Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!

Εμετό μας προκάλεσαν διάφοροι μαρκουτσοφόροι, δημοσιογράφοι και μαϊντανοί των παραθύρων, με τα κροκοδείλια δάκρυά τους για την δολοφονία του...

Εμετό μας προκάλεσαν διάφοροι μαρκουτσοφόροι, δημοσιογράφοι και μαϊντανοί των παραθύρων, με τα κροκοδείλια δάκρυά τους για την δολοφονία του Αστυνομικού στη Νίκαια! Ενός Αστυνομικού ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ, σύμφωνα με τους συναδέλφους του αλλά και όσους τον γνώριζαν! Με Πίστη στην Πατρίδα και τον Όρκο, με αγάπη για την Ελλάδα! Και ξέρουμε πολύ καλά τι σας λέμε!
Βλέπετε αυτοί οι Αστυνομικοί είναι που βάζουν τα στήθη τους μπροστά και δεν φοβούνται ούτε τη ζωή τους να δώσουν, σε πλήρη αντίθεση με τους καρεκλοκένταυρους προϊσταμένους τους, που περιμένουν -γλείφοντας και έρποντας- να πάρουν κανέναν βαθμό παραπάνω και μαζί μερικά ευρώ! Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχάσει τον Μιχάλη Σπανουδάκη!

13 σχόλια

  1. Ίσως πρέπει διακριτικά να στηριχθεί οικονομικά η οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΊΣΩΣ όλα πρέπει να γίνουν ερείπια,που μέσα τους θα θαφτούν πολλά και πολλοί, και να ξαναγεννηθεί μια νέα Ελλάδα,και ένας νέος κόσμος.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο θ ηταν με καποιο τροπο να πεσει βαρος προς την τραπεζα που εγινε η λησετια,ωστε να αναλαβει αυτη να δωσει απαξ ή να δινει μηνιαια ενα ποσο στην οικογενεια του αστυνομικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΣ να το οργανώσει το θέμα. Στόχε ξεκίνα το!

    Τιμή και δόξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ok ΠΑΛΙ ban Ε? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΧΑΧΑΧΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΙΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΕΙΞΕΤΕ" ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΟΞ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.

    Υ.Γ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Υ.Γ.2 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    Υ.Γ.3 ΣΤΟΧΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΤΣΑ
    ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ INDYMEDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.






    atsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αιωνία η μνήμη σου λεβέντη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ!

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που εινε ολοι εκεινη που για τον Α Γρηγοροπυλο θρηνουσαν και οδυρονταν? Φαινετε πως οι Αστυνομικοι δεν ειναι Ανθρωποι γ αυτους μονο τα καθηκια που καινε και ρημαζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδικως χαθηκε το παλικαρι,αν τα προβατα των κομματων δεν ξυπνησουν.
    Η μοναδικη λυσι να πνιξουμε ολους τους ξενοδουλους πολιτικαντιδες στην θαλασσα και τοτε μονο το εγγλημα θα εξαφανιστη απο τα τιμια χωματα της χωρας του φωτος.
    Τοτε ισως θα ξυπνησουν και τα προβατα και θα καταλαβουν οτι οταν ακολουθουν λαοπλανους σκαβουν οχι μονο τον ταφο τους,αλλα και τον ταφο των παιδιων των.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.