Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΣ' ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!

Τις τελευταίες δεκαετίες σε... μόδα έχει μετατραπεί στη χώρα μας η μουσουλμανολατρεία και τουρκολαγνεία. Και βέβαια η μόδα δεν είναι ούτε σ...

Τις τελευταίες δεκαετίες σε... μόδα έχει μετατραπεί στη χώρα μας η μουσουλμανολατρεία και τουρκολαγνεία. Και βέβαια η μόδα δεν είναι ούτε συμπτωματική, ούτε τυχαία. Έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια για να περάσει σιγά- σιγά στο υποσυνείδητο του κοιμώμενου ελληνικού λαού πως είναι... φίλοι μας οι τούρκοι! Και μπορεί η συγχωρεμένη η γιαγιά μου -που ούτε "ακραία" ήταν, ούτε "εθνικίστρια"- να μου έλεγε ότι ο τούρκος φίλος δεν πιάνεται, όμως οι προοδευτικάριοι και οι αρμόδιοι έχουν άλλη άποψη! Μιας και ζούμε όμως σε δημοκρατικό πολίτευμα -έτσι μας λένε!- ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα. Ακόμη και εις βάρος της Ιστορίας του Έθνους μας! Όμως, άλλο πράγμα να εκφράζεις την άποψή σου και άλλο πράγμα οι καρεκλοκένταυροι να σκορπάνε τα λεφτά του φορολογούμενου Έλληνα για να παριστάνουν τους... ειρηνοποιούς και τους φιλότουρκους. Σα να μην έφταναν τα εκατομμύρια που δίνονται για τις συντηρήσεις και αναστηλώσεις τζαμιών και... δειγμάτων μουσουλμανικού πολιτισμού (τα χαμάμ και τους τεκέδες εννοούν) έρχεται τώρα η Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και με... ιδιαίτερη χαρά μας ενημερώνει ότι το βιβλίο "Η Οθωμανική Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα", που επανεκδόθηκε το 2009 στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, διατίθεται πλέον και στο εμπόριο! Μη τυχόν και δεν προλάβουμε να το προμηθευτούμε! Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού να κοιτάξει να σώσει πρώτα τον ελληνικό πολιτισμό και ας αφήσει το ενδιαφέρον του για τους οθωμανούς!

Δ.Μ.

4 σχόλια

  1. Δωσε τους ο8ομανικον μαλον και παρε τιν ψυχη τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ:
    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΙΝΑΝ ΜΙΜΑΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ ΤΟ 1489 ΩΣ ΙΩΣΗΦ ΔΟΓΑΝΟΓΛΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ, ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΕ (ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ).
    Ο ΔΟΓΑΝΟΓΛΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΣΑΝ ΣΙΝΑΝ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΞΟΜΩΤΗ, ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ (ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ή ΤΟΥΡΚΟΣ;)ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΕΖΥΡΗ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΙΓΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ) ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΜΙΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΟ (ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ Ή ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΗ, ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ).
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΧ ΕΝΑΣ "ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ" ΤΟΥ ΝΤΙΡΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ;ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΗΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 190 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ρήμαζαν την Μικρά Ασία και άλλα μέρη του ευρύτερου Ελληνικού χώρου, είχαν μαζί τους τα πτυχία και τα διάφορα αρχιτεκτονικά (και άλλα) σχέδια που είχαν φέρει από τις στέππες και τις ερήμους της Μογγολίας. Και μεταξύ σφαγών, καταστροφών και παιδομαζώματος, κατασκεύαζαν και από ένα "αρχιτεκτονικό" αριστούργημα όπως π.χ. οι πυραμίδες από τα κομμένα κεφάλια , Ελλήνων, Αρμενίων, Αλεβιτών, και τόσων άλλων θυμάτων. Γραικύλοι να τους .....χαίρεστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω ο κοσμος χανεται και το μ βγαζει βιβλιο για την οθωμανικη αρχιτεκτονικη.....Για την αρχιτεκτονικη της αρχαιας Ελλαδας ουτε λεξη ρεμαλια.....Αντε να χτισεται και ενα τζαμι , αλλα στην τουρκια ρε προδοτες οχι εδω... ΟΧΙ ΕΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.