Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... .... Την ώρα που στους Αγίους Σαράντα λάμβανε χώρα η καταστατική συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Ένωσης Ελ...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
....
Την ώρα που στους Αγίους Σαράντα λάμβανε χώρα η καταστατική συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Ένωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας (ΔΕΕΕΜ) ΟΜΟΝΟΙΑ, δεκάδες μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης "Μέτωπο για την Εθνική Ένωση" (Fronti per Bashkimin Kombetar), από την Αλβανία, το Κόσοβο, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια, συνεδρίαζαν στην Χιμάρα οργανώνοντας την δράση τους κατά της Ελλάδας. Η συνεδρίαση του "μετώπου" πραγματοποιήθηκε με πλήρη μυστικότητα, σε αυθαίρετο κτίριο, κτισμένο παράνομα μετά από καταπάτηση περιουσίας Ελλήνων. Όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, τα μέλη του μετώπου συμφώνησαν στην συγγραφή μνημονίου το οποίο θα αποσταλλεί στο ελληνικό κοινοβούλιο, το αλβανικό κοινοβούλιο, το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ. Το μνημόνιο απαιτεί:- κατάργηση του νόμου του εμπολέμου με την Ελλάδα- Αναγνώριση από την Ελλάδα της αλβανικής ως επίσημη γλώσσα σε "περιοχές της Ελλάδας που κατοικούνται από πολίτες αλβανικής εθνικότητας, ιδιαιτέρως στην Καστοριά, την Κόνιτσα, την Φλώρινα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα και αλλού".- ακριβή αριθμητικά στοιχεία των "αυτοχθόνων Αλβανών" που ζουν στην Ελλάδα καθώς και των Αλβανών μεταναστών με σκοπό τον σεβασμό των δικαιωμάτων τους και την εξάλειψη των εις βάρος τους διακρίσεων.- η Ελλάδα να διερευνήσει και να επιλύσει το ζήτημα "των μαζικών τάφων Τσάμηδων στην ελληνική επικράτεια", και την ανοικοδόμηση Μνημείου στην μνήμη τους.
Η διοργάνωση της διάσκεψης είχε προγραμματιστεί με κάθε μυστικότητα καθώς οι κάτοικοι της Χιμάρας συνειδητοποίησαν την πραγματοποίησή της μόνο μετά το πέρας της και ενώ αποχωρώντας από τον τόπο συγκέντρωσης γέμισαν τους δρόμους με συνθήματα υπέρ της Τσαμουριάς και της ένωσής της με την Αλβανία. Καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η επιλογή της Χιμάρας για την συγκεκριμένη διάσκεψη αφού αποτελεί προπύργιο του ελληνισμού στην Βόρειο Ήπειρο. Στην συνδιάσκεψη μετείχαν πάνω από 150 άτομα αφού οι κάτοικοι της Χιμάρας είδαν 4 λεοφορεία να φεύγουν το απόγευμα του Σαββάτου.
nenanews.eu

16 σχόλια

  1. κωλο να δωσουμε τωρα ή να περιμενουμε ακομα λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ? Καλα στον κωλο εισαι ακομα,εδω ειναι στα τεσσερα και στην παρτουζα και δεν ξερουν τι τουs μπαινει και τι τουs βγαινει....ρε στα οπλαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως όλα αυτά δεν είναι και πολύ σοβαρά; Το λέω διότι:

    α) Άρση του εμπολέμου πρέπει να κάνει η Αλβανία, αν δεν την έχει κάνει. Η Ελλάδα έχει άρει το εμπόλεμο μονμερώς από το 1984. Υπέγραψε ο Παπαούλιας ως ΥπΕξ τότε.

    β) "Αυτόχθονες Αλβανοί" δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Πού να τους βρούμε/νε; Άλλο αν εννοούν του ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ. Αυτοί, όμως, δεν είναι Αλβανοί.

    γ) Στην Ελλάδα, η επίσημη γλώσσα καθορίζεται από το Σύνταγμα και ισχύει για όλη την επικράτεια. Εφ' όσον μάλιστα δεν υπάρχουν εθνικές μειονότητες, δεν μπορεί να αναγνωρισθεί άλλη γλώσσα ως επίσημη, διότι θα ισχύσει για όλη την επικράτεια και όχι τοπικά. Τι ζητούν, δηλαδή, να αλλάξουμε το Σύνταγμα;

    Νομίζω ότι είναι πολύ μούφα όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΛΑΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ...Ε ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΓΑΛΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΪΝΤΕ ΜΩΡΕ ΣΚΙΠΙΤΑΡΑΙΟΙ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΩΡΕ. ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.(ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ - ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΛΗ- ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιζουν με την φωτια τα μπασταρδα τα αλβανα και θα καουν.
    Τα οπλα ειναι λαδωμενα οπως λεει και ο συνΕλλην.
    Τους πηραμε σβαρνα το '40 και ας ειχαν τους Ιταλους, γερμανους, βουλγαρους και τους προδοτες ελληνες κουμουνιστες διπλα τους.
    Θα δουν οχι εναν αλλα 300 Λεωνιδες
    μπροστα τους και θα ψαχνουν τρυπες να χωθουν τα σκουλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΣΤΟΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ 2%??????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ;;;; ΚΑΙ ΜΗ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΧΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ[ΕΛΛΗΝΕΣ],ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ν Α Τ Ο Υ Σ Μ Α Ζ Ε Ψ Ο Υ Μ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΧΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 10.32πμ.ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "Αυτόχθονες Αλβανοί" ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕς.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΟς ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΛΟΧΟ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥς ΜΑΜΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΣΤΟΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ 2%??????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ;;;; ΚΑΙ ΜΗ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΧΕ;;;;;<============================================== ΣΤΟΧΕ ειναι αληθεια αυτο?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/04/25-soros.html

    ΔΕΥΤΈΡΑ, 26 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2010
    Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 25 ΔΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο SOROS ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ!
    Η Ρωσία με την Κίνα προσέφεραν στην Ελλάδα βοήθεια 25 δις το οποίο η κυβέρνηση απέκρυψε και δεν δέχτηκε.... !!!!

    Δεν ενέκρινε ο SOROS την λύση αυτή , γιατί ΔΕΝ θα κερδοσκοπούσε, οπότε ΔΕΝ έγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. End Game με Ελληνικούς Υπότιτλους του ALEX JONES. Αξίζει να το δείτε!

    http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/03/end-game-alex-jones.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 27/4/10 10:32 πμ

    Δώσε πηγή (όχι ... πυγή)!

    ΣΤΟΧΕ, αύριο, 29/4/10, ο ήλιος θα ανατείλει δύο ώρες αργότερα. Γιατί δεν ενημέρωσες τους αναγνώστες σου; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.