Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

... ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" - ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

...
ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" - ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Έφτασαν με άκρα μυστικότητα εχθές το βράδυ στα Σκόπια φορτηγά από την Φλωρεντία που περιέχουν υλικά και τμήματα για την τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων. Οι γυφτοσκοπιανοί κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους, βλέποντας ότι από το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος δεν υπάρχουν ούτε αντιδράσεις αλλά ούτε και καμία διάθεση ενημέρωσης του κόσμου για τις προκλήσεις τους...

Το άγαλμα, οι εργασίες για το οποίο θα ξεκινήσουν άμεσα, θα στηθεί σε βάθρο ύψους 10 μέτρων, ενώ ο Στρατηλάτης θα είναι έφιππος στον Βουκεφάλα (όπως οι ίδιοι οι γύφτοι λένε) θα έχει 12 μέτρα επι πλέον ύψος και θα περιστοιχίζεται από οκτώ στρατιώτες και τέσσερεις χάλκινους λέοντες ενώ θα στοιχίσει συνολικά 5 εκατομμύρια Ευρώ.

Οι ίδιοι οι γυφτοσκοπιανοί για να θολώσουν τα νερά και να προλάβουν τις αντιδράσεις (από ποιούς θα θέλαμε να ξέρουμε...) αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο μέσα στα πρώτα φορτηγά που έφτασαν από την Φλωρεντία να βρίσκονται και τα δυό λιοντάρια που θα τοποθετηθούν δεξιά και αριστερά από την γέφυρα "Γκότσε Ντέλτσεφ" που οφηγεί στα Σκόπια, αλλά οι κινήσεις των συνεργείων και των φορτηγών στην πλατεία (δείτε επάνω φωτο) που έχουν σκοπό να στηθεί το άγαλμα - πρόκληση, απέναντι στην Ελλάδα και την Ιστορία, δείχνουν τι πρόκειται πραγματικά να συμβεί...
...

(Ένα φωτογραφικό "μοντάζ" που δίνουν οι ίδιοι οι γύφτοι, για να αναπαραστήσουν το πως θα στηθεί το άγαλμα του στρατηλάτη μας στην γυφτοπρωτεύουσα τους. Ο Αλέξανδρος θα δείχνει προς την... Σολούν, την οποία οι ΑΡΡΩΣΤΟΙ θέλουν να... απελευθερώσουν!΄Εμείς... καθοοοοομαστε!)

"ΣΤΟΧΟΣ"

29 σχόλια

  1. To ypoti8emeno Elliniko kratos ti kanei, pano se afti tin proklisi???

    Aaa, sygnomi 3exasa kale!!
    O Giorgo 8elei na kanei tous
    la8rometanastes Ellenes, afti einai h enoia tou.

    Oxi to gegonos oti oi gyftoskopianoi, oi tourkoi kai olon ton allon eidon onta tetartis kategorias "poliorkoun" tin Ellada.H Ellada pe8ainei logo
    an8ropakon san kai afton kai ton omoion tou. Pou 8a paei kapote mia mera ta pragmata 8a alla3oun, kai tote.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γ.Α.Π ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΥΤΕ ΣΕΡΒΟΙ,ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΑΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΟΥΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.ΣΤΟ DΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΗ Η ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ.ΤΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμή παράκληση, AΦHΣTE τους γύφτους NA TO φτιάξουν KAI OTAN TO τελειώσουν KANOYME ντου KAI TO παίρνουμε KAI TO τοποθετούμε ΣTH "σολούν", KAI γύρω γύρω ΓIA διακόσμηση κρεμαµε KAI δέκα AΠO δαύτους ME THN επιγραφή "ο μέγας Αλέξανδρος KAI TA καταραμένα φίδια ΠOY έφτασαν επιτέλους ΣTHN πολυαγαπημενη τους σολούν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >To ypoti8emeno Elliniko kratos ti kanei, pano se afti tin proklisi???<

    Τίποτε. Τι μπορεί να κάνει; Μπορεί κανείς να απαγορεύσει σε ένα άλλο κράτος να στήσει άγαλμα του Αλεξάνδρου;

    Αφού εμείς δεν φροντίσαμε να στήσουμε παρά τελευταία και με τα χίλια ζόρια ένα αγαλματάκι στην Αθήνα, αφήστε τους Σκοπιανούς να τον τιμούν δεόντως. Μπράβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας διευκολύνουν γιατι θα αλλάξουμε μόνο τα γράμματα σε Ελληνικά. Λευτεριά στην Ελληνικότατη άνω Μακεδονία , στο κατεχόμενο Μοναστήρι. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται εθνική - εθνικιστική κυβέρνηση. Τα ψοφίμια , οι μπούληδες , οι τεμπέληδες που μας ρουφούν το αίμα πρέπει να παραμεριστούν. Με οποιονδήποτε τρόπο.Έξω οι ξένοι , κάτω οι ανθέλληνες. Στρατικοποίηση όλων των Ελλήνων για να επιβιώσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Η ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ,Η ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ 99 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ [Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΗΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΩΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ].ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ 375 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 5 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. GEIA SAS KATARXHN, SYNXORESTE ME POU DEN MPORO NA GRAPSO ELLHNIKA ALLA EIMAI EKSOTERIKO KAI TO PLHKTROLOGIO MOU DEN GRAFEI. TELOS PANTON APO MEROUS MOU ENA EXO NA PO, DEN EIMASTE POLEMOXAREIS LAOS ALLA OTAN MAS FTANOUN STA AKRA DEN YPARXOI ALLH DIEKSODOS. DEN MPOREI RE PAIDIA NA SYNEXISTEI AUTO TO PRAGMA, APYLES APO VOREIA APYLES APO ANATOLIKA KAI EMEIS OLO YPOXORISEIS, DEN MPORO NA FANTASTO POU 8A KATALIKSEI ETSI AUTH H KATASTASEI. VEVAIA AN OLOI AUTOI DEN EIXAN APO PISO MEGALES PLATES NA TOUS KALHPTOUN DEN PISTEUO OTI 8A EKANAN AUTA POU KANOUN TORA. AS ELPISOUME OTI O ELLHNISMOS 8A VGEI KAI PALI NIKHTHS, GIATI OI DIKAIOI AGONES STO TELOS PANTA DIKAIONONTE.

    -H MOIRA TOU ELLHNIKOU E8NOUS EINAI NA GENNAEI HROES-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. - ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ, Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    - ΑΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ.
    - ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ. ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΤΕΣ" ΗΤΑΝ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΤΕΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.
    - ΑΝ ΤΑ "ΒΥΣΜΑΤΑ" ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΜΑΓΚΕΣ" ΑΛΛΑ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.
    - ΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ "ΠΟΙΟΥΣΑΝ ΗΘΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΣΑΛΩΤΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΧ), ΟΙ ΔΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
    -ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΓΙΕΝ
    - ΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ "ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΕΓΚΑΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009" ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,
    ΤΟΤΕ
    - ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΟΣ, ΤΑ ΔΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΔΕΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΝΕ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ 1821.
    - ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΥΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΛΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ.
    - ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ "ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΟΥΝ" ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΥΣ, ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ, ΓΝΩΣΙΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΟΛΑΓΝΟΥΣ, ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΟΤΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την αλήθεια πότε θα μάθουμε ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι γύφτοι αλλά Έλληνες που εξσαβίστηκαν από τον Κύριλλο και Μεθόδιο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ
    ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΩΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥς ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ << ΕΛΛΗΝΕΣ>> ΝΑ
    ΕΧΟΥΜΕ

    http://contest.afghanistanmatters.com/?p=1318

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ

    http://contest.afghanistanmatters.com/?p=1069

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ 10 F-16 10 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΕΔΩΜΕΝΗ -ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩ...ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ 21-4-1967 ΟΙ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ] ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ[ΔΕΞΙΩΝ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ]
    ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ

    ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ
    Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ,Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ
    ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΘΗΚΕ
    ΤΑ ΙΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ
    ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΕΡΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ 300 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ



    ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΠΡΟΙΚΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΛΑΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ-ΝΑΤΗΝ ΞΕΥΦΤ
    ΙΛΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ
    ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΓΑΖΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ

    ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

    Ο ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΦΕΤΑ -ΦΕΤΑ ΜΕΤΑ Η ΘΡΑΚΗ , Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
    ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΟΙ [ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ] ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΙΤΗ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


    ΚΑΙ Ο ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΟΡΟ ΕΙΝΑΙ [ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ] ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ΠΑΡΑΚΟΥΖΟΥΛΟΙ] ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

    ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΗ Ο ΧΑΡΟΣ ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 8.35 16.1.2010 ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΩΣΤΟΣ ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άς το καταλάβουμε καλά και να πούμε όλοι ένα όχι στην χούντα των κομμάτων που κατατρώγουν την Ελλάδα. Όμως οι αρχηγοί του στρατού , της αστυνομίας γιατί σκύβουν το κεφάλι στους άχρηστους ;Να χτυπήσουν την γροθιά τους στο τραπέζι και να επιβάλλουν αυτό που πρέπει. Οι χέστηδες δεν θα τολμίσουν να αντιδράσουν γιατί ο λαός θέλει λύσεις δυναμικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εσυ ρε φωστηρα στις 16/1 και 9.46, εχεις κανει τεστ DNA σε ολους τους σκοπιανους και το συμπερανες?? αντε, γιατι με τις μαλακισμενες θεωριες σας, εχετε βγαλει ολους τους βαρβαρολαους, Ελληνες!! δεν νομιζω οτι μας τιμαει κατι τετοιο και τελος παντων ριξτε μια ματια στις προσφατες ερευνες γενετικης, να δειτε τι παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 16-1, 8.16.Είδα ένα πραγματικό ΕΛΛΗ-
    ΝΑ να σχολιάζει τα γεγονότα με αιχμη-
    ρή μεν,αλλά πολύ γλαφυρή και παραστατι
    κή γλώσσα και τον ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ! Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο περί-
    φημο αλβανικό εγκυκλοπαιδικό λεξικό των αλβανών και της ακαδημίας τους! Έ-
    χουν και τέτοια οι κουρελήδες και ψωρι
    άρηδες,που ήρθαν εδώ και ανθρώπεψαν! Σε άλλη ιστοσελίδα"Ακτίνες" είδα σχετι
    κή ανάρτηση και έγραψα το παρακάτω σχό
    λιο:
    Καλά η Ελλάδα δεν το ΕΙΔΕ ακόμη; Τι πε
    ριμένει; Να γίνει συνείδηση της Ευρώ-
    πης αυτό το τερατούργημα ή οι χιλιάδες
    κατοικούντες εδώ Αλβανοί να ξεσηκωθούν
    και να ζητούν τα "εδάφη" τους; 1. Να ζητήσει ΑΜΕΣΑ την απόσυρση αυτής της εγκυκλοπαίδειας και τη διόρθωσή της, 2.Σε περίπτωση μη συμόρφωσης να ΑΠΕΛΑ-
    ΣΕΙ άμεσα και με συνοπτικές διαδικασί-
    ες ΟΛΟΥΣ τους Αλβανούς,που μας έχουν πλημμυρίσει,3.Να ασκήσει veto κατά της εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε. και 4. Να ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ το εμπόλεμο καθε-
    στώς, που υπήρχε επί Χότζα και να ΚΛΕΙ
    ΣΕΙ τα σύνορα! Έτσι θα προστατεύσει το κύρος της και την ακεραότητά της τό
    σο από τους Αλβανούς,όσο κι από τους γυφτοσκοπιανούς και τους ανατολικούς ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!!ΟΛΟΙ αυτοί με υποβολιμαία σχέδια υποσκάπτουν τη χώρα μας και α-
    παισιόδοξα μεν, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ, όπως πά-
    με η Ελλάδα θα έχει σε λίγο σύνορα πάλι στο Δομοκό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.youtube.com/watch?v=nPrLhiit0lo&feature=fvw

    Με τέτοια προτυπα είναι όλοι αυτοί μεσα στη βουλή...τι περιμένουμε μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγνώμη διόρθωση: Το σχόλιο,που συνεχά
    ρην, όπως και άλλοι είναι της
    16-1, 8.35΄.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξερω τι ειναι πιο χειροτερο,οι Σκοπιανοι που στηνουν αγαλμα και μαλιστα αρκετα εντυπωσιακο,στον Μεγα Αλεξανδρο η' που στην πρωτευουσα της Ελλαδας(αλλα και σ'αλλες πολεις,βλ.Κατερινη)δεν υπαρχει ουτε μια μαρμαρινη πλακετα αφιερωμενη στον Μεγιστο των Ελληνων και ισως στον σπουδαιοτερο αντρα που γνωρισε ποτε αυτος ο κοσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν οι Jeffrey, Πάγκαλος, Σαχινίδης ζητούσαν Δημοψήφισμα και τάσσονταν υπέρ της άμεσης Δημοκρατίας.

    http://www.youtube.com/watch?v=9OZ00bnzdH0

    http://www.youtube.com/watch?v=EK7fjnVSzMQ

    http://www.youtube.com/watch?v=6SRTmuLVTzU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολα ειναι κλεμενα και ολα μας ανηκουν!Μέγας Αλέξανδρος ή Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών, Βασιλεύς Μακεδόνων,Γεννήθηκε στην Πέλλα της Μακεδονίας τον Ιούλιο του έτους 356 π.Χ.. Γονείς του ήταν ο βασιλιάς Φίλιππος Β' της Μακεδονίας και η πριγκήπισσα Ολυμπιάδα της Ηπείρου. Πέθανε στην Βαβυλώνα,στις 13 Ιουνίου του 323 π.Χ., σε ηλικία ακριβώς 32 ετών και 11 μηνών.Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους στρατηγούς της ιστορίας, που σε ηλικία μόλις 33 ετών είχε κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μέγας Αλέξανδρος ή Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών, Βασιλεύς Μακεδόνων,γεννήθηκε στην Πέλλα της Μακεδονίας τον Ιούλιο του έτους 356 π.Χ.. Γονείς του ήταν ο βασιλιάς Φίλιππος Β' της Μακεδονίας και η πριγκήπισσα Ολυμπιάδα της Ηπείρου. Πέθανε στην Βαβυλώνα το 323 π.Χ. Σε ηλικία ακριβώς 32 ετών και 11 μηνών.Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους στρατηγούς της ιστορίας, που σε ηλικία μόλις 33 ετών είχε κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου!Αυτό που πάνε να κάνουν οι Σκοπιανοί είναι ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!Για Την ΕΛΛΑΔΑ,την ΙΣΤΟΡΙΑ και τα παιδια σας που πρέπει να μεγαλώσουν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ,γιατί γεννήθηκαν ΕΛΛΗΝΕΣ,γιατί γεννήθηκαν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ INDYMEDIA ATHENS KAI PATRAS ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΠΡΑΞΗ! ΣΤΟΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ! ΕΑΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ INDYMEDIA ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ! ΝΤΡΟΠΗ! ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @11:07
    Χαλαρωσε ρε φιλε,πολυ ευκολα εμπιστευεσαι αυτα που γραφουν τα idymedia,ποτε γραφαν αληθειες για να γραψουν και τωρα;Δεν βλεπεις οτι ειναι καραμπινατη προβοκατσια;
    Και ακουσε και κατι τελευταιο "ευκολοπιστε",τον Στοχο δεν τον ενδιαφερει να πουλαει,ο Στοχος κανει πατριωτικο αγωνα και μια εφημεριδα μονο να πουλουσει ο Στοχος θα συνεχισει τον αγωνα του,ισως και γιαυτο τον πολεμουν τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε παιδια εδω εχουμε γραμματεα στο Υπουργειο παιδειας μια κυρια (Δραγουμη) η οποια υποστηριζει κ δημοσιευει οτι δεν ειμαστε Ελληνες κ οσοι λενε οτι ειμαστε Ελληνες ειναι ρατσιστες, οτι οι τουρκοι μας βοηθησαν πολιτιστικα κ χωρις αυτους θα ειμασταν ενα τιποτα. Και αλλα πολλα, θα προσπαθησω να βρω τις δημοσιευσεις και θα τις αναρτησω να τις δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.