Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ;

Απίστευτοι τύποι είναι αυτοί οι προοδευτικοί της Κουμουνδούρου... Ο λόγος για τον Περικλή Κοροβέση που έγραψε ένα απο τα γνωστά βαθυστόχαστ...

Απίστευτοι τύποι είναι αυτοί οι προοδευτικοί της Κουμουνδούρου... Ο λόγος για τον Περικλή Κοροβέση που έγραψε ένα απο τα γνωστά βαθυστόχαστα άρθρα του στην "Ελευθεροτυπία". Εκεί λοιπόν έφτασε μέχρι του σημείου να κατηγορεί όσους... διαθέτουν αυτοκίνητο και δεν επιτρέπουν στους... φιλήσυχους αλλοδαπούς να τους κλέβουν (είδατε κάτι "αναίσθητοι" άνθρωποι που υπάρχουν εδώ στην Ελλάδα; να μην καταλαβαίνουν την γενετήσια ορμή και ροπή προς την κλεψιά;). Τι γράφει λοιπόν ο Περικλής; Τα εξής καταπληκτικά:
"...Μια κοπέλα, 23 χρονών, διέθετε αμάξι. Περνούσε απο την Ομόνοια και σε ένα φανάρι κάποιος άθλιος Ιρακινός (δεν ξέρουμε πόσοι μπορεί να έχουν σκοτωθεί απο την οικογένειά του) προσπαθεί να της κλέψει την τσάντα. Η νεαρή του πιάνει το χέρι στο τζάμι, ανοίγει ταχύτητα μέχρι να του σπάσει το πόδι. Η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη, ο νεαρός νοσηλεύεται περιμένοντας την απέλασή του..."! Και όλα τα παραπάνω με αφορμή τις... ανισότητες!

13 σχόλια

  1. Ο Λαός μας λέει: "από τρελλό και μεθυσμένο μαθαίνεις την αλήθεια". Αυτό κάνει και ο Περικλής (κρίμα τ'ονομα) Κοροβέσης του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνει γραπτώς
    (όταν έχει κατεβάσει τα απαραίτητα σκονάκια) αυτό που πραγματικά ονειρεύεται η παράταξή του και το πέριξ αυτήν συνοθύλλευμα.
    Μια Ελλάδα "παράδεισος" για τους κίναιδους, τις τριβάδες, τους πρεζάκηδες τους εγκληματίες και τους λαθρομετανάστες. Όσο για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θέλουν να είναι νοικοκυραίοι στον τόπο τους;;; 'Αστους αυτούς μωρέ. (εννοεί ο περίκλας). Φασίστες του κερατά είναι. Ακούς εκεί να θέλουν την Ελλάδα γι'αυτούς και τα παιδιά τους!! Σε ποιά "προοδευτική" χώρα ακούστηκε αυτό;;; Και τους Αφροασιάτες που μας στέλνουν αφειδώς τ'αφεντικά (λέγε με Σόρος, κλπ καφενεία) για να την διαλύσουμε τι θα τους κάνουμε;; Αν τους στείλουμε απο κεί που'ρθαν, εμείς που τους... "λατρεύουμε" (γράφει ο Περικλής) , θα μείνουμε άνεργοι. Και μετά που θα ξαναβρούμε τα 10.000 ευρώ μηνιαίως από την βουλή (δηλαδή από τα κορόϊδα που φορολογούνται);; Δύσκολοι καιροί για άνεργους. Γι' αυτό ρε παιδιά δείξτε λίγη κατανόηση στα "λεγόμενα¨και "γραφόμενα" του Πέρι!!!!(Περι= υποκοριστικό του Περικλή. Πως λέμε Χαρούλης-Ρούλης)Άξιος ο μισθός του. (Κορόϊδα που τους χρυσοπληρώνετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω και φασιστας ειμαι και τους ξενους θελω εδω .Ποιος θα δουλευει στα χτηματα ? Ποιος θα ξεβουλωνει τους βοθρους ?
    Εχετε λυσσαξει να φυγουν αλλα ειναι λαθος
    Θελουμε δουλους πως να το κανουμε και αμα ειναι και μουσουλμανοι γουσταρεις και περισσοτερο.Βγαζεις το αχτι σου πως να το κανουμε.Τους λοιωνεις στη δουλεια για 20 ευρω και σου λενε και ευχαριστω οι υπανθρωποι.
    Καθε πολιτισμενη κοινωνια θελει δουλους για να περνανε καλα οι υπολοιποι.
    Οσο για το οτι μας περνουν τις δουλειες βρειτε εναν Ελληνα για να σας κουβαλησει πετρες να σας φτιαξει μια μαντρα να σας ξςβουλωσει το βοθρο ,να σας καθαρισει μια γρανα ,να καθαριζει σκαλες και μετα ελατε να μιλησουμε.
    Και ετσι πρεπει να γινετε δηλαδη , δε μπορει ο Ελληνας να κανει τετοιες δουλειες ενω εχουμε ενα σωρο βαρβαρους .Ειμαστε ανωτερη φυλη πως να το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δώσω συγχαρητήρια στο σχολια- στή @ 6.32΄ για το κείμενό του, α-
    ναρρωτιέμαι: Μήπως θα έπρεπε η κο- πέλα όχι μόνο να του δώσει την τσάν
    τα της, αλλά και το αυτοκίνητό της;; Αν σκοτώθηκαν τα μέλη της οι-
    κογένειάς του, αυτός θα πρέπει να γίνει εγκληματίας και μάλιστα στη
    χώρα, που τον φιλοξενεί; Αν θυμά-
    μαι καλά, ο μουσουλμανικός νόμος στους κλέφτες ΚΟΒΕΙ τα χέρια! Μή-
    πως πρέπει για τους μουσουλμάνους
    να εφαρμστεί κι ΕΔΩ;! Αλλά όλος αυ-
    τός ο συρφετός των ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ έχει
    πάρει χαπάρι που βρίσκεται, ποιοι
    κυβερνούν και κυρίως ΤΙ σόι άνθρω-
    ποι -σαν τον Κοροβέση- τους υπερα- σπίζονται, οπότε, γιατί να μην τα κάνουν αυτά! Είναι καιρός να αντι-
    δράσουμε, όπως η κοπέλα ΟΛΟΙ μας, γιατί σε λίγο δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε στην κοπέλα που βρήκε την ψυχραιμία να αντιδράσει!Και λίγα του έκανε!Έπρεπε να βάλει και όπισθεν να το σιγουρέψει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ta kanane fasistako anwnime, ta kanane. Kai stin ameriki kai sti germania kai piata plenane kai vothrous xevoulwnane kai mes sta skata itan voutigmenoi. Ki oi avstraloi kapote tous legane kai worms (skoulikia diladi). Alla edw pou ta leme, kalitera na eisai voutigmenos sta skata, para na ta exeis mes sto kefali sou. Etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΚΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗ ΓΡΑΝΑ ΦΙΛΕ 8:48 ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ. ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ), ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ.
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ - ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ- ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.
    ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ. ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΠΗΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ Ή ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΑΣ_10:33: ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ.
    1. ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    2. ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΕΒΛΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    3. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΑΠΩΘΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΩΝ ΗΡΡΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΦΑΔΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ PAX AMERICANA/EBREA ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΕΣΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ;
    ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ - ΔΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ; ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.. ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ.. ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ..ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ..ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ..ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ..ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ..ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ..ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩ
    Ν ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΕΜΙΣΘΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    Δ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 29/4/09 8:48 μμ



    >Εγω και φασιστας ειμαι...<

    Γιατί, ο Περικλέτος τι νομίζεις ότι είναι; :))

    >Καθε πολιτισμενη κοινωνια θελει δουλους για να περνανε καλα οι υπολοιποι.<

    Ασφαλώς. Θα δεις πόσο καλά θα περνούν οι Τούρκοι, όταν θα σε έχουν δούλο να τους γλέιφεις τις μότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευγε κοπελα μου, ειθε το παραδειγμα σου να το ακολουθησουν ολοι οι Ελληνες, και στην θεση αυτου του ιρακινου να βρεθουν απειροι τριτοκοσμικοι και ντοπιοι απλυτοι αναρχομπολσεβικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον Κοροβέση θα πω μόνο ότι είναι ένας κομπλεξικός καμμένος νους. Σε ότι αφορά την αλαζονεία που τον διέπει, είναι προφανές ότι οι Αριστεροί πιστεύουν στο ρητό: Πας μη Αριστερός, υπάνθρωπος. Καλό είναι που δημοσιεύει το μίσος του προς τους Έλληνες για να αντιλαμβάνονται κάποιοι ποιους βάζουν στην βουλή.

    Σχετικά με τα παραπάνω σχόλια θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η εργασία του καθενός δεν θα πρέπει να καθορίσει την αξία του ως άνθρωπο. Τέτοιου είδους διακρίσεις δεν υπάρχουν ούτε στις ΗΠΑ.

    Επίσης με την αξία αυτή δεν γεννιέται κανείς αλλά την αποκτά στην πορεία. Αυτό το αποδεικνύει και η ύπαρξη αρκετών γελοίων άτομων σαν τον Κοροβέση που ανήκουν στη "Ελληνική φυλη", στα χαρτιά.

    Τέλος, τυγχάνει να γνωρίζω κάποιους Έλληνες, νέα παιδια, που εργάζονται ως οδοκαθαριστές και είναι από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους, με χρυσή καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.