Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ...

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Πτολεμαϊδα, Τρίπολη, Αμύνταιο, Σαγιάδες (γραμμή σύνδεσης από Ι...

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Πτολεμαϊδα, Τρίπολη, Αμύνταιο, Σαγιάδες (γραμμή σύνδεσης από Ιταλία), Εύβοια και όπου αλλού υπάρχουν ενεργειακά κέντρα χρειάζεται ΕΠΑΓΡΥΠΝΥΣΗ και επιφυλακή για οποιαδήποτε ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ μπορεί να λάβει χώρα για ευνόητους λόγους. Το παιχνίδια είναι ΜΕΓΑΛΟ και δεν παίζεται μόνο από τους γνωστούς κύκλους των 500 - 1000 κουκουλοφόρων σε όλη την Ελλάδα. Η "Νέα Τάξη" έχει ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΨΕΙ και ΜΙΣΘΩΣΕΙ και άλλους για την πρόκληση αναταραχής και ΧΑΟΥΣ... 'Αλλη μιά φορά να το πούμε ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Το τελευταίο που θα έπρεπε να συμβεί αυτή τη στιγμή είναι ΣΚΟΤΑΔΙ σε πόλεις και χωριά της Ελλάδος...

"ΣΤΟΧΟΣ"

24 σχόλια

  1. ο στρατός ΤΙ ΚΆΝΕΙ. Γιατι φοβάται τους αλήτες της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yparxoyn vasimes plirofories i milame ston aera re paidia?

    Arnoumai na pistepsw pws yparxei tetoio kindynos kai den anakoinwthike tipota. Milame gia kiriksi polemoy apo ekswteriko exthro an ontws symvainei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SINELLINES TA PRAGMATA OPOS VLEPOUME EXOUNE XEFIGI.I EPEMVASI TOU STRATOU PREPI NA GINI AMESA NA APOTREPSI TIN ANEXELEKTI KATASTASI POU EXEI EPELTHI I XORA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Na bgei o stratos TORA prin na einai arga...kai otan teleiosei o stratos me tous taraxies,to epomeno pou PREPEi na kanei na petaksei ekso apo thn Ellada tous albanous Pakistanous Afrikanous maou maou,arouraious skoulikia kai olous tous allou ths 5hs Fallaggas.
    Den tous antexei allo h Ellada.An den exoun oi allodapoi toulaxiston 50% pososto stous taraxies,na mou trypisete tin myth.Ta TANKS stous dromous TORA!4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apo oti mathainw apo fantarous filous mou o stratos pire diatagi gia na einai se etoimotita gia na epemvei.
    oi kolopolitikoi tha dwsoun tin diatagi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ 67, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟΙ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ, ΝΤΕΡΤΙΛΗΔΕΣ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ? Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΚΚΕ Η Ο ΣΥΡΙΖΑ? ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταστρέφεται η περιουσία των αθώων πολιτών. Άνθρωποι απελπισμένοι κλαίνε για την καταστροφή τους από τα ανώμαλα αναρχικά καθάρματα. Η κυβέρνηση φοβάται το πολιτικό κόστος και αφήνει τα αναρχικά γουρούνια να διαλύουν και να καίνε την πατρίδα μας. Μήπως πρέπει να αυτοπροστατευθούμε μιας και η κυβέρνηση είναι ανίκανη να μας προστατεύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
    ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΙΝΕ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝΕ.
    ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΝΝΟΩ

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ....ΑΣΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΣΑΝΟΑΛΒΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιός στρατός ρε παιδιά. Εδώ υπάρχει ο Πάκης! Δεν κινδυνεύουμε από τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN H YPOTHESI KINEITAI APO TO EKSOTERIKO AN EINAI MEROS SXEDIOY OSTE NA APASXOLITHEI O STRATOS SE ENAN EMFILIO POLEMO KAI NA MEINEI AFILAXTI H ELLADA?

    THA VROYN EFKAIRIA OI TOYRKOI, OI ALBANOI, OI SKOPIANOI POY BRISKONTAI KAI ENTOS KAI EKTOS ELLADOS KAI MALISTA OPLISMENOI NA EPITETHOUN.

    MONO MIA FILI KAIEI H MOGGOLIKH.
    AYTOI POY KAINE KAI KATASTREFOYN DEN EINAI ELLINES. EINAI OI IDIOI POY KAPSAN TIN ELLADA TA KALOKAIRIA. EINAI OI EXTHROI MAS OI MOGGOLOI.

    MAZEPSTE TA MATHITOYDIA MESA STA SPITIA GONEIS.

    AFTOI ANOIGOYN MAGAZIA OPLON KAI OPLIZONTAI ME KYNIGETIKA, TSEKOYRIA, SPATHIA, MAXAIRIA.

    GIA KALO KAI GIA KAKO PROETOIMASTITE OLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πακης ειναι Power!Θα τους πιασει ολους.Δεν θα του ξεφυγει κανενας ως αυριο!
    Αν βεβαια υπαρχει ακομη αυτη η κυβερνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξαναρωτάω τον συντάκτη του άρθρου. Υπάρχει κάποια βάσιμη υποψία για όσα γράφετε ή πρόκειται για "τυπική" προφύλαξη;

    Ξέρετε κάτι παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!????? ΕΛΕΟΣ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΈΤΥΜΟΣ< ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΔΗ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ!!
    ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΕΤΎΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ< ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ.ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας όψονται αυτοί που τους στηρίζουν και τους ενθαρρύνουν για ίδιον κομματικό όφελος. Πριν μήνες ο Αλαβάνος είχε πει στην Βουλή ότι «τον νόμο θα τον εφαρμόσουμε στους δρόμους» και εξακολουθεί όχι να είναι μόνον ελεύθερος, αλλά και μέλος του κοινοβουλίου. Ο Παπανδρέου, αντί να βοηθήσει την κατάσταση, καλεί σε «ειρηνική διαδήλωση». Ποιον κοροϊδεύει; Δεν ξέρει ότι η διαδήλωση δεν θα είναι ειρηνική; Από τις πυρκαγιές των δύο τελευταίων καλοκαιριών και μετά, δεν το βλέπετε ότι έχει στηθεί παιχνίδι για να πέσει ο Καραμανλής; Ποιοι συμβάλλουν σ’ αυτό; Το ΚΚΕ έκανε μία λιτή δήλωση, με την οποία εξέφρασε την «θλίψη» του για το παιδί. Κουβέντα για τις περιουσίες που καίγονται χριστουγεννιάτικα, τα φτωχομάγαζα που κλείνουν, τους φουκαράδες που μένουν άνεργοι μέρες που έρχονται. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Κι όμως, πολλοί απ’ αυτούς είναι ψηφοφόροι αυτού του γελοίου σταλινικού απομειναριού.

    Ζητάτε να επέμβει ο στρατός; Ποιος στρατός; Γιατί τόσες μέρες ο παντελώς ανίκανος πρωθυπουργός δεν διατάσσει ειδικές δυνάμεις να περιφρουρήσουν πόλεις και ευαίσθητους στόχους; Αύριο ο Αλογοσκούφης θα ζητά από τους καταστρεμένους μικρομεσαίους να πληρώσουν φόρους, τράπεζες, χρέη, ΙΚΑ, δημοτικά τέλη κλπ. Να τα βρουν πού; Ανάθεμα στους κερατάδες που καπηλεύτηκαν τον θάνατο ενός παιδιού για να ρημάξουν την χώρα. Το κρίμα στο λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έρχεται η οργή του Μπους και ο κρατικός μηχανισμός όπως πάντα κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσοι λένε να βγεί ο στρατός λένε βλακείες και να μην τις ξαναπούν. Οι πολίτες πρέπει να βγούνε στούς δρόμους.
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμπρος στον δρομο που ανοιξαν οι Πατρινοι ! ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 3000 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

    Αφου δεν μπορει η αστυνομια καθαρισαν οι κατοικοι και τα ακροαριστερα τσογλανια τρεχουν ακομη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κακομοιρηδες !!!!!!!!!!!!!!
    Ποια νεα ταξη ρε κοιμισμενοι? Ποιοι πληρωμενοι ρε αθλιοι? Τωρα οι Σιωνιστες πληρωνουν και παιδια ανηλικα για να τα σπασουν? Α ρε κακομοιρηδες νοσταλγοι. καθηστε σπιτια σας γιατι αμα κατεβετε κατω θα σας λιωσουν οι δεκαδες μαθητες και φοιτητες (υποχειρια του Σορρος χααχαχαχαχα). Λευτερια στην Κυπρο, στην οποια γινονται επεισοδεια (απο Εβραιους και Αλβανου μαλλον ε?).Ζωα απληροφορητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κακομοιρηδες !!!!!!!!!!!!!!
    Ποια νεα ταξη ρε κοιμισμενοι? Ποιοι πληρωμενοι ρε αθλιοι? Τωρα οι Σιωνιστες πληρωνουν και παιδια ανηλικα για να τα σπασουν? Α ρε κακομοιρηδες νοσταλγοι. καθηστε σπιτια σας γιατι αμα κατεβετε κατω θα σας λιωσουν οι δεκαδες μαθητες και φοιτητες (υποχειρια του Σορρος χααχαχαχαχα). Λευτερια στην Κυπρο, στην οποια γινονται επεισοδεια (απο Εβραιους και Αλβανου μαλλον ε?).Ζωα απληροφορητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναρχοφασιστάκο, καλύτερα να κρυφτείς εσύ στο σπιτάκι σου γιατί μπορεί να πάθεις αυτά που έπαθαν τα συντρόφια σου στην Πάτρα τη Λάρισα και το Ηράκλειο. Τορα θα δείτε τι σημαίνει κανονική, αληθινή Λαϊκή Οργή!! Όχι μπουλουκάκια 10-15 λιγδιάρικων που μόλεις δουν αστινομίζ να τους πλησιάζει τρέχουν σα να’χουν νέφτι στον κώλο. Θα δείτε τι σημαίνει να παίρνουν 3-4 χιλιάδες οργισμένοι πολίτες το Νόμο στα χέρια τους και να σας κάνουν τόπι στο ξύλο. Τρομάξατε ε;;; Ξαφνιαστίκατε;; Τον είδες εκείνον που έτρεχαν στο νοσοκομείο από πέτρα;;; Τον άλλο τον κακομοίρη που έκλεβε και τον σάπισαν στο ξύλο;;; Και πού'σε ακόμα. Καταφέρετε για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Ιστορία να στρέψετε την Λαϊκή Οργή εναντίον του ‘αντιφασισμού’!!! Τώρα;; Τι θα πει ο μπαμπάκας σας ο Σόρος;; Τον ντροπιάσατε ρε πουστράκια. Ακόμα τρέχετε ρεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ
    ΕΞΩ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οχι σαγιαδες
    σαγιαδα ειναι το σωστο με το συμπαθειο κιολας

    καποιος που εριξε μια βουτια σε κεινα τα νερα...

    παντως εχεισ δικαιο στοχε επισης εχει και ενα ηδροηλεκτρικο φραγμα εκει υψιστησ σημασιας για το νομο θεσπρωτιας στο χωριο ραγιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.