Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ... "ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΝΟΥΜΕ"

... ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ! Μεταφέρουμε και υιοθετούμε σχόλιο αναγνώστη του stoxos.gr Eίναι ντροπή για...

...
ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!

Μεταφέρουμε και υιοθετούμε σχόλιο αναγνώστη του stoxos.gr

Eίναι ντροπή για όλους μας να έχουμε αφήσει σχεδόν μόνους τους τον "Στόχο" και μιά χούφτα ακόμη πατριώτες να προσπαθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Αν δεν παίζει πρώτο θέμα αυτό που συμβαίνει ΤΩΡΑ, αυτές τις στιγμές, για όλα τα Έθνικα μας θέματα και κυρίως για την Μακεδονία, είμαστε άξιοι τις τύχης μας. Αν δεν σηκώσουμε το θέμα εμείς με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε αλλά ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, πως θα αντιδράσει ο οποιοσδήποτε, αφού δεν θα έχει ενημερωθεί; Θα περιμένουμε καρτερικά την ΥΣΤΑΤΗ στιγμή, όταν πια δεν θα σώζεται τίποτα με τα λόγια; Κι αν δεν βρεθούν κάποιοι να κάνουν πράξεις -ΤΟΤΕ- τι θα συμβεί; Θα παραδώσουμε ΑΜΑΧΗΤΙ το όνομα; ή θα αρκεστούμε και πάλι σε καταγγελτικό λόγο; Είναι ήδη αργά... αλλά κάτι μπορεί να προκάνουμε. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!

"ΠΑΡΑ 5"

6 σχόλια

  1. Τι μπορούμε να κάνουμε έμπρακτα για να την ανατρέψουμε την κατάσταση και να καταλάβουν ότι θα γίνει της κακομοίρας εάν κάνουν αυτά που σχεδιάζουν.

    Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι δυναμικό ; Εάν ναι ΤΙ ακριβώς;
    Πείτε καμιά ιδέα.

    Κίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑ 2000 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ 2000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ 200 ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΑ 2000 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 4000 ΚΤΛ...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να γραφτεί μια επιστολή (με σκληρή γλώσσα), να την κατεβάσουμε όλοι, να γράψουμε το όνομά μας από κάτω και να τη στείλουμε απευθείας στο mail του ίδιου του πρωθυπουργού!
    Να πέσει το mailbox του.μπορεί να μη πετύχουμε τίποτα, μπορεί όμως να νοιώσει και αυτός "αγανάκτησή" μας για το ξεπούλημα που μεθοδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI ... ALLA PANW APO OLA AS ETOIMASTOYME PNEYMATIKA KAI YLIKA
    GIA ENA MOLWN LABE KAI PALI.
    ETSI GIA NA DOYNE KAI OI HRWES PAPPOYDES MAS TOY EPOYS TOY '40,OTI DEN POLEMHSAN GIA MOYSOYLMANOYS ALLA GIA NA EXOYME EMEIS, TA PAIDIA TOYS, ELEYQERH PATRIDA, KAI TETOIA QA PARALABOYN KAI TA ELLHNOPOYLA TA PAIDIA MAS.
    H ELLAS MONO MIA STIGMH KSAPOSTENEI
    KAI KSANA PROS THN DOKSA TRABA.

    ZHTW TO EQNOS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γίγας της Νεώτερης Εληνικής Ιστορίας αείμνηστος Ιωάννης Μεταξάς έλεγε " Ενας Λαός αν θέλει να παραμείνει μεγάλος πρέπει να είναι έτοιμος να πολεμήσει ακόμα και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνον διότι ΠΡΕΠΕΙ". Ένας άλλος μεγάλος του Νεώτερου Ελληνισμού ο μακαρίτης Περικλής Γιαννόπουλος έγραφε: "Ντροπή σας να συζητάτε με τον σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας Γη, είναι δική σας Γη......Η μόνη δικαιοσύνη είναι το Σπαθί". Και ο Γρηγόριος Δικαίος Παπαφλέσσας ο "Λεωνίδας" του Μανιακίου θεωρούσε τα λόγια των καλαμαράδων κουραφέξαλα. Γι'αυτό και θυσιάστηκε στο Μανιάκι. Επειδή οι πολιτικάντηδες της εποχής εκείνης (ίδιοι και απαράλλακτοι με τους σημερινούς)αντί να πολεμήσουν, έλεγαν και έπρατταν κουραφέξαλα όταν ο Μπραΐμης ξεθεμελίωνε την Πελοπόννησο. Απ' τα πανάρχαια χρόνια την λύση για την Ελλάδα την έδινε (και θα την δίνει) το σπαθί. Τα κουραφέξαλα παραμένουν κουραφέξαλα και είναι η ασπίδα και το άλλοθι των αχρήστων. Και μην με κατηγορήσει κάποιος για πολεμοκάπηλο ή και 'γω δεν ξέρω τί. Η ιστορία τα δείχνει. Όχι εγώ. Άλλωστε "ci vis pacem parabelum" όπως έλεγαν και οι Ρωμαίοι. (Αν θες ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο). Ο Μελάς, ο Κώττας, ο Καραβαγγέλης, ο Γέρμας, ο Αγαπηνός, ο Λυμπερόπουλος ο Μωραϊτης, ο Παπαϊωάννου , ο Κοροπούλης και τόσοι και τόσοι άλλοι Μακεδονομάχοι, δεν ελευθέρωσαν την (μέχρι σήμερα απελευθερωμένη) Μακεδονία μαζεύοντας υπογραφές ή σκεπτόμενοι "προοδευτικά" και για "αυξήσεις μισθών και συντάξεων πάνω από τον πληθωρισμό". Έδωσαν την ζωή τους. Από κει και πέρα ας διαλέξουμε δρόμο. ή την ουρά στα σκέλια, ή "επί τας". Αλλά αφού πρώτα εξαφανίσουμε τον εντός των τειχών εχθρό. Αλλοιώς και το "επί τας" θα πάει χαμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MHN GRAFETAI TIS IDEES SAS GIA TO TI THA KANETE.
    YPARXOYN OI PRODOTES POY DIABAZOYN TIN SELIDA.
    MHN TOYS DINETAI PLIROFORIES.
    KALA TOSO AGATHOI EISASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.