Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

.. Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ... Δεν μπορούμε να μιλάμ...

..
Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...

Δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για αυξημένη εγκληματικότητα... Μιλάμε για συντονισμένη και κατα μέτωπον επίθεση στην ελληνική κοινωνία, από στίφη ανθρωπόμορφων εισαγώμενων εγκληματιών με την ανοχή και την κάλυψη του πολιτικού συστήματος -του πολιτεύματος αν θέλετε- που αδυνατεί να προστατέψει το Κράτος και το λαό του. Ένα πολίτευμα που αυτοϋπονομεύθηκε από τους δημιουργούς του και τους διαχειριστές του και υπονόμευσε με την σειρά του τους θεσμούς εκείνους που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο φρένο στην κατηφόρα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

Τα απανωτά και αμέτρητα περιστατικά τυφλής και ένοπλης βίας, έχουν τόσο μαζικοποιηθεί που ο χαρακτήρας τους έχει πλέον προσομοιάσει με αυτόν ενός αληθινού πολέμου με υψηλό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και πραγματικά υλικά. Από την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Βουλιαγμένη, εως την ένοπλη ληστεία στην Σαλαμίνα με τους αστυνομικούς να χαροπαλεύουν και τις καθημερινές ένοπλες και αιματηρές ληστείες σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της επικράτειας, το βασικό, το κύριο, το ουσιαστικό χαρακτηριστικό αυτής της λαίλαπας που στάθηκε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ πάνω από την Πατρίδα, είναι η καταγωγή των δραστών που ενεργούν αμείλικτα και χωρίς καμιά αναστολή εις βάρος των Ελλήνων. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ... ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...

Η Ελλάδα μας, δέχεται συντονισμένη επίθεση από κάθε λογής φυλή, που αποφάσισε κόντρα σε όποιες αξίες και αρχές μετέδωσε στην Παγκόσμια Κοινότητα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, να μετατρέψει τα σπίτια μας, τους δρόμους μας, τις πλατείες μας, σε μέρη πιό ανασφαλή ακόμη και από τις δικές τους προερχόμενες γωνιές του πλανήτη. Εισαγώμενοι εγκληματίες, με νοοτροπίες ξένες προς κάθε ηθική και πνευματική αξία, σκορπούν τρόμο και θάνατο, λυγίζοντας σε συνεργασία με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το ηθικό και το φρόνημα των Ελλήνων, που όμως ήρθε ο καιρός να αντιδράσουν... Η Ελλάδα μας αντιμετωπίζει μιά ασύμμετρη απειλή τόσο σοβαρή και τόσο επικίνδυνη που είναι δυνατόν να καταστρέψει ολοσχερώς το Ελληνικό Κράτος και να το καταστήσει μιά επικράτεια αναρχίας και τρόμου μέσα την οποία το Έθνος μας θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιζήσει... Οι "αρμόδιοι" απέτυχαν παταγωδώς όχι μόνο να εξασφαλίσουν όπως υποχρεούνταν την ευμάρεια των Ελλήνων αλλά να προστατέψουν στοιχειωδώς την φυσική τους υπόσταση. Και σαν να μην φτάνει αυτό, επιχειρούν να μονιμοποιήσουν και να νομιμοποιήσουν με δικαιώματα που χύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε, τους ανθρωπόμορφούς εισβολείς.

Ως εδώ... Οι Έλληνες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σύμφωνα και με την Συνταγματική επιταγή ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ σε όποιον επιχηρεί δια βίας την κατάλυση του Συντάγματος. Την κατάλυση των Ελευθεριών του. Και το Σύνταγμα και οι ελευθερίες των Ελλήνων καταλύονται ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ -κι αυτοί που το διαχειρίζονται ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ- να κάνουν κάτι για ανατρέψουν αυτή την κατάσταση. Καταλύεται το δικαίωμα της μετακίνησης, το δικαίωμα της περιουσίας, το δικαίωμα της ζωής... επειδή τα ανοιχτά σύνορα και η μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε το πολίτευμα, θεωρούν πως τα ανθρώπινα δικαιώματα περιορίζονται για τις ψευτομειονότητες και τους εγκληματίες. Οι Έλληνες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σύμφωνα με την Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουν ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, αγνοώντας τις "ψύχραιμες φωνές" των προσκυνημένων που καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν αν δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ που θα ξεσπάσει και που δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου συναινετική μαζί τους. Οι συνέπειες μπορεί να είναι απρόβλεπτες, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τόσο οδυνηρές όσο οι προβλεπόμενες, αν η απάθεια και η ψυχραιμία επικρατήσουν της λογικής και του αισθήματος αυτοσυντήρησης.

Τα πράγματα δεν έφτασαν στις μέρες μας απροειδοποίητα... Τα είχαμε όλα προβλέψει και είχαμε εξ' αρχής προειδοποιήσει. Νομίζουμε πως τώρα είναι αργά για αυτούς που θα μπορούσαν στο παρελθόν να πάρουν αποφάσεις... Τώρα νομοτελειακά το καζάνι της οργής θα ξεχειλίσει... Ούτε θέλουμε,ούτε μπορούμε να το σταματήσουμε! Μείνετε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ με τις φωνές του Αγώνα κι ετοιμαστείτε για την μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, που με κάθε μέσο και τρόπο θα προασπίσει και θα διασώσει την Εθνική και Κρατική μας υπόσταση. Κι ο Θεός ΒΟΗΘΟΣ!

Εφημερίδα "Στόχος" (24 Δεκεμβρίου 2009)

15 σχόλια

  1. Τον προκαθήμενο της υμών ορθοδόξου εκκλησίας τον ενημερώσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που μπορουν να κινητοποιησουν τον κοσμο,να βγουν μπροστα,να παρουν πρωτοβουλιες.Ειναι παρα πολλοι αυτοι οι οποιοι βλεπουν οτι αυτο το νομοσχεδιο θα ειναι η ταφοπλακα της Φυλης μας.Περιοδικα,ιστοσελιδες,κομμα(τα),ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ και να αντιδρασουμε μαζικα και οργανωμενα.
    Πλεον ειναι η ταν η επι τας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ! ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ! Σ ΑΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ . ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ .ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα καλα..
    πηγαιντε να πειτε τιποτα καλαντα και αφηστε τα υπολοιπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειμαστε οντως υπο κατοχι το διαπι
    στωσα καθως κατεβηκα μια βολτα στο συνταγμα χριστουγενα βραδυ,ημουν
    σε αλλη χωρα .το πραγμα εχει ξεφυγει αυτο που δεν εκαναν οι
    πολεμοι το πετυχαν οι 300 με την ανοχη και την πρ........σια.
    να κανουμε κατι επειγοντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζανγλε εχεις μεγαλο προβλημα.
    Δεν εισαι Ελλην διοτι εξυπηρετης τους εχθρους μας και αληθεια πιστευω οτι εισαι βαλτος
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
    Ο Θεος ημων το εχει υπογραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 6:45 πμ Δεν έχω πρόβλημα και ζω εν αρμονία με τον εαυτό μου και το περιβάλλον μου.

    Εσύ σαν ορθόδοξος χριστιανός έχεις πρόβλημα όταν ο προκαθήμενος τις εκκλησίας σου είναι υπέρ τον λαθρομεταναστών, η δεν το κατάλαβες ακόμη?

    Όσο για το "ορθόδοξη Ελλάς", επίτρεψε μου να σε πω ότι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε και εμείς που δεν προσκυνάμε σε κανέναν θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Symfwno me ton zaglo, O skopos eine na agapoume tin patrida mas,kai na dinoume tin zwi mas gia aftin,den xreiazete aparaithta na eimaste xristianoi!!, EGW PISTEVW STOUS 12 8EOUS TOU OLYMPOU,Afto den shmainei oti den sevome tous orthodoxous sympatriwtes mou, mou aresei na phgainw stin orthodoxh ekklhsia mas kai tin agapaw ,kai na prosefxwme ston 8eo,misw ta tzamia kai tous minaredes,EIME AKRWS E8NIKISTHS akrivws to idio oso kai oi Alloi Ellhnes,h proka8hmenos mallon foraei "kulotta" kai psilotakouna papoutsakia mesa apo ta mavra Rouxa tis,Eine mia Kopela malon!!
    EKSW OLOI OI DOLOFONOI ,VIASTES,LHSTES,LA8RAIOI KAI MH,H ELLADA STOUS ELLHNES( PRWIN SYN8HMA PASOK).
    OLOI OI ELLHNES NA SYLAMVANOUN "METANASTES" KAI NA EIDOPOIOUN TIN ASTYNOMIA, TO LEEI TO SYNTAGMA MAS, AR8RO 114...H THRHSHS TOY SYNTAGMATOS KAI TWN NOMWN TIS PATRIDOA EPAFIETE STON PATRIWTISMO TWN ELLHNWN ,ARA THROUME TOUS NOMOUS OTAN SYLAMVANOUME KSENOUS POU PARANOMHSAN EISERXOMENOI PARANOMA STIN ELLADA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με «σημαδεμένη τράπουλα» στήνουν την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών. Ψυχολογικός πόλεμος από τα ΜΜΕ της χώρας. Χρησιμοποιούνται τακτικές προπαγάνδας. Θα απειλήσουν με «εμφύλια σύρραξη»

    http://kostasxan.blogspot.com/2009/12/blog-post_27.html

    Αν χρειαστεί να γίνει και «εμφύλια σύρραξη». Ως εδώ ήταν το ψωμί των προδοτών και ανθέλληνων.

    Περιμένουμε οδηγίες και συντονισμό δράσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ paylos

    Έχεις δίκιο, αδελφέ. Ας θυμηθούμε κι ένα βιντεάκι από Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα, όπου οι λίγοι Έλληνες γίναν θύματα παρενόχλησης και επίθεσης βαρβάρων αλλοδαπών, για να καταλάβουμε όλοι σε τι τραγική κατάσταση έχουμε περιέλθει:

    http://www.youtube.com/watch?v=boJk8cBA7jY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με μιά φωνή , όλοι μαζί.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Οι δημοκράτες γιατι φοβούνται ένα δημοψήφισμα για το θέμα ; Διαφορετικά η οργή του λαού θα τους διαολοστείλει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Dear Stoxos I would like to apologise for responding in English this is because my pc do not support Hellenic characters and I do not wish to write Hellenic in Roman characters. I'm living in the UK (Scotland) Hellenic desend married to Scotish woman for 30yrs. The problem of the incursion of these coloured humanoids is geting worse evry day in Europe (these humanoids DO NOT belong Biologically & Geopolitically in Europe)they do not wish and or can intergrate with the true European population due to religion as well as customs habits and other ethics and they constitute a permanent danger for our race. They must be EXPELLED by any means from Europe and this is achievable by National Soscialist goverments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διογκούμενο κύμα βιασμών γυναικών στην Ευρώπη από μουσουλμάνους μετανάστες υπάρχει σε όλη την Ευρώπη. Αν ερευνούσαμε και διδασκόμασταν από το τι γίνεται σε άλλες χώρες θα βρισκόμασταν ενώπιον λιγοτέρων δυσάρεστων εκπλήξεων. Αλλά δυστυχώς κάποιοι ούτε ενδιαφέρονται ούτε διδάσκονται, και έτσι είναι καταδικασμένοι να βρούν στο σπίτι τους τα προβλήματα που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει ή έστω μετριάσει.

    ====

    Παράθεση άρθρου
    Πηγή:
    http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_6569.html

    Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Δανίας, το 68% του συνόλου των βιασμών στη χώρα τους το περασμένο έτος έχει διαπραχθεί από μουσουλμάνους μετανάστες.

    Σπάνια βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοια στατιστικά στοιχεία γιατί αντιβαίνουν στο κρατικό "αντιρατσιστικό" δόγμα, βάση του οποίου δεν πρέπει να προκαλείται η "ξενοφοβία" με την αποκάλυψη στοιχείων εθνικής καταγωγής των εγκληματιών. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν να αποκρύψουν είναι η πραγματικότητα.

    Αυτό που είναι σημαντικό στην περίπτωση της Δανίας και αφορά ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει και στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι βιαστές ήταν νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα δε θύματά τους ήταν σχεδόν όλα Δανές μικρής ηλικίας.

    Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι ούτε αφομοίωση υπήρξε, ούτε πολυπολιτισμικό μοντέλο υπάρχει στην πράξη. Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μάλιστα, η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων, θεωρείται ρατσιστική πράξη και διώκεται από τον νόμο, με κυριώτερες την Σουηδία και τη Γερμανία.

    Στην Γαλλία, παρά την απαγόρευση της μαντήλας σε δημόσια σχολεία, καταμετρήθηκε ότι το 77% των μουσουλμάνων γυναικών συνεχίζουν να τις φέρουν διακριτικά στο λαιμό τους, από φόβο για τις περιπόλους ηθικής επιβολής των ισλαμιστών που την επιβάλλουν με παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα πρόσφατα ένας Μουφτής σε ομιλία του στην Κοπεγχάγη, υπεραμύνοντας το δικαίωμα στην μαντήλα δήλωσε δημόσια ότι οι γυναίκες που αρνούνται να την φορούν "είναι σαν να προκαλούν τον βιασμό"...

    Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, οι φεμινιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν, ενώ στην χειρότερη είναι φανατικά "αντιρατσίστριες", προπαγανδίζοντας μία αφηρημένη "ανοχή στη διαφορετικότητα".

    Είναι ολοφάνερο, όπως δείχνει το παρελθόν των εισβολών στην Ελλάδα, ότι χωρίς αυτο-οργάνωση ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ... οδηγούμαστε με ταχύτατους ρυθμούς στο να "απολαύσουμε" τα αποτελέσματα της λατρεμένης πολυπολιτισμικότητας των σύγχρονων πολιτικών ηγετίσκων, που αποφασίζουν για εμάς, διαμένοντας οι ίδιοι μέσα σε καλά φυλαγμένους χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.