, στην Ελλάδα, το μόνο που ξέρουμε είναι να δίνουμε εντολές: "Άντε να πάνε να τις κατεβάσουνε κάτι μάγκες". Γιατί, εσύ δεν είσαι μάγκας και περιμένεις από τους άλλους;

    Γελώ όταν διαβάζω κάτι τέτοια: "ΞΥΠΝΗΣΤΕ", "ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΤΟ, ΕΚΕΙΝΟ, Τ' ΑΛΛΟ", αλλά πάντα κάποιοι άλλοι πρέπει να τα κάνουν όλα. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 13/5/10 1:16 μμ
    Ποιος σου είπε ανώνυμε ότι έχω κανά πρόβλημα να πάω κι εγώ;;;Προφανώς σου φάνηκε ως διαταγή γιατί στην ουσία είσαι κρυφοϋποτακτικός. Καμία απολύτως εντολή και διαταγή δεν έδωσα. Απλά όλοι εκείνοι που βγάζουν τα άντερα των διαφόρων εχθρών τους έθνους από το internet, τα blog και τα chat, ας πάνε να δείξουν μια φορά την πραγματική τους μαγκιά!Κι εσύ που κάθεσαι με την τσοφρίτα σου αραχτός και χυμένος στην καρεκλίτσα σου θα γελάσεις μια και καλή σε λίγο καιρό. Για την ακρίβεια θα ξεκαρδιστείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ.ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. σωστά 14/5/10 1:36 μμ
    αλλά μήπως το αφήσαμε λίγο αργά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.