Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

... ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ... ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Πριν λίγη ώρα σε προγραμματισμένη εκδήλωση του γνωστού χώ...

...
ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ... ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!

Πριν λίγη ώρα σε προγραμματισμένη εκδήλωση του γνωστού χώρου και αλλοδαπών με πρόφαση θάνατο Πακιστανού την περασμένη εβδομάδα, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ με μολότωφ και πέτρες ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Σε αντεπίθεση των Αστυνομικών δυνάμεων συνελήφθησαν τουλάχιστον 10 από τους επιτιθέμενους. Οι υπόλοιποι έχουν καταφύγει στο Δημαρχείο της Νίκαιας, το οποίο όπως δηλώνουν ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

ΠΑΡΑΘΕΣΗ: Το Δημαρχείο της Νίκαιας παρουσιάζει αυτή την εικόνα με τα πανώ των αναρχικών αναρτημένα δίπλα στις μουσουλμανικές σημαίες.

14 σχόλια

  1. εη σημαια αυτη ειναι η σημαια της πακιστανικης κοινοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτον... γράψτο με δικά σου λόγια και μην κάνεις κοπυ πειστ από το ιντυ και
    δευτερον... εγώβλέπω ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ σύμβολα να ανεμίζουν δίπλα στα αλφάδια. Εσύ τι βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EDO... http://www.express.gr/news/ellada/222516oz_20091017222516.php3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 17/10/09 8:04 μμ

    εισαι κατα των θρησκειων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ όχι... αλλά αυτοί που αναρτούν τα σύμβολά τους δίπλα σε θεοκρατικά σύμβολα είναι... ή μη πως τελικά δεν είναι και είναι μόνο κατά μιάς συγκεκριμενης θρησκείας που είναι η θρησκεία των ελλήνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βασικα συμβολο της πακιστανικης κοινοτητας ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι αυτό πού έχω ξαναγράψει σέ παλαιότερα σχόλια. ΗΔΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΎΤΟΜΑ ΘΆ ΕΠΙΒΛΗΘΟΎΝ-ΗΔΗ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, [ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΙΣ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.... ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ-ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ,ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΑ......ΕΔΩ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΑΝΙ-ΨΕΥΤΑΝΤΙΓΡΑΦΑ [Είναι πολύ οργανωμένοι τούς έχω δεί πρωινά στά λεωφορεία όλοι μέ ένα κινητό-τήν ίδια ώρα νά μιλούν συνωμοτικά στόν επικεφαλής τής κατασκοπευτικού δικτύου τους πού τούς συντονίζει, τή συγκεκριμένη ώρα; [νά δείτε τί θά γίνει άν ό gefree papandreou, άργησει νά τούς δώσει υπηκοότητα ,ιθαγένεια, διορισμό στήν ΕΛΑΣ ΣΑ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ[ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΛ. ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!!! Εκεί οδεύουμε ολοταχώς ΤΑ ΠΑΙΝΤΙΑ ΤΕΛΟΥΝ ΝΤΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑ... [ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΕΞΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;] [ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΔΩ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ....... ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και η ελληνική σημαία σύμβολο μιας κοινότητας είναι αλλά την καίνε... οι ίδιοι... ετσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κοτουλες του ευρητερου αναρχοαριστερου χωρου αφου ειδαν οτι μονοι τους δεν μπορουν να καταφερουν τιποτα,δημιουργουν τωρα ενα κοινο μετωπο με τις ορδες των λαθρομεταναστων και με τις ευλογιες και την αστειρευτη χρηματοδοτηση του Εβραιου Σορος με σκοπο την αποσταθεροποιηση της Ελλαδος και την παγιωση κλιματος τρομοκρατιας στην Ελληνικη κοινωνια.
    Μονο που λογαριαζουν χωρις τον "ξενοδοχο",τον απροβλεπτο,περηφανο,ηρωικο Ελληνικο λαο.Γιατι ειμαι απολυτα σιγουρος πως ο Ελληνικος λαος δεν θ'ανεχθει νεα "δεκεμβριανα" κι ουτε θα δεχθει να καταντησει η ιερη γη της πατριδας μας μουλσουμανικο αποχωριτηριο.
    Εδω θα κληθουμε ολοι εμεις που δηλωνουμε περηφανα κι απεριφραστα Εθνικιστες να βγουμε μπροσταριδες στον αγωνα για την σωτηρια του Εθνους και της πατριδας μας.Εμεις οι λιγοι να κανουμε την αρχη,ν'αντισταθουμε και ν'αντεπιτεθουμε στους πεμπτοφαλαγγιτες και τα αλλοδαπα τσιρακια τους κι ειμαι σιγουρος πως μετα θ'ακολουθησουν και οι πολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ! ΖΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ! ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΙΖΕΙ! ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΨΟΙ Η ΜΑΥΡΟΙ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΥΤΗ? ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ? ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΩΔΥΝΗ? ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επιθεση ηταν το ξυλο και ο θανατος του μεταναστη.απαντηση ηταν η επιθεση στο τμημα..το μινιμουμ που μπορουσε να γινει απο οσους ειναι ξυπνιοι και ακομα ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "βασικα συμβολο της πακιστανικης κοινότητας είναι.."
    Είναι και το σύμβολο του Πακιστάν. Ενός κράτους που καταπιέζει εθνικές μειονότητες προβάλλοντας το Ισλάμ ως ενοποιητικό στοιχείο. Είναι και το σύμβολο του Ισλάμ στο όνομα του οποίου οι κάτοικοι αυτής της χώρας, μόνο στην Λαχώρη πυρπολούν καθημερινά κατά μέσο όρο 60 γυναίκες επειδή αρνούνται να παντρευτούν αυτόν που επιβάλει η οικογένεια τους. Αλήθεια αυτή τη σημαία γιατί δεν την καίνε?

    "επιθεση ηταν το ξυλο και ο θανατος του μεταναστη.απαντηση ηταν η επιθεση στο τμημα..το μινιμουμ που μπορουσε να γινει απο οσους ειναι ξυπνιοι και ακομα ανθρωποι"

    Και ο επόμενος μετανάστης θα είναι η απάντηση για την επίθεση στο τμήμα. Μην αμφιβάλεις καθόλου γι’αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. hellraiser,

    Ποιον "απροβλεπτο,περηφανο,ηρωικο Ελληνικο λαο.";

    Αυτόν που κατάπιε την ντροπή των Ιμίων και ψήφισε τον αρχιτέκτονά της πρωθυπουργό οκτώ μήνες μετά;
    Αυτόν που βλέπει τους Τούρκους να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο και δεν ιδρώνει το αυτί του;
    Αυτόν που βλέπει, αν βλέπει, καθημερινά τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς να τον περιγελούν και όμως εξακολουθεί να ψηφίζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ;

    Πού είναι η υπερηφάνεια και ο ... ηρωισμός του; Μα τελείως αποβλακωμένος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12:08
    Οταν αναφερομουν στον περηφανο,απροβλεπτο,ηρωικο Ελληνικο λαο αναφερομουν σ'ολους εκεινους τους Ελληνες που πιστοι στις προσταγες των προγονων και της ιστοριας τους συνεχιζουν τον αγωνα τους και αρνουντε να ξεχασουν τις κατα καιρους προδοσιες εναντιων του εθνους.
    Φυσικα εσυ δεν εχεις καμια σχεση μαζι μας,εσυ εισαι ενας δειλος,κακομοιρης,μιζερος που απο τον καναπε που αργοσαπιζεις μονο κριτικη ξερεις να κανεις.
    Κι αυτα περι αποβλακωσεος στον εαυτουλι σου οταν θα κοιταζεσε στον καθρεπτη της μιζεριας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.