Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ!

... ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΕΥΠ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ «ΝΥΝ» ... Χθες, Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, ο Πατριωτικός Σύλλογος "Θερμοπύ...

...
ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΕΥΠ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ «ΝΥΝ»
...
Χθες, Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, ο Πατριωτικός Σύλλογος "Θερμοπύλες" διοργάνωσε ομιλία, θέμα της οποίας ήταν η "Εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, οι μύθοι και η πραγματικότητα". Ομιλητής, ο Συν/χης (ε.α.) Σάββας Καλεντερίδης. Η αίθουσα κατάμεστη απο αγνούς πατριώτες που αδημονούσαν να ακούσουν τα όσα ενδιαφέροντα είχε να τους πει ο "υψηλός" προσκεκλημένος του συλλόγου.
...
Καθώς η ομιλία ξεδιπλωνόταν, ακούγονταν διάφορα απαράδεκτα πράγματα εκ στόματος Καλεντερίδη, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο κόσμος άρχισε να αντιδρά για τα καλά. Ο Καλεντερίδης στριμώχτηκε "άγρια" όταν κάποιος νεαρός πατριώτης κρατώντας διπλωμένο το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας ΜΑΣ, τον ρώτησε: "Τον "Στόχο" τον ξέρεις;". Εκεί, τότε, ο Καλεντερίδης "τα πήρε" και άρχισε να ουρλιάζει (πράγμα που δεν το συνηθίζει) λέγοντας μπροστά σε 50-60 άτομα: "Θες να σου πω για τον "Στόχο" τώρα; Θες να σου πω για τον Καψάλη, τον πράκτορα της ΜΙΤ;". Πετάγεται κι ο Ναξάκης (που παρευρισκόταν στην αίθουσα) και συμπληρώνει: "Και της Μοσσάντ"! Παράκρουση κανονική δηλαδή που χρήζει περαιτέρω επιστημονικής επεξεργασίας και δη ψυχιατρικής...
...
Όπως αντιλαμβάνεστε, έγινε ο κακός "χαμός" μετέπειτα, οι παρευρισκόμενοι ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΖΩΗΡΟΤΑΤΑ και τον έκαναν να σιωπήσει. Μάλιστα ένα απο τα μέλη του συλλόγου, του είπε επί λέξει τα εξής: "Τι είναι αυτά που ήρθες εδώ να μας πεις σήμερα Καλεντερίδη; Έγινες φιλότουρκος; Αποφάσισε με ποιους είσαι! Και μέχρι να το κάνεις, βγάλε το σκασμό"!
Εμείς, ένα έχουμε να σου πούμε Καλεντερίδη: Τον Οτσαλάν δεν τον παρέδωσε ο Καψάλης στους Τούρκους! Εσύ το 'κανες! Αν ήσουν δε, ατόφιο παλικάρι, δεν θα άφηνες να στον πάρουν ΖΩΝΤΑΝΟ μέσα απο τα χέρια σου! Πρώτα θα τον σκότωνες και μετά θα αυτοκτονούσες κι εσύ! Ή ακόμα καλύτερα, θα τον έβαζες στη θέση του συνοδηγού και θα πέφτατε μαζί με το αυτοκίνητο απο έναν γκρεμό!
...
Όσο για την ΕΥΠ, ας μαζέψει τους πρώην της που ο κόσμος τους θεωρεί νυν, γιατί και "καμμένα χαρτιά" είναι και οι αγανακτισμένοι θα τους αρχίσουν στα γιαούρτια...
...
«ΣΤΟΧΟΣ»
...
(υ.γ. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε με χειρότερα....)

34 σχόλια

  1. Ο Καψαλης ήταν γείτονας και γνωστος στη γειτονιά στο Παγκρατι, πολύ πριν βγάλει το Στόχο. Καλύτερα όποιος μιλάει για αυτόν να πλένει το στόμα του, με ακουα φόρτε. Αυτά που πρόσφερε ο Καψάλης, τις πιο σκοτεινές εποχές με το Στόχο - 20 χρόνια πριν- λίγοι τα πρόσφεραν. Αιωνία του η μνήμη....Λυπάμαι πολύ για τον Καλεντερίδη, κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φράση του Σάββα Καλεντερίδη βέβαια αφορούσε όπως διευκρίνισε την προηγούμενη διεύθυνση του Στόχου και όχι την παρούσα. Πάντως στο τέλος υπήρχε και άλλη ζωηρή αντιπαράθεση που αφορούσε την χαμηλή εκτίμηση που είχε ο ομιλητής προς τον Χριστόδουλο και αντιθέτως προς τον Πατριάρχη. Πάλι τα πνεύματα άναψαν και υπήρχαν ζωηρές ανταλλαγές απόψεων. Πιστεύω ότι τέτοιες άκομψες αναφορές δεν βοηθούν τον πατριωτικό χώρο. Η ομιλία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου αλλά νομίζω χωρίς το επίμαχο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ" ΚΑΙ "ΕΠΟΜΕΝΗ" ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΟΧΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περίεργα πράγματα, περίεργες μέρες.

    Αλαβάνος, πριν από λίγο, σε συζήτηση για το σχέδιο λύσης του Κυπριακού και τις κατηγορίες για ενδοτισμό (είχε ταχθεί κατά του σχεδίου Ανάν): "και Τούρκος να είναι ο οποιοσδήποτε Αλαβάνος, δεν θα το αφήσουν οι Κύπριοι".

    Είπε κι άλλα για την... εθνική υποτέλεια.

    Ναι, ο Αλαβάνος.

    Κουφαθήκατε;

    http://www.sendspace.com/file/6jf34e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το πιστεύω ότι μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο ο Σάββας! Δε μπορεί! Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι περνάει κάποια δύσκολη προσωπική στιγμή και ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την αδυναμία του!

    Ο αείμνσητος Καψάλης ήτανε απο τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που τον επικροτούσε και του 'λεγε "μπράβο" όταν όλοι σχεδόν τον έβριζαν!


    Πάντως,αν δεν απατώμαι,για τον Καλλεντερίδη δεν είχε κυκλοφορήσει μία φήμη περι δήθεν "συγγένειάς" του με τον Κουφοντίνα ή τη Σωτηροπούλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως ανέφερε ο κ. Καλεντερίδης, ο πρεσβευτής κ. Κωστούλας είχε συνεννοηθεί με στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών της Κένυας να μεταφερθεί ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν από την πρεσβευτική κατοικία όπου διέμενε στο αεροδρόμιο της χώρας προκειμένου να μεταφερθεί σε χώρα της επιλογής του.

    Η συμφωνία ήταν ότι ο Οτζαλάν θα μεταφερόταν με αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας, όμως την επίμαχη μέρα δυο υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών της Κένυας ζήτησαν από τον πρέσβη να τους αφήσει να χρησιμοποιήσουν δικό τους αυτοκίνητο και ζήτησαν επίσης η επιβίβαση του Κούρδου ηγέτη να γίνει έξω από το χώρο της πρεσβείας.

    Παρά την εντονότατη αντίδραση του πρεσβευτή, τελικώς επικράτησε αυτό που ζήτησε την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση της Κένυας. Σύμφωνα με τον κ. Καλεντερίδη, ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που είχαν εκεί οι Κενυάτες, ενώ ο κ. Κωστούλας και ο ίδιος ο κ. Καλεντερίδης εμποδίστηκαν από Κενυάτες αστυνομικούς να επιβιβαστούν στο ίδιο όχημα και έτσι επιβιβάστηκαν σε δεύτερο.

    Σύμφωνα με τον μάρτυρα, έπειτα από λίγη ώρα έχασαν τα ίχνη του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Οτζαλάν, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή προπορεύονταν του δικού τους.

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=461703

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαλαρώστε λίγο. Επειδή ο αείμνηστος Χριστόδουλος ήταν μέγας πατριώτης και τόλμησε πολλά καλά δεν σημαίνει ότι δεν έκανε λάθη.

    Προσωπικά φίλοι μου, πιστεύω ότι η κόντρα που είχε με τον Πατριάρχη ήταν επιζήμια.

    Εγώ μεγάλωσα ξέροντας ότι ο Πατριάρχης των Ελλήνων βρίσκεται στην Πόλη.

    Αν σβήσει το Πατριαρχείο από την Πόλη, πάει και το τελευταίο απομεινάρι του Ελληνισμού εκεί.

    Οι κατηγορίες του στιλ ότι ο Πατριάρχης ήταν έφεδρος στον τουρκικό στρατό κλπ είναι γεγονός άλλα δεν τον κάνουν λιγότερο Έλληνα από εμάς.

    Όταν ήμουν στο 645ΜΚΤΠ είχαμε τρεις έφεδρους αξκούς μουσουλμάνους με τουρκικότατη συνείδηση. Δεν νομίζω ότι αυτοί γίνανε ξαφνικά Έλληνες γιατί το Ελληνικό κράτος τους έχρισε έφεδρους αξ/κους του Ελληνικού στρατού.

    Ας είμαστε επιτέλους ενωμένοι γιατί τελικά αυτοί που είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τον εχθρό βρίσκονται εδώ μέσα. Είμαστε λίγοι και δεν μας παίρνει να φαγωνόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με αλλα λογια διπλος πρακτορας ο καλεντεριδης...κριμα γιατι ειχα πιστεψει σαυτον,και ξεγελαστηκα και εγω οπως και οι υπολοιποι....κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω να προσθέσω κάποια πράγματα, και να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Αν ρωτούσατε κάποιον ΄΄στοχικό΄΄ την εποχή του Καψάλη, ποιά είναι η γνώμη του για το Στόχο, θα σας έλεγε – και μου είχε κάνει εντύπωση αυτό – αυτή η εφημερίδα είναι ΄΄Ευαγγέλιο΄΄, όσο και αν αυτό στην πραγματικότητα ακουγόταν και ήταν υπερβολικό και ανακριβές. Και αυτό απο ανθρώπους που δεν είχαν καμιά άλλη σχέση με τον ίδιο ή με την εφημερίδα, και διέμεναν απο την μιά ακρη της Ελλάδος έως την άλλη, απλοί πατριώτες που περίμεναν κάθε Τετάρτη όπως και εγώ αν θυμάμαι καλά, να πάρουν το Στόχο και να ζεσταθεί η καρδιά τους.
    Όσοι τον γνωρίζαμε και απο κοντά είτε και ως γείτονα, όπως εμείς, είτε ως εκδότη του Στόχου άλλοι, βλέπαμε τον αγώνα, τις αγωνίες, τους φόβους, τις ανησυχίες, και θυμόμαστε καλά τον πίνακα στο γραφείο του, στη Κολοκοτρώνη, που ήταν τα γραφεία για τον κόσμο του Στόχου, με γραμμένες τις δίκες, με ημερομηνία η κάθε μια, εναντίον του, και κατα σειρά, για να μην τις ξεχνάει, απο τους βρωμιάρηδες, και τερψίπρωκτους, που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν το ίδιο βιολί.
    Δεχόταν απειλές – και για την οικογένειά του- που δεν λέγονται, και ως γνωστόν ξεμπρόστιαζε τον πολιτικό κόσμο, Τούρκους, Αλβανούς, Βούλγαρους, Γυφτοσκοπιανούς, Αντίχριστους, με λίγα λόγια ήταν εναντίον όλων.
    Αλλά γιατί ο Στόχος είχε την επωνυμία ΄΄Ευαγγέλιο΄΄;
    Εδώ θα μου επιτρέψετε με την ευκαιρία να παραθέσω την γνώμη μου που φυσικά είναι υποκειμενική.
    Διότι ο Καψάλης ένωνε στο Στόχο μια κατηγορία μεγάλη πατριωτών, που δεν ήταν και τόσο ΄΄δεξιοί΄΄ και εξηγούμαι. Κατ’ αρχάς όλοι θυμούνται το ανεπανάληπτο ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΪ, που δεν υπήρχε Στόχος, να μην το επαναλαμβάνει. Και είναι αλήθεια ότι υπήρχαν και άλλες εφημερίδες του πατριωτικού χώρου, αλλά τις διέκρινε εμπάθεια κατα των αριστερών, γενικά και ολοκληρωτικά. Αλλά για πολλούς σκεπτόμενους πατριώτες, άλλο πράγμα να καταγγέλεις τα κομμουνιστικά κόμματα, και τη ηγεσία τους, ως εθνοπροδοτικά, σατανοεβραιοσιωνιστικά, και να αποκαλύπτεις τον πονηρό ρόλο τους όπως ο Καζαντζάκης, που τους αποκάλεσε κόμμα ΄΄ ιδαίτερα πονηρό΄΄, και άλλο να απορρίπτεις συλλήβδην, τον καθε αγνό πατριώτη που βρέθηκε στο βουνό να πολεμήσει τους Γερμανούς, και εκεί τον περίμενε με ανοιχτές αγκάλες το πονηρό ΚΚΕ. Στη συνέχεια αυτοί οι άνθρωποι στιγματίστηκαν απο τους ΄΄δεξιούς΄΄ ως ντε και καλά αριστεροί, με τις γνωστές συνέπειες. Και ποιοί ήταν μέσα σε αυτούς τους δήθεν δεξιούς; Οι γνωστοί Ταγματασφαλίτες, συνεργάτες των Γερμανών, δηλαδή των κατακτητών, και οι στρατιές ρουφιάνων και καταδοτών που συνεργάζονταν μαζί τους. Και αν αμφισβητείτε αυτά που σας γράφω σας αφιερώνω το παρακάτω περιστατικό: Στην μεγάλη εκτέλεση των πατριωτών στην Καισαριανή που τους είχαν φέρει απο το Χαϊδάρι παρίσταντο εκτός απο τους Γερμανούς, και μικρό τμήμα άοπλο της ελληνικής αστυνομίας που την είχαν διατηρήσει οι Γερμανοί και ένα τμήμα Ταγματασφαλιτών ελλήνων ( ο Θεός να τους κάνει έλληνες) ένοπλο. Μετά την εκτέλεση, δόθηκαν χαριστικές βολές, τότε ένας Ταγματασφαλίτης είπε « τι καλά να κάναμε τα μυαλά αυτουνού με αυγά τηγανιτά» Το περιστατικό μας το διηγήθηκε συγγενής μας που ήταν παρών τότε στη αστυνομία. Αυτά συνέβαιναν σε όλη την Ελλάδα, και οι λίρες των Εγγλέζων διανέμονταν στις ηγεσίες των μεν και των δε, για να σφάζονται οι έλληνες μεταξύ τους. Ο Καψάλης τα ήξερε αυτά, και ήταν ενωτικός. Ασυμβίβαστος επίσης και με ναζιστοειδή με πατριωτικό μανδύα, που είχαν ανοιχτά ταχθεί εναντίον του, οι τότε συνεργάτες του θα σας το επιβεβαιώσουν.
    Να γιατί όταν είδα το Στόχο τότε να κυκλοφορεί ξανα, δάκρυσα .
    Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του Καψάλη γιατί κουράστηκε και αγωνίστηκε πολύ. Φυσικά δεν περίμενα οι νέοι εκδότες να είναι κλωνοποίηση του Γ. Καψάλη, εκτός τούτου οι εποχές είναι άλλες, άλλες οι προκλήσεις, οφείλουν και πρέπει να δώσουν το δικό τους στίγμα.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Καθώς η ομιλία ξεδιπλωνόταν, ακούγονταν διάφορα απαράδεκτα πράγματα εκ στόματος Καλεντερίδη, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο κόσμος άρχισε να αντιδρά για τα καλά"

    Δηλαδή, τι "απαράδεκτα" είπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η υπόθεση "Οτσαλάν" υπήρξα ακόμη μία απόδειξη της ελλαδικής ανοησίας στην εξωτερική μας πολιτική! Η ανάμειξή μας με αυτό το ελεεινό υποκείμενο το οποίο έφτυσε και η ίδια η αδελφή του για έλλειψη Αξιών, ενέπλεξε την Ελλάδα σε μία ατιμωτική περιπέτεια από την οποία βγήκαν οι Τούρκοι μόνοι κερδισμένοι!
    Ο Οτσαλάν αποτελεί μαριονέτα της τουρκικής ΜΙΤ και η συσχέτισή μας μαζί του υπήρξε προβοκατόρικη για τα εθνικά μας συμφέροντα. Η ανόητη αυτή εμπλοκή μας που μεθοδεύτηκε από σκοτεινά πρόσωπα όπως ο Ναξάκης και ο Καλεντερίδης μας εξέθεσε ως απεργαζόμενους εσωτερικά δεινά στους "αθώους" Τούρκους και αναμειγνυόμενους στα εσωτερικά ξένου Κράτους.
    Η προδοτική ηλιθιότητα των ελλαδιτών πολιτικών με την συνδρομή της συνειδητής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ναξάκη, Καλεντερίδη και CIA θα αποτελεί μία ακόμα μελανή σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
    Κάποτε διαθέταμε ΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ και ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, σήμερα ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άκουσα την ομιλία και δεν υπάρχει τίποτε επιλήψιμο. Το βίντεο δεν έχει τις ερωτήσεις-απαντήσεις, οπότε γι' αυτές δεν μπορώ να κρίνω.

    Καλό θα ήταν να επεκταθεί ο Στόχος ή να βάλει το βίντεο, αν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Σάββας Καλεντερίδης είναι άριστος γνώστης των ελληνοτουρκικών. Άκουσα την ομιλία από την μαγνητοσκόπηση που έδωσε ο φίλος παραπάνω και δεν άκουσα να λέει κάτι λάθος.
    Δεν ξέρω τι έγινε με τον "ΣΤΟΧΟ", διότι δεν ήμουν παρών, αλλά είναι άδικο να κατηγορείται αυτός για την παράδοση του Οτζαλάν. Ίσα-ίσα που με την στάση του, έσωσε ένα κομμάτι της παντελώς χαμένης αξιοπρέπειάς μας. Η κυβέρνηση έστειλε τον Οτζαλάν, κατόπιν οδηγιών, στο Ναϊρόμπι, διότι εκεί θα τον συνελάμβαναν ευκολότερα. Ο Καλεντερίδης, όπως και ο πρέσβης, είχαν εντολή από τον "Μεγάλο Τραγουδιστή" (Πάγκαλο), αλλά και από τον διοικητή της ΚΥΠ, αντιπτέραρχο ε.α. Σραυρακάκη ("κα. Κατεχάκη"), να "τον πετάξουν έξω" (από την πρεσβεία). Ο Καλεντερίδης παράκουσε. Μακάρι να είχαμε πολιτικούς με τέτοιο ήθος, να είχαμε περισσότερους τέτοιους ακέραιους και φιλότιμους ανθρώπους στην χώρα και αξιωματικούς στο στράτευμα.

    "Εμείς, ένα έχουμε να σου πούμε Καλεντερίδη: Τον Οτσαλάν δεν τον παρέδωσε ο Καψάλης στους Τούρκους! Εσύ το 'κανες! Αν ήσουν δε, ατόφιο παλικάρι, δεν θα άφηνες να στον πάρουν ΖΩΝΤΑΝΟ μέσα απο τα χέρια σου! Πρώτα θα τον σκότωνες και μετά θα αυτοκτονούσες κι εσύ! Ή ακόμα καλύτερα, θα τον έβαζες στη θέση του συνοδηγού και θα πέφτατε μαζί με το αυτοκίνητο απο έναν γκρεμό!"

    Εύκολα να παριστάνει κανείς το λιοντάρι από το γραφείο του 10 χρόνια μετά. Στο Ναϊρόμπι σας ήθελα να τα κάνατε αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλέξη, επίσης πανεύκολο είναι να πετάει λάσπη σε νεκρό ένας ζωντανός 10 χρόνια μετά! Όσο για τα περί γραφείου... Μήπως ξεχνάς ή δε γνωρίζεις ότι αυτό το γραφείο το καλοκαίρι δέχτηκε την ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κουκουλοφόρων; Και ότι διαθέτει υπαρκτή διεύθυνση και ονοματεπώνυμα στις σελίδες του, σε αντίθεση με τους "ανώνυμους" εξυπνάκηδες του διαδικτύου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 17/3/09 6:28 μμ

    Εσύ κατηγορείς για ανωνυμία, που ούτε ψευδώνυμο δεν βάζεις; Κατάλαβες τι έγραψα; Μάλλον όχι. Ξαναδιάβασε!

    Τα περί γραφείου κ.λπ. που γράφεις είναι άσχετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ. ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ! Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ "ΣΚΟΥΡΑ"...
    ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΨΑΛΗ!!!
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ. ΜΑΣ "ΕΦΤΥΝΕ" ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΑΨΑΛΗ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΘΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ!
    Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ 50-55 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟ!!! ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΚΡΟ...
    ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ! Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ"!
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ", ΚΑΚΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ - ΝΑΞΑΚΗ!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΞΑΚΗ ΕΙΠΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!
    ΥΠΗΡΞΑΝ 50-60 ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!
    Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ!
    ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ "ΓΛΕΙΦΕΙ" ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...
    ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ; ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.Δεν γνωρίζω τον κ. Καλεντερίδη. έχω και γώ τη γνώμη ότι έπραξε το πατριωτικό του καθήκον, αν και πράκτορας ποτέ δεν πρέπει νά' χει κανείς απόλυτη εμπιστοσύνη...ο χρόνος θα δείξει....ξέρω τι λέω...

    2. όσον αφορά τον κ. Καψάλη, εσείς οι νεότεροι κρατείστε και λίγο τα μπόσικα...θυμίζω την εποχή του αειμνήστου Σεβαστιανού που καλούσε στην τελευταία σελίδα ονομαστικά πατριώτες να φτιάξουν νέο Ιερό Λόχο ...μέσω εφημερίδας....αν είναι δυνατόν...

    3. Λοιδωρούσε αρκετούς από όσους μάχονταν για τη Βόρειο Ηπειρο... (νά' ναι καλά το πλούσιο αρχείο...)

    4. όσον αφορά το 1994...στα Βορειοηπειρωτικά θέματα πάλι...ρωτήστε την εφημερίδα να σας πεί τι έγραφε ο κ. Καψάλης..... για λύπηση..
    (υπάρχει αρχείο). αυτά!!

    πρώτη και τελευταία που γράφω,
    πολλά ειπώθηκαν για πρακτοριλίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ---
    ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ. ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ! Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ "ΣΚΟΥΡΑ".
    ---

    Μέχρι στιγμής, ούτε έχουμε δει τις ερωτήσεις-απαντήσεις, αφού οι Θερμοπύλες δεν τις έβαλαν στο βίντεο, αλλά ούτε κι εδώ έγραψα κάποιος συγκεκριμένα στοιχεία.

    Πείτε, βρε παιδιά, ρωτήσαμε αυτό και απάντησε αυτό. Να ξέρουμε για τι μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Sigxoreste mou ta greeklish, lisi anagkis epeidi den exei ellinika to pc tis douleias.

    Oi anafores tou Kalenteridi 8a dikaiologountan an itan sta plaisia ton gnoston 8eorion sinomosias. Efoson epite8ike kai ston Xristodoulo den einai aplos 8ema koutamaras. Den einai xazos, einai epikindinos.

    O aeimnistos Kapsalis eixe anoixto metwpo me kapious pou anefere enas proigoumenos anonimos. H nea dief8insi apofasise na kleisei ekeino to metwpo, sosta kata tin gnomi mou, alles epoxes tote alles twra. Aftoi pou eixe metwpo einai kapoioi apo aftous pou ekanan arnitika sxolia edo gia ton Kapsali. Kompleksikoi tote, kompleksikoi kai twra.

    O Kapsalis efere ston "xwro" terastio ari8mo atomwn meso tou stoxou. Mesa se aftous kai emena, pisw sto '98. Aftoi pou nomizoun oti mporoun na ton krinoun den exoun kanei oute to ena xiliosto oson ekeinos ekane.

    Kai kati elafros asxeto. Ektimoume to Patriarxeio os faro tou Ellinismou sthn Poli. Ektimoume ton Patriarxi ws 8esmo. Apo ekei kai pera to Patriarxeio einai simera enas tourkikos organismos kai o patriarxis enas Tourkos ipikoos, pi8anon ellinikis e8nikis sineidisis. To provlima pou eixe dimiourgh8ei metaksi Bar8olomaiou - Xristodoulou pigaze apo tin epimoni tou protou na elegxei amesa enas tourkikos organismos elladiko xwro. Me tous Ellhnes ths Polhs na exoun ligostepsei epikindina, kai me tin epimoni tis Tourkias na epilegei i idia ton Patriarxh se megalo va8mo, profanos kai o patriarxhs den 8a einai ellinikis e8nikis sinidisis gia panta. O Xristodoulos ekane to aftonoito gia na prostatepsei to poimnio tou. I ef8ini gia tin tote sigkrousi den itan dikia tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ασε μας ρε φίλε με το πλούσιο αρχείο σου, αν εμείς δηλαδή τρελαθούμε και μαζί με κάποιο Σεβαστιανό κάνουμε Ιερό λόχο, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε εσένα; Εδώ δεν αναγνωρίζεις τον Σεβαστιανό, Θα πείς καλή κουβέντα για τον Καψάλη;
    Τον αείμηνηστο Σεβαστιανό όλοι γνωρίζουν τι αγώνα έκανε, τον Καψάλη εμείς οι παλιοί το ίδιο, εσύ ποιός είσαι ή εσείς ποιοί είστε που κάνετε αγώνα αλλά δεν σας ξέρουμε. Εκτός τούτου άνοιξες θέμα και δεν μπορεί να σου απαντήσει αυτός που πρέπει...
    Συμφωνώ όμως με την πρώτη παράγραφό σου.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε όποιο τμήμα του Πατριωτικού χώρου και αν ανήκει ο καθένας, φαντάζομαι πως έχει συνείδηση κάποιων βασικών αρχών.

    Πρώτον, η πολυδιάσπαση ενός Μετώπου είναι η μήτρα της διάλυσής του.

    Αντιθέτως, η ανασυγκρότηση και ένωση όλων των πολυδιασπασμένων δυνάμεων σε ένα ενιαίο, κοινό (πατριωτικό) Μέτωπο είναι η συνταγή για την επιτυχία.

    Δεύτερον, ένα Κίνημα (το οποιοδήποτε κίνημα) έχει ανάγκη απο Σύμβολα.

    Και δεν αρκούν τα αρχαία ιστορικά Σύμβολα.

    Απαιτούνται διαρκώς νέα Σύμβολα που θα μετασχηματίζουν το ιστορικό ηρωικό χτες σε σήμερα.

    Παραφράζοντας τον επίγονο του ανθέλληνα Μέττερνιχ Κίσσινγκερ θα λέγαμε πως : "...εαν θες να πλήξεις ένα Κίνημα, πλήξε κατ' αρχήν τα Σύμβολά του..."

    Σύμβολα του Ελληνικού Πατριωτικού Κινήματος και σύγχρονα κομβικά σημεία αναφοράς είναι τόσο ο Στόχος όσο και Σ.Καλλεντερίδης.

    Και οι δύο έχουν το σημαντικό πατριωτικό έργο και κοινό τους.

    Και οι δύο είναι πολύτιμα όπλα του πολυδιασπασμένου Πατριωτικού χώρου που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε Κίνημα και κατόπιν να σφυρηλατηθεί σε ενιαίο Ισχυρό Μέτωπο.

    Ποιόν άραγε συμφέρει να καταρρεύσει ο ένας απο τους δύο ή ακόμη χειρότερα και οι δύο απο μια αλληλοεξοντωτική μάχη μεταξύ τους?

    Δεν αρκεί η αποδυνάμωση αυτού του εν δυνάμει Πατριωτικού Κινήματος απο τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΛΑΟΣ?

    Δεν αρκεί η αφ' υψηλού και κακότροπη κριτική στελεχών του ΛΑΟΣ προς κάθε άλλον πατριωτικό πυρήνα επειδή για χ, ψ λόγους δεν πείθεται να ενταχθεί στο ΛΑΟΣ?

    Δεν αρκεί η εξίσου αφ' υψηλού κριτική των διαφόρων "Ομάδων Εθνικής Διανόησης" κατά παντός "πατριωτικά διαφοροποιημένου" που διεξάγεται κάθε ώρα στο διαδίκτυο?

    Θα πρέπει να "τραφεί το τέρας της πατροπαράδοτης Εθνικής Διχόνοιας" ξανά με σάρκες Πατριωτών Ελλήνων?

    Όταν η Αριστερά έχει πλησιάσει επικίνδυνα κοντά στο να νικήσει αυτή την "Εθνική νόσο" της πολυδιάσπασης και να κατακυριαρχήσει ολέθρια στην Ελληνική πολιτική, ο Πατριωτικός χώρος θα επιμείνει σε τούτο τον ακήρυκτο "Εμφύλιο πόλεμο"?

    Πότε θα ανατρέξει άραγε στις ρίζες του και θα θυμηθεί πως στις "Αμφικτυονίες" βρίσκονταν πάντα το κλειδί της ισχύος και συνακόλουθα της Ελληνικής μεγαλουργίας?

    Οι θέσεις που εκφράζω πότε με το όνομά μου και πότε με το ψευδώνυμο Aigean Hawk χαρακτηρίζονται συχνά απο "ακραίους συλλογισμούς".

    Θα πω λοιπόν πως, αν και τα υπόλοιπα πατριωτικά έντυπα αρνήθηκαν να παράσχουν βήμα λόγου, ο Στόχος δεν φοβήθηκε να το πράξει.

    Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί με τούτες τις θέσεις.

    Το ίδιο και ο Καλλεντερίδης στο blog του (περί τις 5.000 επισκέψεις ημερησίως).

    Το ίδιο πράττουν και οι δύο όσον αφορά όλες μα όλες τις πατριωτικές απόψεις.

    Δίνουν βήμα λόγου σε κάθε άποψη, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τον αγώνα για χτίσιμο ενός ενιαίου Πατριωτικού Μετώπου.

    Όσον αφορά στην ομιλία στην αίθουσα "Θερμοπύλλες", ήμουν εκεί και παρακολούθησα τα δρώμενα.

    Ένας πατριώτης αντέδρασε στις φιλοκουρδικές θέσεις του ομιλητή, καταλήγοντας την τοποθέτησή του με τα λόγια :

    "...διαβάζετε τον Στόχο...?"

    Σ' εκείνο το σημείο ο ομιλητής - ομολογουμένως χωρίς να σηκώσει τον τόνο της φωνής του - απάντησε :

    "...ποιός Στόχος? το ξέρεις πως ο Στόχος ήταν όργανο των Τούρκων? Το ξέρεις οτι πριν δέκα χρόνια ο Βασιλικόπουλος της ΕΥΠ συνέλαβε τον Καψάλη και παρ' ολίγον να τον φυλακίσει?"

    Στο σημείο αυτό τον ρώτησαν εαν αναφέρεται στον σημερινό Στόχο και απάντησε πως "όχι, τώρα τον έχουν άλλα παιδιά και δεν υπάρχει πρόβλημα..."

    Φυσικά, αυτομάτως πυροδοτείται έτσι άλλο ένα εμφύλιο πατριωτικό μέτωπο που ένας Θεός ξέρει πως θα κλείσει χωρίς πληγές και χωρίς να γκρεμίσει ενδοπατριωτικές γέφυρες.

    Απο την άλλη, όσον αφορά στην υπόλοιπη διαδικασία της ομιλίας θα πρέπει να επισημανθούν κάποια σημεία που διαπιστώνονται παντού και όχι μόνον στην εν λόγω ομιλία :

    Την ώρα που ο Καλλεντερίδης ανέπτυσσε τις σκέψεις του ή απαντούσε, διάφοροι διαφωνώντες τον λοιδωρούσαν ή τον ειρωνεύονταν.

    Γιατί ?

    Διότι εξέφραζε απόψεις διαφορετικές απο τις δικές τους.

    Απο πότε αναιρούμε το δικαίωμα της προσωπικής θέσης?

    Ένα χαρακτηριστικό σημείο διαφωνίας ήταν το κατά πόσον το "Αιγαίο" είναι και θεωρείται "Ελληνικό πέλαγος".

    Ο μεν ομιλητής μιλούσε ξεκάθαρα διπλωματικά/νομικά, οι δε ακροατές διαφωνούσαν εντόνως μιλώντας "συναισθηματικά".

    Ο ομιλητής ανέφερε, πως, απο την στιγμή που τα χωρικά ύδατα επεκταθούν στα 12 ν.μ, τότε το Αιγαίο μετατρέπεται κατά 95% σε Ελληνική θάλασσα.

    Για την ώρα όμως, με τα 6 ν.μ., είναι μόλις κατά 40% "Ελληνική θάλασσα" και κατά το υπόλοιπο "Διεθνή ύδατα".

    Μιλούσε με την γλώσσα της διπλωματίας και του διεθνούς δικαίου.

    Που ήταν το "λογικό έρρεισμα" ώστε κάποιοι να τον λοιδωρούν ως "ψευτοπατριώτη" και πως "πάει, απομυθοποιήθηκε κι αυτός"?

    Μια ακόμη απο τις "δύσκολες στιγμές" ήταν όταν εξέφρασε την στήριξή του στην "επίμονη προσήλωση στην ήπια διπλωματία της στήριξης της Ελληνοτουρκικής συνεργασίας".

    Αυτή είναι η βάση άλλωστε της "φιλοσοφίας του Βυζαντίου" την οποία ασπάζεται ο ομιλητής και φυσικά προσπάθησε να τεκμηριώσει.

    Εν ολίγοις - κι αν το έχω κατανοήσει επαρκώς - γίνεται λόγος για κάτι σαν τη Χάρτα του Ρήγα.

    Μια νέα Βυζαντινή αυτοκρατορία που θα αποτελείται απο όλους τους πρώην λαούς της αυτοκρατορίας - και τους Τούρκους φυσικά. Και Αλβανούς, και Βούλγαρους και Σκοπιανούς κλπ κλπ

    Είναι ομολογουμένως μια ακραία θεωρία - που ούτε κι εμένα με βρίσκει σύμφωνο.

    Πλην όμως, ποιός είπε οτι όλοι οι Πατριώτες θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την ίδια επακριβώς ιδεολογική πυξίδα?

    Προσωπικά διαφωνώ πλήρως με την Χάρτα του Ρήγα. Θέλω την πατρίδα μου αμιγή εθνική και δεν έχω καμία διάθεση να συζώ με άλλους λαούς σε μια Βαλκανική Ομοσπονδία. Αυτά τ' αφήνω στις διάφορες παραφυάδες της Αριστεράς.

    Αυτή μου η διαφωνία όμως κάνει τον Ρήγα λιγότερο πατριώτη ή ακόμη χειρότερα μη-πατριώτη?

    Ακούστηκε επίσης μια ακόμη θέση οργής κατά την ομιλία - ενάντια στον ομιλητή, αλλά και όπως θα φανεί ενάντια σε πολλούς ακόμη πατριώτες.

    "...αντί να είσαι περιφερόμενος πατριώτης, έλα στο ΛΑΟΣ να χτίσουμε το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο. Αλλιώς βούλωστο..."

    Τουτέστιν, κατά τα στελέχη του ΛΑΟΣ, όποιος πατριώτης δεν έχει έρθει ακόμη στο κόμμα σας δεν είναι πατριώτης?

    Μήπως η ηγεσία του ΛΑΟΣ θα πρέπει να αναρωτηθεί γιατί δεν έχει κατορθώσει να έλξει ακόμη όλες τις πατριωτικές δυνάμεις στους κόλπους του και να αγγίξει ένα εκλογικό 15% που εν μέσω τόσο σφοδρής επιδείνωσης των Εθνικών μας Θεμάτων θα έπρεπε ήδη να έχει αγγίξει?

    Μήπως κύριοι ηγέτες του ΛΑΟΣ θα έπρεπε να συγκρατήσετε λίγο τα μέλη και τα στελέχη σας απο την ορμητική κι ενίοτε αλαζονική επιθετικότητά τους προς τους υπόλοιπους πατριώτες στους οποίους και απευθύνεστε?

    Ήθελα να κάνω κι εγώ κάποια ερωτήματα στην ομιλία, αλλά αν και ζήτησα το λόγο, βλέποντας το κλίμα πως διαμορφώθηκε, προτίμησα να σιωπήσω και να μην επιμείνω.

    Θύμιζε πλέον βροντώδες αμφιθέατρο όπου απαγορεύεται η διαφοροποίηση των απόψεων απο την κρατούσα της πλειοψηφίας του ακροατηρίου.

    Προτιμώ να τις παραθέσω εδώ αφήνοντάς τες να αιωρούνται:

    (Με την παράκληση, ο Στόχος να δώσει το καλό παράδειγμα και ξεφεύγοντας απο το εκρηκτικό κλίμα, να πάψει να επιτρέπει στον κάθε ανώνυμο να μπαίνει, να λοιδορεί, να βρίζει, να ειρωνεύεται και να κατεβάζει το επίπεδο της συζήτησης σε αυτό του ποδοσφαίρου)

    1) δεν καταννόησα στην ομιλία πως είναι δυνατόν να συνταιριάξουν απο την μια η "ήπια γραμμή" της "αγαστής συμπόρευσης" με την Τουρκία και απο την άλλη η "σκληρή γραμμή" της εδώ και τώρα επέκτασης στα 12 ν.μ (την οποία και υποστηρίζω προσωπικά).

    2) Ο κύριος Καλεντερίδης έχει υποστηρίξει στο blog του πως οι γνήσιοι Τούρκοι είναι μόλις 10% του συνολικού Τουρκικού πληθυσμού. Αναρωτιέμαι λοιπόν πως είναι δυνατόν ένα τόσο μικρό ποσοστό να κατορθώνει ακόμη να ηγείται επί δεκάδων εκατομμυρίων άλλων μειονοτήτων. Αναρωτιέμαι επίσης γιατί το Ελληνικό κράτος δεν δουλεύει πάνω σε τούτο το κεφάλαιο (διάσπαση μειονοτήτων). Κι αναρωτιέμαι επίσης, όσοι εργάστηκαν επί τούτου σε πολιτειακές θέσεις, γιατί όταν βγήκαν στην αποστρατεία δεν συνέχισαν να εργάζονται επ' αυτού διαμορφώνοντας τα αντίστοιχα Κινήματα Πατριωτών πολιτών.
    Φαντάζομαι πως θα είναι "λίαν αρκετοί" ετούτοι. Τι κάνουν? Τηρούν κατά γράμμα την επίσημη Γραμμή της ξενόδουλης Ελληνικής Πολιτείας "μην στενοχωρείτε το Σουλτάνο και τους Αγγλοαμερικάνους"? Πότε θα αποφασίσουν να ακούσουν την Ψυχή του Έθνους? Το πότε κινδυνεύει το Έθνος ώστε να το περιφρουρήσει κάποιος το κρίνει μόνος του. Αυτοί δεν κρίνουν ακόμη ότι κινδυνεύει το έθνος?

    3) Τα ίδια ερωτήματα τίθενται και στην περίπτωση των αποστράτων. Την κρισιμότητα των εθνικών θεμάτων την κατανοούν ιδίως οι απόστρατοί μας αξιωματικοί. Γιατί όταν αποστρατεύονται και δεν έχουν τους πολιτικούς πάνω απο το κεφάλι τους, δεν δραστηριοποιούνται με πάθος στο χτίσιμο ενός ενιαίου Πατριωτικού Μετώπου παρά προτιμούν να εξαφανίζονται στις πολυθρόνες της σύνταξής τους?

    4) Αναμφισβήτητα, είναι χρήσιμο για την Ελλάδα να υπάρχει ένα ισχυρό Κουρδικό μέτωπο στα μετόπισθεν της Τουρκίας. Παρ' ότι μετά το 1974 ατόνησε η Ελληνική στρατιωτική "εναντίωση" στην Τουρκία, τουλάχιστον έστω και υπόγεια συνέχισε η Ελλάδα (και καλώς) να ενισχύει το Κουρδικό Μέτωπο. Το 1999 και με αφορμή την υπόθεση Οτσαλάν αυτό έπαψε (και κακώς). Ακόμη όμως και αν έπαψε η επίσημη στήριξη του Κουρδικού Μετώπου απο την Ελληνική πολιτεία, γιατί τα δεκάδες άτομα που δραστηριοποιούνταν τότε στο Ελληνοκουρδικό παραμέρισαν και ουδείς ξαναασχολήθηκε με την αναζωπύρωση αυτού του μετώπου? Δεν θέλουμε το διαμελισμό της Τουρκίας? Πως θα επιτευχθεί αυτό εαν δεν έχουμε ένα ενεργό κίνημα να ενισχύει αυτές ακριβώς τις διασπαστικές τάσεις Τουρκίας και μειονοτήτων?

    Aigean Hawk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ επικίνδυνες οι διατυπώσεις για την "τουρκικότητα" του Οικουμενικού Πατριάρχη μας.

    Οι νέοι πρέπει να μελετήσουν ιστορία και μετά θα καταλάβουν πως οι Πατριάρχες στη Βασιλεύουσα, θα έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το Πατριαρχείο στην έδρα του. Μόνο έτσι δεν θα χάσει το Γένος τη μνήμη του. Δεν θέλουν και δεν πρέπει να δώσουν αφορμή στο τουρκικό κράτος - το οποίο καταστρατηγεί κάθε έννοια δικαίου - να τους απελάσει. Λοιπόν, καλά κάνει ο Βαρθολομαίος και λέει "η χώρα μας η Τουρκία". Καλά έκανε και πήγε στον τουρκικό στρατό. Δίνει λιγότερα πατήματα με αυτόν τον τρόπο, δεν το αντιλαμβάνεστε; Όσο κι αν αισθάνεται διαφορετικά. Όσοι τον έχουν γνωρίσει, ξέρουν.

    Οι παλιότεροι θα καταλάβουν πως αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει κανέναν και λειτουργεί διχαστικά για τον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ... ΚΑΙ Ο ΝΑΞΑΚΗΣ ΣΥΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ... ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ. ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΥΠ ΚΑΙ ΥΠΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΙΣΑ ΙΣΑ... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εξυπακούεται όπτι διαφωνώ με τον Καλλεντερίδη και με παραξένεψε πολύ η θέση του η οποία και δε μου πολυγεμίζει το μάτι!

    Όμως...άντε..ο Καλλεντερίδης θεωρείται όσο να 'ναι ένας "υπολογίσιμος" άνθρωπος!

    Αυτήν η τσουτσού όμως...αυτός ο επίδοξος πολιτικάντης...για το Ναξάκη λέω [που κάποιοι μας τον σερβίρουν και ως "εθνικιστή"! (κι ας ήρθε απο το πουθενά)]...τί πετάχτηκε σαν την πορδή;;;;

    Τον ήξερε κι απο χθες η μάνα του;;;

    Ένας ένστολος με συνείδηση δημοσίου υπαλλήλου ήτανε ο τύπος...που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο χάρη στη συμμετοχή του στην προδωσία Οτσαλάν!


    Κραίνει κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΧΗ "ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΕΡΥΣΙ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ!

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ - ΝΑΞΑΚΗ ΝΑ "ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΟΥΝ" ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ!

    ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ...

    ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ - ΝΑΞΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ "ΛΟΥΣΤΟΥΝ" ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

    ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΤΕΛΙΚΑ. "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ". ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ
    ΚΑΝΤΕ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΕΔΙΝΕ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΞΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΨΑΛΗ!
    ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΨΑΛΗ.
    ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ !! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΝΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. θα παρω θεση στην διενεξη που δημιουργηθηκε αναμεσα στον στοχο και τον Σ.Κ.και αυτο που εχω να πω ειναι οτι σεβομαι τον στοχο για το εργο που παραγει,για τον αγωνα που κανει για την πατριδα και για το βημα που μας δινει να εκφραζουμε την αποψη μας.Επισης να πω οτι αν και δεν γνωριζα προσωπικα τον συγχωρεμενο Καψαλη,εχω για τον Ελληνα αυτον την καλυτερη αποψη.Οσον αφορα τον κυριο Καλεντεριδη,εκτιμω αφανταστα τις γνωσεις του και το εργο που παραγει με την παροχη πληροφοριων σε καθημερινη βαση για τα ζητηματα της Τουρκιας και της περιοχης γενικοτερα.Το εργο του πιστευω ειναι εξαιρετικο.Αν και το ονομα του λερωθηκε με την υποθεση της προδοσιας του Οτσαλαν,για καποιο λογο με εχει πεισει οτι εκανε απο την πλευρα του οτι μπορουσε.Τωρα για τα λογια που ειπε εναντιον του στοχου θελω να ελπιζω οτι καταλαβε το απαραδεκτο λαθος που εκανε και να μετανιωσε.Θα συμφωνησω απολυτως σε οτι ειπε για το θεμα ο ΑΝΕΣΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και θα προσθεσω οτι βεβαιως και πρεπει να εχει ο καθενας την αποψη του μιας και ειμαστε σκεπτομενοι Ελληνες και οχι προβατα,αλλα πρεπει να μαθουμε να βαζουμε πανω απο ολα την Πατριδα και το εθνος και να αποφευγουμε να εκφραζουμε αποψεις επικινδυνες για την χωρα μας.Κανεις δεν αμφιβαλει οτι ειμαστε ολοι πατριωτες και ας εχουμε διαφορετικες αποψεις,και ας εκφραζομαστε μερικες φορες υπερβολικα και με συναισθηματισμο(οφειλουμε παντως να σεβομαστε την γνωμη του καθενος,να μην υβριζουμε,να μην ειρωνευομαστε και να ειμαστε προσεκτικοι στις κρισεις μας για να διατηρησουμε την αξιοπιστια μας-κατι που ομολογω και εγω ο ιδιος καποιες φορες δεν εχω τηρησει),αλλα η αγαπη μας αυτη για την πατριδα πρεπει να ειναι εμπρακτη και να πηγαζει απο τις αποψεις μας και τα λεγομενα μας.Ετσι λοιπον καλω καποιους να σκεφτουν παρα πολυ καλα τι σημαινει να λεμε εμεις εδω οι πατριωτες ,ανοιχτα, τον πατριαρχη μας τουρκο.Το εχω ακουσει ξανα να λεγεται και δεν μπορω ακομα να το διανοηθω.Ειναι δυνατον να λεμε εμεις οι πατριωτες,εμεις οι ελληνες,εμεις οι στοχικοι που για καποιους απο εμας η Πολη ειναι η πρωτευουσα μας και ονειρο μας η απελευθερωση της(μην ξεσηκωνεστε καποιοι,εξαιρετικα δυσκολο και ουτοπικο σημερα,το ξερουμε,αλλα δεν θα εγκαταλειψουμε την ιδεα ποτε),ειναι δυνατον να λεμε εμεις τον πατριαρχη τουρκο,χρειαζετε να αναφερω και τους λογους για τι να μην γινεται?Σκεφτειτε κυριοι,σκεφτειτε μονοι σας ψυχραιμα τι λετε,αυτο μονο λεω.Αποδειξτε την αγαπη για την πατριδα μας κυριοι εμπρακτως,ειστε πατριωτες ναι,αλλα κανετε ολεθριο και απιστευτο λαθος.Και εγω ημουν με το μερος του κεραυνου στην διαμαχη του με το πατριαρχειο,αλλα η διαμαχη αυτη κοστισε,το καταλαβαινετε ναι η οχι?Δεν εχουμε την πολυτελεια της φαγωμαρας κυριοι,δεν ειναι δυνατον σημερα που μας εχουν ζωσει τα φιδια απο παντου να σκοτωνομαστε μεταξυ μας και να βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ας προχωρησουμε ολοι μαζι σε ενα κινημα που σκοπο θα εχει να κανει την Ελλαδα ξανα πρωταγωνιστη των εξελιξεων,σε μια Ελλαδα που θα περιλαμβανει τα σκλαβωμενα της σημερα εδαφη,σε μια Ελλαδα του παντοτινου ελληνικου πολιτισμου,σε μια Ελλαδα που για να διαφυλαξει τις αξιες της και την συνεχεια της θα διαθετει με διαφορα τον πιο ισχυρο στρατο της περιοχης,εναν απο τους ισχυροτερους του κοσμου,εναν στρατο που θα αναγκαζει τους συμμαχους να μας σεβοντε και τους εχθρους να μας φοβουντε.....ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ _________αντιοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δε θα σχολιάσω τα όσα είπε ο Σ.Κ. για το ΣΤΟΧΟ και τον κ.κ. Καψάλη γιατί τα θεωρώ γελία. αυτό που θέλω να πω όμως είναι οτι όσοι λένε τέτοιες ανοησίες για τον Οικ. Πατριάρχη, μάλλον δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα για το πως εκλέγεται ο Πατριάρχης και ποιός έχει δικαίωμα και μπορεί να γίνει Οικ. Πατριάρχης! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν όταν μιλάμε για την κεφαλή της Ορθοδοξίας μας. Ας πάψουμε επιτέλους να ακούμε αστειότητες του τύπου "Τουρκικός Οργανισμός". ΕΛΕΟΣ, τι σώι Στοχικοί είναι αυτοί που λεν τέτοια πράγματα. Εκτός τόπου και χρόνου. Τίποτα δεν μάθανε τόσα χρόνια από το ΣΤΟΧΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε παιδια μηπως ο Καλεντεριδης ηταν πρακτορας ξενων δυναμεων;Μηπως η αποστολη του ηταν να παγιδευσει τον Οτσαλαν και να τον παραδωσει στους τουρκους σε συνεργασια με τους πολιτικαντηδες εκεινης της εποχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είπα πρώτη και τελευταία ότι γράφω, αλλά επανέρχομαι για να επεξηγήσω κάτι που δεν έγινε κατανοητό λόγω διατύπωσης δικής μου επειδή το ξαναδιάβασα και γώ αυτό που έγραψα, και σε δικαιολογώ φίλε Ανώνυμε με αρχικά ΚΜ.
    1. στον Καψάλη αναφέρομαι ότι καλούσε να κάνει Ιερό Λόχο μέσω της εφημερίδας, και όχι στο Σεβαστιανό.Που, στην εφημερίδα. Και εάν είσαι τόοοοοσο παλιός όσο λές θα θυμάσαι το τελευταίο ολοσέλιδο του Στόχου. Φυσικά και δεν κατάλαβες σε ποιόν αναφερόμουν λόγω βιασύνης…,κούλαρε λίγο…ήρεμα..
    Ηταν δυνατό να γράφαμε ονόματα στην εφημερίδα δημοσιοποιημένα για να γίνει Ιερός Λόχος …(που πάλι δεν με κατάλαβες, άμποτε να γίνει για να λευτερωθεί η Πανάρχαια Χώρα, αν δεν έγινε στο παρελθόν, το’ πιασες το υπονοούμενο) και θα δημοσιεύονταν στην εφημερίδα …έλεος…αυτό ήθελε ο Καψάλης… πως το ακούς …καλό φαίνεται…η πρακτοριλίστικο….
    2. Για τον Σεβαστιανό, αυτόν τον Λεβέντη αρκεί να σου πώ ότι έχω βαφτίσει ένα από τα παιδιά μου με το ονομά του..για να δείς ότι πάλι λόγω πρεμούρας, βιάσεσαι φιλαράκο στην ανάγνωση….
    3. σε ενοχλεί το αρχείο γιατί είναι αδιάψευστος μάρτυς …δεν εξηγείται η αναφορά σου κατ’ ευθείαν στην αρχή…φαίνεται ότι σε ενοχλεί….μη προκαλείς όμως ….γιατί θα δεις γραπτά του Καψάλη εναντίον του Σεβαστιανού, χυδαία μάλιστα ….άντε μέχρις εδώ….
    4, και για το τέλος, φαίνεται ότι σε απασχολεί η στάση του Καψάλη το 1994…..ρώτα και μετά να’ σαι πιο ευγενικός ….
    Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς τι οι υποδείξεις για ευγένεια;
    Αναφέρθηκα στα αρχείο όχι επειδή με ενοχλεί. Πως το φαντάστηκες αυτό; Αλλά επειδή ήθελα να προσδιορίσω σε ποιόν απευθύνομαι. Δεν τα γνωρίζω, ούτε μπορώ να θυμάμαι τα υπόλοιπα που γράφεις.
    Μιλώ λίγο λαϊκά τι να κάνουμε, δεν μου αρέσουν οι πολλές ευγένειες, έτσι θα σου έλεγα ότι έκανες ΄΄γαργάρα΄΄ το ότι σύ ο ευγενικός, κατηγορείς άνθρωπο που ειναι νεκρός, και δεν μπορεί να σου απαντήσει κατάλληλα.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.