Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΙΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

... ΕΚΑΝΕ «ΜΑΔΕΡΛΑΝΤ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ...ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤ...

...
ΕΚΑΝΕ «ΜΑΔΕΡΛΑΝΤ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ...ΕΛΛΑΔΑ!!!



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

3 σχόλια

  1. Δυστυχώς για μας, ο κ. Γ.Α.Παπανδρέου (ή Τζέφρυ- Τσαντ-Μινέικο-Παπανδρέου), πρωθυπουργός της Ελλάδος (;;;;) από τις 4 Οκτωβρίου 2009, έκανε πάρα πολύ νωρίς γνωστές τις προθέσεις του σχετικά με το πως "ονειρεύεται" την Ελλάδα. Κατήργησε το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, και αυτό του Αιγαίου, (αφήνοντας δηλαδη ανοιχτό το ενδεχόμενο για.... άλλες ονομασίες) αφαίρεσε από το Παιδείας τον προσδιορισμό "Εθνικής", το Δημοσίας Τάξεως το έκανε "Προστασίας Πολιτών" θυμίζοντάς μας πως "προστάτες" έχει μια συγκεκριμένη τάξη "εργαζομένων", και έτρεξε γρήγορα-γρήγορα στην (κατεχόμενη ακόμα)Κωνσταντινούπολη, να προσφέρει "Γην και Ύδωρ" στους Μογγόλους βιαστές της ανθρωπότητος και του Ελληνισμού. Επανέλαβε αυτά που είχε πει και ο μακαρίτης ο Μακάριος στον ΟΗΕ στις 18/7/1974, όταν "καλώντας" τους Τούρκους στην Κύπρο, τους προέτρεπε να την ελευθερώσουν από τους "κακούς" Έλληνες. Αλλά έκανε (και αυτός) λάθος. Η Γη και το υδωρ που προσέφερε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. Αν θέλει να προσφέρει κάτι στους φίλους του, ας προσφέρει από τα δικά του. Το ότι ο για μια ακόμα φορά ο εξαπατηθείς και ειρωνικά αποκαλούμενος και "κυρίαρχος" Λαός τον ανέδειξε στην εξουσία, δεν του δίνει (όχι μονον στον κ.Γ.Α.Π. αλλά σε ουδένα) το δικαίωμα να ξεπουλά κομμάτια αυτής της Πατρίδας. Διότι δεν την κληρονόμησε από τον παππού του. Την δανείστηκε για λίγο (όσο θα είναι πρωθυπουργός) από τα παιδιά μας. Προσοχή λοιπόν, γιατί καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια. Όσοι δε τρέξατε εκόντες-άκοντες να τον ψηφίσετε για "αυξήσεις στους μισθούς σας πάνω από τον πληθωρισμό" (δηλαδή 1%), να τον χαίρεστε. Όλος δικός σας. Εμεις θα υπερασπίσουμε (για άλλη μια φορά) μέχρις εσχάτων , αυτό που μας ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε αθλιοι συκοφαντες. Ολοι ακουσαμε οτι ο Παπανδρεου μιλησε για απελευθερωση της ΚΥΠΡΟΥ απο τα στρατευματα κατοχης και απο διαχωριστικες γραμμες κατι που δεν εκανας κανενας αλλος Ελληνας πολιτικος μεχρι τωρα σε δηλωσεις του επι τουρκικου εδαφους. Τωρα αν εσεις υποστηριζετε οτι η ελλαδα κατεχει μερος της ΚΥΠΡΟΥ και βαπτιζετε την ΕΛΔΥΚ στρατευματα κατοχης, τοτε εσεις εχετε το προβλημα. Ο φανατισμος σας δεν σας αφηνει να δειτε περα απο τη μυτη σας. Αθλιοι φασιστες προπαγανδιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ! ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.