Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

... ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Από προχθές γράφουμε για τις εξελίξε...

...
ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Από προχθές γράφουμε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στα Σκόπια μεταξυ Σλαβόφωνων και Αλβανών αλλά εδώ κανείς δεν ασχολείται αφού η κατάκτηση της κουταλάς είναι πρώτης προτεραιότητας. Και από την εφημερίδα φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο πως θα ξεσπάσει αυτή η ιστορία αλλά και πάλι είμασταν ακραίοι... Δείτε τι γράψαμε εχθές και προχθές στο stoxos.gr ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ και μπείτε στο πνεύμα γιατί έρχονται σύντομα κι άλλα αφού αυτό που ξεκίνησε δεν σταματάει.

http://www.stoxos.gr/2009/09/blog-post_1862.html
http://www.stoxos.gr/2009/09/dui.html
http://www.stoxos.gr/2009/09/blog-post_7712.html

4 σχόλια

  1. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η Ελλάδα θέλει να βρει άρον άρον λύση για το όνομα με ένα από διάλυση κράτος. Και παλαιότερα το έλεγα: "Μην δίνετε τόση σημασία στις προκλήσεις και μην ασχολείσθε τόσο πολύ με τα Σκόπια, τον Γκρουέφσκι και όλους αυτούς τους γελοίους. Ρίξτε το βάρος στον πραγματικό κίνδυνο, την Αλβανία (εκτός φυσικά της Τουρκίας), εκεί είναι ο κίνδυνος. Στην Β. Ήπειρο γίνεται κανονική πολιτισμική γενοκτονία των Ελλήνων, τους παίρνουν τις περιουσίες, τους κάνουν τον βίο αβίωτο, ώστε να τους αναγκάσουν να φύγουν. Ό,τι έκαμαν οι Τούρκοι σε δύο μέρες μέσα την 6 και 7 Σ/μβρίου 1955, κάνουν και οι Αλβανοί, αλλά με πιο συστηματικό και πιο αργό ρυθμό.
    Και το ΥπΕξ του αθηναϊκού κράτους καθεύδει τον ύπνο του δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τολμήσει κανένας από τους πολιτικάντηδες να παράσχει στρατιωτική βοήθεια (υλική ή έμψυχο δυναμικό), στους γυφτοΣκοπιανούς, όταν ξεσπάσει η φωτιά!!! Αφήστε τους να σφαχτούν μεταξύ τους, και κλείστε και τα σύνορα, γιατί θα παρεισφρύσουν εγκληματικά στοιχεία και από τις δύο παρατάξεις. Εκτός και αν εγκαταλείψουν αυτοστιγμεί και παραχρήμα το όνομα Μακεδονία, και τα περί «Μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας, και αν αναγνωρίσουν Ελληνική Εθνική μειονότητα στα Σκόπια, μετά από εμπεριστατωμένη και έγκυρη απογραφή του πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε nativist δεν θελει η Ελλαδα αλλα οι προδοτες οι πολιτικοι προσπαθουν αρον,αρον οπως λες να πουλησουν τ'ονομα,την ιστορια αλλα και την εδαφικη ακεραιοτητα της Μακεδονιας στους γυφτοσκοπιανους.
    Η μονη αποδεκτη λυση απο το συνολο του Ελληνικου λαου γιαυτο το θεμα ειναι οποιοσδηποτε ονομαστικος προσδιορισμος δεν θα περιεχει τ'ονομα Μακεδονια.
    Το αν θα διαλυθουν τα Σκοπια και κατα ποσο αποτελουν κινδυνο για την Ελλαδα αυτο θα το δουμε στο μελλον.Παντως δεν εχω τους Αμερικανους και τοσο ασχετους που εχουν την μεγαλυτερη στρατιωτικη τους βαση στον κοσμο σ'αυτο το κρατιδιο,κατι ξερουν παραπανω η'κατι ετοιμαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθούν να πουλήσουν το όνομα πριν διαλυθούν τα Σκόπια. "Φαντάζεστε" λένε "να γίνει καμία στραβή και να μην προλάβουμε να τους αναγνωρίσουμε; Μαύρο φίδι που μας έφαγε μετά από τους Αμερικάνους. Εμείς θα την πληρώσουμε!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.