Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΡΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ;

Κοίτα να δεις που κορδώνονται επειδή είναι υπουργοί ενός κρατιδίου ούτε δυο εκατομμυρίων και νομίζουν πως επειδή έχουν βρει τους κοιμίσηδες...

Κοίτα να δεις που κορδώνονται επειδή είναι υπουργοί ενός κρατιδίου ούτε δυο εκατομμυρίων και νομίζουν πως επειδή έχουν βρει τους κοιμίσηδες πολιτικάντηδες που τους κάνουν τα χατήρια, μπορούν να μας ειρωνεύονται κιόλας. Ο λόγος για τον γυφτοσκοπιανό ΥΠΕΞ Μιλοσόσκι, που απο το Ταλίν της Εσθονίας έκανε δηλώσεις για την... Εθνική ΜΑΣ Επέτειο της 25ης Μαρτίου: "Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να συγχαρώ, εκ μέρους των πολιτών της Μακεδονίας, τους πολίτες της Ελλάδας για την εθνική τους ημέρα ανεξαρτησίας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εθνική τους αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία και δεν ζητούμε τίποτα παραπάνω από τον ίδιο σεβασμό στην εθνική μας αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία"!
Ποιους "πολίτες της Μακεδονίας" βρε νούμερο;;;; Αλλά δε φταις εσύ, κακομούτσουνη νυφίτσα! Ας όψεται η δική μας "περήφανη εξωτερική πολιτική" που έλεγε και ο ανεκδιήγητος Σημίτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.