Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ "ΑΝΑΥΔΟΙ" ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ.

... ΔΟΛ... ΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ! Από το πρωϊ έβαλαν και τα "μεγάλα μέσα" στο παιχνίδι της... διαβούλε...

...
ΔΟΛ... ΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

Από το πρωϊ έβαλαν και τα "μεγάλα μέσα" στο παιχνίδι της... διαβούλευσης ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ με τίποτα εκεί στο ΥΠΕΣ... Το in.gr δημοσιεύει το παρακάτω κείμενο στην σελίδα του, που μάλιστα παραπέμπει στην συγκεκριμένη ηλεκτρονική τοποθεσία (τόση πρεμούρα...) Μεταφέρουμε επακριβώς ακόμη και με τους συνδέσμους...

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σχόλια που δέχεται μέσα σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα www.opengov.gr με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών.
Το νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα και ώς το πρωί της Τρίτης είχαν αναρτηθεί περισσότερα από 300 σχόλια -στην πλειονότητά τους αρνητικά.
Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης υπάρχουν, πάντως και οι απόψεις εκείνων που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (newsroom ΔΟΛ)

Έτσι λοιπόν το συγκρότημα πήρε θέση εναντίον των Ελλήνων. Δεν είναι πρώτη φορά... Στην περίοδο της κατοχής οι εφημερίδες (Ναυαρχίδες του συγκροτήματος) είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ για αυτό και μετά την απελευθέρωση άλλαξαν τα ονόματα τους (κατόπιν Δικαστικής παρέμβασης) από "Ελεύθερο Βήμα" και "Αθηναϊκά Νέα" όπως τα γνωρίζουμε σήμερα. Κι αυτές οι φυλλάδες έχουν το θράσσος να αποκαλούν τον "Στόχο" με κοσμητικά επίθετα που ταιριάζουν μόνο στο ιστορικό τους παρελθόν αλλά ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ συμπεριφορά τους... Η ΒΡΩΜΙΑ ΔΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για δικές τους σκοπιμότητες αλλά και των αφεντικών τους, ζέχνει σε όλο τοπανελλήνιο. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. Πριν από λίγο έβλεπα τα σχόλια στο νομοσχέδιο έκτρωμα για την νομιμοποιήση των παρανόμων. Έχουν αρχίσει και σχολιάζουν για την ακρίβεια τρολάρουν σχόλια με τις γνωστές μπούρδες περί πολυπολιτισμού κτλ. Τα περισότερα έιναι με ψευδώνυμα δηλαδή ανώνυμα... ΚΚΕ Α.Ε., Ψυριζα και λοποί αποδομητές ενεργοποιήθηκαν. Μην μασάτε τις επόμενες ημέρες θα ενταθεί η επίθεση. Συνεχίστε ευγενικά και με επιχειρήματα τον σχολιασμ΄πο του ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ νομοσχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κι άν το κάνουμε αφού τα κατεβάζουν....
    Το πρωί ανέβασα ένα σχόλιο που ούτε βρισιές είχε, ούτε έκανε επίθεση σε κάποιον. Μπήκα να το βρώ το απόγευμα ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ !!!
    Επανερχόμενος ανέβασα το ακόλουθο:
    "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ"
    το οποίο μόλις ανέβηκε στο επόμενο μισό λεπτό είχε κατέβει !!!
    Που κατάντησε η Δημοκρατια και μάλιστα εις τη γεννέτηρά της....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους ανεβάζουν μηνύματα στην δημόσια διαβούλευση μερικές συμβουλές:

    1.Το μήνυμα να είναι κόσμιο με στοιχεία και επιχειρήματα.

    2.Κρατάμε αντίγραφα της ιστοσελίδας. Προτιμότερο είναι να αποθηκευτεί ως πλήρη σελίδα.

    3.Περιμένουμε γιατί δεν δημοσιεύονται αμέσως.

    4.Όταν θέλουμε να αναζητήσουμε το μήνυμα μας το αναζητούμε με βάση την ώρα και όχι με βάση την θέση που μας έδειξε ότι δημοσιεύτηκε.

    5.Αν διαπιστώσουμε διαγραφή το ξαναστέλνουμε

    6.Καταγγέλλουμε και δημοσιοποιούμε όπου και όπως μπορούμε την αλητεία τους.

    Τα ίδια έκαναν και σε δικά μου μηνύματα αλλά και πάλι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί η συντριπτική πλειοψηφία είναι κατά. Ακόμα και οι εγκάθετοι γνωστών χώρων που στέλνουν με ψευδώνυμο και κατά βούληση δεν έχουν καταφέρει να ανατρέψουν την εικόνα.

    Αυτοί δεν σέβονται ούτε τους ψηφοφόρους τους που είναι αντίθετοι δηλαδή στην ουσία τον ίδιο τους τον εαυτό. Επίσης από σήμερα τα ξημερώματα η ροή των μηνυμάτων έχει μειωθεί σημαντικά όχι γιατί δεν στέλνει ο κόσμος αλλά γιατί δεν προλαβαίνουν να τα διαγράψουν και δεν μπορούν γιατί πολύ απλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι κατά.

    Προσπαθούν να κρύψουν την αποτυχία τους κάτω από το χαλί.

    Επιστρατεύουν κάθε μέσο για να το πετύχουν. Κανάλια, εφημερίδες, ΜΚΟ, μεταναστοπατέρες και κάθε κατακάθι. Το τι κοσμητικό έχει στολίσει την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού δεν λέγετε. Φασίστες και ακροδεξιοί βέβαια είναι τα πιο συχνά.

    Ο πραγματικός φόβος του γιωργάκη είναι άλλος. Νόμιζε ότι θα κάνει περίπατο και θα περάσει στην ζούλα τα ανθελληνικά του σχέδια. Οι μεγάλοι του φόβοι είναι δύο:

    Ο πρώτος είναι μήπως σκάσει στα χέρια του η βόμβα της οικονομία και ο άλλος ο μεγάλος είναι οι προεδρικές εκλογές. Έτσι όπως τα έχει κάνει είναι αμφίβολο το μέλλον του και κυρίως αυτοί και οι έξωθεν εντολοδότες φοβούνται την άνοδο των πατριωτικών και εθνικιστικών δυνάμεων

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ. ΦΩΝΑΞΤΕ. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΥΓ. Εκεί στον Περισσό πρέπει να μας πουν τι πίνουν επιτέλους… Πιο συνεπείς προδότες δεν νομίζω να έχει ματαδεί αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί κάποιος να μου πει το URL του ΔΟΛ για να πω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eπιπλέον τα ΝΕΑ, για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί, υποστήριζε φανατικά το θαυματουργό νερό του ανεκδιήγητου Καματερού που έκανε καλά τον καρκίνο. Από τότε δεν παίρνω ΝΕΑ ούτε για αστείο.
    Φυσικά όλα τα άλλα περί της εποχής της Γερμανικής κατοχής είναι απολύτως αληθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα σχόλια στο opengov είναι 12.600 από αυτά έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα 1850. Με αυτό το κριτήριο καταλαβαίνετε πόσο "ανοικτή" και "δημοκρατική" διαβούλευση είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα "Νέα" σήμερα, συνεχίζοντας να παίζουν το ελεεινό, προπαγανδιστικό και ανθελληνικό παιχνίδι τους, μας ενημερώνουν οτι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τους μετανάστες και οτι "δεν θα υποκύψει στην ξενοφοβία". Συνεχίζει να αδιαφορεί και να υποκρύπτει το γεγονός οτι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων στέκονται αντίθετοι στο περί ου λόγος νομοθετικό έκτρωμα.

    Πέρα όμως από αυτό, παραθέτει κι έναν πίνακα με την "εκτίμηση" του Υπουργείου οτι θα μπορούν να ψηφίσουν 261.250 μετανάστες. Η χθεσινή "Ελευθεροτυπία" παραθέτει συνέντευξη που πάρθηκε απ' την Ε. Γκέμι, πρόεδρο των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα, η οποία λέει οτι "αποτελεί ιστορική στιγμή για όλους μας το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα 20 χρόνια μεταναστευτικής εμπειρίας θεμελιώνεται το δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής και εκπροσώπησης στους δημοκρατικούς θεσμούς για το περίπου 10% του πληθυσμού της Ελλάδας." Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από την εν λόγω κυρία και δεδομένων των συμφερόντων που εξυπηρετεί, αλλά αυτό το περίπου 10% του πληθυσμού της Ελλάδας που λέει οτι αφορά το νομοσχέδιο, μεταφράζεται σε περίπου 1.100.000 μετανάστες. Το νούμερο είναι τετραπλάσιο από αυτό που υπολογίζει το Υπουργείο. Κάτι μου λέει οτι η Αλβανίδα ξέρει καλύτερα τι λέει.

    Δεν μιλάμε απλώς για επαπειλούμενη αλλοίωση του εκλογικού σώματος αλλά για επερχόμενη διάλυση του εκλογικού σώματος και διάλυση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.