Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ"

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ βίασαν ομαδικά γυναίκα με διανοητικά προβλήματα Την απόλυτη φρίκη έζησε χθες βράδυ μια 31χρονη γυναίκα από το χωριό Γρίμποβο του δ...

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ βίασαν ομαδικά γυναίκα με διανοητικά προβλήματα


Την απόλυτη φρίκη έζησε χθες βράδυ μια 31χρονη γυναίκα από το χωριό Γρίμποβο του δήμου Βλαχέρνας στην Άρτα, που αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα, όταν τέσσερις αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε με τον πατέρα της και τη βίασαν.
Ήταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα. Όλοι τους φορούσαν γάντια, δύο φορούσαν κουκούλες, ενώ οι άλλοι είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.
Αφού ακινητοποίησαν τον 87χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον ξυλοφόρτωσαν και τον έδεσαν.
Στη συνέχεια πήγαν στο διπλανό δωμάτιο όπου βρισκόταν η 31χρονη θετή κόρη του ηλικιωμένου και την βίασαν από κοινού και κατ’εξακολούθηση.
Οι δράστες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αφού έδεσαν την κοπέλα αφαίρεσαν 70 ευρώ, τρόφιμα, ποτά καθώς και το κυνηγετικό όπλο του 87χρονου και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από περίπου τέσσερις ώρες η άτυχη κοπέλα κατάφερε να λυθεί, πήγε σε γειτονικό σπίτι και κάλεσε βοήθεια.
Με ασθενοφόρο, τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας.
Η 31χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος πιστοποίησε ότι η κοπέλα φέρει ίχνη βιασμού, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως να έχει αναγνωριστεί κάποιος από αυτούς.

http//www.zougla.gr/news.php?id=30051

10 σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΨΙΝ ΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΠΕΤΑ) ΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, (ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑ ΣΚΥΛΟΥ)ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε τον σύνδεσμο σωστά

    http://www.zougla.gr/news.php?id=30051

    Θα έπρεπε να είχαν πάει στο σπίτι του Παυλόπουλου, ή κάποιου απ' αυτούς τους αληταράδες που το παίζουν λαθρομεταναστοπατέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 20/3/09 7:02 μμ

    Ποια ποινή θανάτου, αφού την καταργήσαμε κατ' εντολή των Βρυξελλών; Τελικά, αυτή η υποχρέωσή μας να υπακούμε σαν ρομποτάκια σε ό,τι εντολεύσουν οι καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών, έχει καταντήσει αφόρητη.

    Τώρα θα επαναφέρουν τα "φρουτάκια" που είχαν κλείσει σπίτια και είχαν κάψει κόσμο και κοσμάκη και τα οποία είχαν απαγορευτεί το 2002, μετά από γενική κατακραυγή, διότι έτσι προστάζουν τα αφεντικά των Βρυξελλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κτήνη τώρα που αισθάνθηκαν ασφάλεια και γέμισαν την κοιλιά τους άρχισαν να ασχολούνται με αυτά που έκαναν και στα μέρη τους.

    Θα δούμε και άλλα χειρότερα.

    Που είναι τώρα όλος ο συμφερτός και η θολούρα να βγάλουν δακρύβρεχτες και επαναστατικές ανακοινώσεις; Που είναι αυτοί που κάθε φορά που κόβεται στο ξύρισμα κάνας λαθραίος καίνε και σπάνε ότι βρεθεί στο διάβα τους και παράλληλα κατηγορούν όλους τους άλλους για φασισμό;

    Πού είναι τα κορόιδα με τα τηγανισμένα μυαλά από την προπαγάνδα των νεοταξικών αφεντικών τους;

    Στη ζυγαριά τους προφανώς η βεβήλωση της ψυχής και του σώματος μιας Ελληνίδας και η κακοποίηση ενός γέροντα ζυγίζουν πολύ λιγότερο από την υποστήριξη στους αλλοδαπούς εγκληματίες φίλους τους καμαρώνοντάς τους ευτυχισμένοι να βιάζουν την πατρίδα μας και το ν πολιτισμό μας.

    Αν δεν κάνω λάθος ο αρχηγός τους έχει δύο κόρες… Και στα δικά τους… Δεν μου αρέσει αυτό που λέω αλλά μόνο όταν το κακό πάει στην πόρτα τους θα πάρουν χαμπάρι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ Ή ΣΤΗ ΤΑΤΑΡΝΑ. ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.... ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. otan er8ei h Ora kai energopoih8ei h 5.Falagga ton Mousoulmanon/Albanon/Afrikanon/Pakistanon kata ths Elladas (na eiste sigouroi oti 8a ginei molis exoume Polemikh Syrraksh me tous kalous Geitonous mas)to proto pou prepei na kanei o stratos,akoma kai prin apokrousoume tous Barbarous,na balei se Stratodikeio ton Mitsotaki (eidika ayton),Pangalo,Papandreou kai olous osous mas eferan ta apobrasmata ths Koinonias edo.Kai Ektelesh ennoeitai,gia esxath Prodosia kata ths Ellados.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θανατικη ποινη και για τους βιαστες,εκτος απο τους παιδεραστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι δράστες του βιασμού στην Άρτα είναι Ρουμάνοι.

    Μένει να μας πουν πώς το ξέρουν, αφού δεν τους έχουν συλλάβει ακόμη.

    Εν πάση περιπτώσει, η εγκληματικότητα έχει προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. H κατάσταση θα χειροτερεύσει με την οικονομική δυσπραγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΟΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΥΠΝΟI; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΘΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΘΟΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 21/3/09 1:41 πμ

    Συμφωνώ μ' αυτά που γράφεις για την 5η φάλαγγα, πλην διαφωνώ στο ότι "to proto pou prepei na kanei o stratos,akoma kai prin apokrousoume tous Barbarous,na balei se Stratodikeio ton Mitsotaki...".
    Και τι θα βγει απ' εκεί; Αυτό θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τους "βαρβάρους"; Ή μήπως πρέπει ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ, να απελαθούν από την χώρα μας οι επικίνδυνοι για την ασφάλειά της και που πρώτοι και καλύτεροι είναι οι Αλβανοί και΄λόγω του μεγάλου αριθμού των και λόγω της έχθρας που τρέφουν κατά της Ελλάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.