Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΠΛΑ...

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ... ... ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡ...

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...
...
ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
...
Στα πλαίσια αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο τραυματισμός του 16χρονου μαθητή στο Περιστέρι. Ο γιός του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΥΜΑ γιατην εξαπόλυση ενός ΕΝΟΠΛΟΥ «δεύτερου γύρου» ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ με μανία και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ αυτή τη στιγμή από μερίδα του «γνωστού χώρου»... Προς τιμήν του βέβαια μίλησε ο πατέραςγια «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» και διευκρίνισε πως δεν αναφέρεται στην Αστυνομία, στάση το ίδιο ΕΝΤΙΜΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΗ όπως και του ΚΚΕ όλες αυτές τις μέρες. Για την κυβέρνηση ούτε λόγος να γίνεται. Οι τύποι ΌΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ. Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο και δεν μπορούν να δούν πέρα από την μύτη τους. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι λειτουργοί του κι ας ενεργοποιήσουν ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, πριν η κατάσταση ξεφύγει κι άλλο και χρειαστεί νακατέβουν οι ΛΟΚατζήδες από το Μεγάλο Πεύκο... ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΟΣ οπότε οι ΛΟΚατζήδες δεν πρέπει να περιμένουν στιγμή...


Y.Γ. Ελπίζουμε τα ξύλινα κιβώτια κιβώτια που ξεφορτώνονταν εχθές το βράδυ Πανεπιστημίου και Εμ. Μπενάκη (σε "γνωστή" τράπεζα) να είχαν μέσα χριστουγεννιάτικα στολίδια. αλλά πάλι... πολλά μας φάνηκαν.

4 σχόλια

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΠΛΕΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο προλαλήσας . Είναι καιρός , νομίζω δυστυχώς , να επέμβει ο Στρατός . Άργησε ήδη . Η Αστυνομία μας είναι ικανή , αλλά άβουλη . Ας επέμβουν οι Έλληνες πριν επέμβουν οι ξένοι . Η γνώμη αυτή δεν είναι μόνο δική μου . Σε πολλές παρέες που το συζητάμε , έχουν την ίδια γνώμη .
    Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας , επιτρέψτε μου μία σκέψη . Για τον θάνατο ΕΝΟΣ παιδιού , που δεν γνωρίζουμε ακόμη αν είναι δολοφονία ή όχι , έγινε ό,τι έγινε . Για την ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ χιλιάδων παιδιών από τις ίδιες τις 'μάνες'τους , δεν είδα να γίνεται κάτι .
    Νομίζω ότι είναι καιρός να επέμβουμε δυναμικά στην κοινωνία μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας . Τόσα χρόνια προσπαθούν κάποιοι να βγάλουν τον Θεό από τα σχολεία μας , από την κοινωνία μας . Χωρίς Θεό , όλα επιτρέπονται . Γι' αυτό καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε .
    Ας βρεθεί κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ να αναλάβει τα ηνία του κράτους μας και να γαλουχήσει τα νιάτα μας με τα ιδανικά ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! Με αυτά τα ιδανικά μεγαλούργησε το έθνος μας , με αυτά τα ιδανικά θα πάμε μπροστά .
    Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους μας και η νέα χρονιά ας μας χαρίζει υγεία , ειρήνη και μυαλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ συμφωνώ με τον στρατιωτικό νόμο αλλά όχι απόλυτα γιατί στην Ελλάδα αν μπει ένας νόμος δύσκολα βγαίνει. Δε ξέρω λοιπόν κατά πόσο θα είναι καλό να πάρει την εξουσία ο στρατός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ (ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΑΤΡΗ. ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ; ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΛΥΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.