Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! Παραείναι πολλές οι... συμπτώσεις! Το καθεστώς Χρυσοχοϊδη ανέλαβε -σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙ...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Παραείναι πολλές οι... συμπτώσεις! Το καθεστώς Χρυσοχοϊδη ανέλαβε -σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του- την τρομοκράτηση Ελλήνων που αντιδρούν στο λαθρονομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνησή του, νομίζοντας ότι θα βάλει ταφόπλακα στον Ελληνισμό. Άρχισε τις φυλακίσεις και τις... προληπτικές προσαγωγές. Συνέχισε με τα οικονομικά μέτρα που έχουν ξεσηκώσει τον λαό -που βλέπει επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο των "σοσιαλιστών" της Ιπποκράτους. Και μέσα στον γενικό χαμό τους έπιασε ο... πόνος να φέρουν την Τρίτη (σύμφωνα με πληροφορίες) προς συζήτηση στη Βουλή το λαθρονομοσχέδιο! Για τρεις μέρες λοιπόν θα συζητάνε εκεί στον... "ναό της δημοκρατίας" τον τρόπο αλλοίωσης του Έθνους ΜΑΣ και την Πέμπτη θα το ψηφίσουν! Την ίδια μέρα εντελώς πάλι συμπτωματικά μεταφέρθηκε και η γενική απεργία! Το σύστημα των απάτριδων και ανθελλήνων νομίζει πως με αυτές τις μεθόδους θα αποτρέψει τις υγιείς δυνάμεις του λαού μας να αντιδράσουν! Είναι γελασμένοι... Θα τρίβουν τα μάτια τους. Ας σκεφτούν πολύ καλά οι βουλευτάδες του ΠΑΣΟΚ τι θα ψηφίσουν (για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε καμία αμφιβολία!). Οι Έλληνες δεν θα αφήσουν ατιμώρητους όσους συναινέσουν στο μέγιστο αυτό εθνικό έγκλημα, στο λαθρονομοσχέδιο! Ας σκεφτούν πολύ καλά...

Υ.Γ.: Επειδή γινόμαστε όλες αυτές τις μέρες αποδέκτες έντονης δυσφορίας και διαφωνίας σχετικά με τη στάση του ΛΑΟΣ στο επίμαχο θέμα. Μην τα λέτε σε εμάς. Μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210.75.22.700 και 210.75.22.704 για να τους ενημερώνετε περί των απόψεών σας...

9 σχόλια

  1. Osoi Boleutes tou Pasok Pshfisoun to nomosxedio Pou Bazei tafoplaka ston Ellhna kai tin Patrida mas,Afou 8a geinoun Oloi oi Kaniballoi Ellhnes,8a prepei na gnwrizoun oti den 8a tous afhsoume se xlwro klari.
    KALOUNTE OLOI OI ELLHNES NA "MPAINOUN" MESA STA GRAFEIA TOUS (AFOU EINE GRAFEIA YPODOXHS KOINOU I PSHFOFORWN),KAI NA "DIAPRATTOUN" TA DEONTA!!KATA OMADES,TSILIADOROI KTL,KATALABAINETE TI 8ELW NA PW,NA PAIRNETE KAI MAZEI SAS GIAOURTAKIA,NTOMATOULES KTL,EINE KALA GIA TIN OREKSH!!!
    A BYZANTINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ντού στην βουλή των άβουλων την ώρα που συζητούν την καταστροφή μας και ένα χέρι ξύλο για να στρώσουν . Θέλουμε κυβέρνηση Ελληνική , μόνο για Έλληνες.
    Στρατιωτικοί λυπάμαι αλλά γίνατε λαπάδες. Η Ελλάδα χάνεται κι εσείς τους προσκυνάτε .
    Τιμιώτερον και αγιώτερον εστί η πατρίς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Magkes ta logia einai peritta.. h kivernisi den to kanei gia tous metanastes alla gia ta leuta.. :) nai etsi opos to akoute..


    250.000 metanastes (kai an mallon einai perissoteroi) x 1000 (pou kanei to paravalo) =

    250.000.000 euro .. kai vale kai alla paravola kai gia xartia alla apo dikigorous kai ta loipa ..

    pame sta 700.000.000 :)))))) kai posa xrostame... ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Geert Wilders

    ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. Ο Geert Wilders
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ. ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΙΣΛΑΜ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

    “Islamism and democracy are incompatible. The more Islamism we have, the more freedom we will lose and this is something worth fighting for.
    “I have a problem with Islam. I have a problem with this fascist ideology of Islam.”
    http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/7376682/Geert-Wilders-showing-my-film-was-victory-for-freedom-of-speech.html

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΥΣ ΛΟΡΔΟΥΣ (HOUSE OF LORDS) ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

    ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙΝΕ ΤΖΑΜΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ.

    ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ

    ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να οργανωθούμε και να οπλισθούμε για να μπουκάρουμε μέσα στην Βουλή. Ο στρατός και οι αξιωματικοί του δεν πρόκειται να βοηθήσουν. Πηθείνιο όργανο της εξουσίας είναι, όπως και η αστυνομία. Αυτοοργάνωση των Ελλήνων και συζήτηση για ένοπλο αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον αναγνώστη που γράφει ότι όλα γίνονται για τα λεφτα. Μεγάλε το παράβολο αιτησης πολιτογράφησης μειώθηκε από το ΠΑΣΟκ απο 1500 σε 700ευρώ. Απώλεια εσόδων πάνω από 200εκ. Μακαρι να ήταν για τα λεφτά μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβασα (σε αξιοπιστο εντυπο) οτι στο Πακισταν φυλακιστηκαν Χριστιανοι για προσβολη του Ισλαμ διοτι ετρωγαν φαγητο εν ωρα Ραμαζανιου (νηστειας) των Μουσουλμανων. Τα ιδια θα παθουμε κι εδω αν μεινουμε με σταυρωμενα χερια, εδω φυλακιστηκε ποτε μουσουλμανος διοτι ετρωγε εν ωρα νηστειας Χριστιανων ?
    Το αρθρο 120 του Συνταγματος κατι λεει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΑΡΧΙΔΗ;

    Οι χοντροκομμενοι υπανθρωποι,των κομματων και της αρπαχτης και προδοσιας,κανουν ενα μοιραιο λαθος:ΕΞΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    "ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ"!Καποια δυναμη,εχει ακουσει τις προσευχες μας και τους σπρωχνει μεσα στην πηγαδα(θελω να πιστευω του ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!!!).
    Ακομη:
    Φτανει να αναψη ενα σπιρτο για να ξεσπαση η Κολαση..Ενας ΛΑΘΡΟΙΜΑΜΗΣ που επεσε απο σκαλες και σκιστηκαν και τα ρουχα του(!..)η ενα χεσμενο Κορανι(!!) σε σημειο καταλληλο και διπλα του ενα μεταλλιο με την Ελληνικη Σημαια και ενα συνθημα οπως:ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ(ωστε η οργη να φουντωση σε τρελλα επιπεδα!!!).

    Συνελληνες μου,γιατι ανησυχειτε;;;
    Μπορειτε να αναγκασετε τον Στρατο και την Αστυνομια να επεμβουν με τα οπλα! Και καθε στιγμη που περναει και γεμιζει Μουσουλμανους η Χωρα,ειναι υπερ μας!!! Αρκει μια εξυπνη κινηση η μερικες εξυπνες κινησεις,για να γινη "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ"...ΠΥΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ!
    Και να τσακιστουν ολοι οι "αθωοι" Μεταναστες απο την Ελλαδα μας.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ...
    Το κακο με τους Εθνικιστες ειναι οτι ειναι υπερβολικα τιμιοι στην σκεψη και ως εκ τουτου, χοντροκεφαλοι!!! Δεν εχουν την πουστια και την συνομωσιολογικη ικανοτητα των Κομμουνισταραιων!
    Ουτε πιστευουν οτι "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"...Αοπλοι και Απροστατευτοι,πανε με τον Σταυρο στο χερι!Και καταληγουν στη φυλακη και στην χλευη!!

    CHESSMASTER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.