Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ''ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΟΥΣ''

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΙΟΥΛ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ... Στο Παρίσι έφτασε ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντο...

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΙΟΥΛ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ...

Στο Παρίσι έφτασε ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ, όπου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη.
Τον Τούρκο πρόεδρο υποδέχθηκε ο Πιερ Λελούς, ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα συναντήσει τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, τον πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν και την υπουργό Οικονομίας Κριστίν Λαγκάρντ. Ο κ. Γκιουλ θα μιλήσει αύριο και ενώπιον της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Τουρκίας, μαζί με τον Γάλλο ομόλογο του, θα εγκαινιάσει την Παρασκευή την έκθεση στο Γραν Παλαί με τίτλο «Από το Βυζάντιο στην Κωνσταντινούπολη: ένα λιμάνι για δύο ηπείρους».
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

3 σχόλια

  1. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιό πραγμα θα μιλήσει ο Γκιούλ στην Γαλλία. Θα μιλήσει για την Κωνσταντινούπολη ή για την Ινσταμπούλ όπως αρέσκονται να την ονομάζουν;; ποιός την έκτισε΄, ποιός ήταν ο Βύζας, ο Κωνσταντίνος κλπ;;; Ή για τις σφαγές των Αρμενίων (οι νέοι φίλοι των Τούρκων) και των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης, της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Ίμβρου, της Τενέδου και της Κύπρου;;;Δεν πιστεύω ο Μογγόλος Πρόεδρος να πει τα πράγματα με τ'ονομά τους. Μετά δεν θα μπορέσει να γυρίσει πίσω. Τώρα αν καταφέρει σαν πονηρός ασιάτης που είναι να πείσει τον Σαρκοζί ότι μπορεί να πουλήσει γαλλικά προϊόντα και όπλα στην Τουρκία, πάνε και οι αναστολές, πάνε και οι γενοκτονίες, πάνε όλα. Αύριο η Νέα Μογγολία είναι μέλος της Ευρώπης. Αγορά 85 εκατομμυρίων είναι. Αν κάθε τούρκος ξοδέψει ένα ευρώ για κάθε ένα γαλλικό είδος, για 10 είδη που θα πουλήσει η Γαλλία στην Τουρκία, θα πάρει 850 εκατομμύρια ευρώ. Όχι κι'ασχημα στον καιρό της "κρίσης". Γι'αυτό μην περιμένετε και καμιά¨"σθεναρή" στάση από την Γαλλία. Το συμφέρον κανονίζει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η Τουρκία ασκεί πολυεπίπεδη και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πολιτική, είναι στο προσκήνιο του διεθνούς πολιτικού γίγνεσθαι, ενώ η Ελλάδα είναι ένα απομονωμένο και κακορίζικο κρατίδιο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.