Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ... Με ένα τρακτέρ που τοποθέτησαν πιο...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
...
Με ένα τρακτέρ που τοποθέτησαν πιο χαμηλά στο δρόμο 20 με 25 προβοκάτορες -προφανώς από την Μελίτη- έχουν αποκλείσει από το απόγευμα 4 Ελληνικά άρματα μάχης που διεξηγαγαν άσκηση στην περιοχή πλησίον του χωριού Λόφοι. (Δείτε τον χάρτη και θα καταλάβετε αμέσως περι τίνος πρόκειται)
...
Πληροφορίες του "Στόχου" αναφέρουν ότι οι προβοκάτορες μάλιστα σε κάποια στιγμή χτύπαγαν και τις καμπάνες του χωριού, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα...
...
Τα 4 άρματα μάχης βρίσκονται εκεί αποκλεισμένα από νωρίς το απόγευμα και η Αστυνομία δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνει! Η ενημέρωση μας είναι πως βρίσκονται εκεί Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φλώρινας και ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ με ποιούς και τι; Είναι δυνατόν 25 καραγκιόζηδες -ξέρουμε όλοι από που υποκινούμενοι- να επιβάλουν με το έτσι θέλω δικό τους καθεστώς στην περιοχή και να μην έχουν ακόμη συλληφθεί ΟΛΟΙ; Τόσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είναι αυτό το Κράτος τελικά; Σε λεπτομέρειες για το τι έλεγε το στόμα των ενεργούμενων της "Νέας Τάξης" δεν θα μπούμε προς το παρόν, αλλά όλοι φαντάζεστε. Μπορείται να φανταστείτε όμως ότι τους ξέρουμε ΕΝΑΝ προς ΕΝΑΝ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
...
Εφημερίδα "Στόχος" - www.stoxos.gr

18 σχόλια

  1. Ρε γιατί δεν περνάνε από πάνω τους να τελειώνουμε μια και καλή με δαύτους;Άντε γιατί πολλά τους τα μαζεύουμε τελευταία;Καλά ποιοι είναι αυτοί και ακινητοποιούν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και τη γλυτώνουν;Ας το στείλουν από εκεί που ήρθε το τρακτέρ.Άκου εκεί τώρα πρόβλημα.Αν είναι να στήσω και εγώ κανένα Ντατσούνι μπροστά στο προεδρικό μέγαρο και να μην το κουνάω αν πρόκειται να τη γλυτώσω εύκολα.Α στα διάλα στην τελική με τους μλκες που έχουμε μπλέξει.

    deker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δειλοί Αξιωματικοί ?
    Περίεργο πρώτη φορά το ξανακούω αυτό...

    Το τρακτέράκι... μισή λίμπρα c4
    όχι παραπάνω και θα γίνει αεροπλάνο.

    Τελικά τα βρήκανε τα κλειδιά απο το τρακτέρ?
    Έλεος σε λίγο θα αρχίσουμε να φοβόμαστε και τα κοπάδια ζώων...

    Πάντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό κ.Εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re ti kratos einai auto pou afini pente pinale na kanoun malakies anti na tous piasei kai na tous exafanisi tous parakala kai apo pano ere xalia pou eise metaxa na tous valeis na pioun retsinolado

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιόν εισαγγελέα;;;!!! Μα φαντάζεστε την εικόνα ενός τάνξ να είναι ακινητοποιημένο από ένα τρακτέρ;;;!!!!! Ρε μόνο το θέαμα θα μας γελοιοποιήσει παγκόσμιος!!! Άντε ρε στείλτε το από εκεί που’ρθε να μην το ξαναδούν και μαζέψτε τους σε μια κλούβα να δούνε! Το Σολομού τον σκοτώσανε γιατί πήγε να κατεβάσει τη σημαία της ντροπής και εδώ κόλλησε ένα τάνξ σ’ένα τραχτέρ;;;!!! Ήμαρτον Παναγία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ETSI KANTANTHSAN TON ENDOKSO ELLHNIKO STRATO TA KOMMATA.NA FOBOYNTAI TA TRAKTER!!
    O EPIKEFALHS AKSIWMATIKOS POIOS EINAI?.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τόσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είναι αυτό το Κράτος τελικά;"

    Τόσο! Κι ακόμα περισσότερο. Ας το έκαναν αυτό στην Αγγλία, στην Γερμανία, στο Ισραήλ και λοιπές "προοδευτικές" χώρες και θα σου έλεγα εγώ!
    Για να μην πω σε μη προοδευτικές, πχ Τσετσενία, αν θα είχαν τα παϊδια τους ακόμα στα πλευρά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμπατριώτες, αν δεν πάρουμε ολόκληρη την χώρα στα χέρια μας, μην περιμένετε καλό από ΔΥ, πολιτικούς και πλουτοκρατία! Εδώ η Ντόρα έχει στίσει ολόκληρο παιχνίδι για το θέμα τον Σκοπίων που θα φέρει την Ελλάδα σε δύσκολη θέση μόνο και μόνο για να πάρει τα εύσημα από τις ΗΠΑ και να είναι η επόμενη αρχηγός της ΝΔ (δεν λέω πρωθυπουργός γιατί θα πέσει πολύ η ΝΔ αν έχει για αρχηγό μια αποτυχημένη και πουλημένη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >Ας το έκαναν αυτό στην Αγγλία, στην Γερμανία, στο Ισραήλ και λοιπές "προοδευτικές" χώρες και θα σου έλεγα εγώ! <

    Όπα, φάουλ! Στην Αγγλία και την Γερμανία θα επενέβαινε απλώς η τροχαία. Στο Ισραήλ θα περνούσε το άρμα μάχης από πάνω. Υπάρχει διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάλι καλά αδέρφια που δεν είμαστε φαντάροι τη τρέχων περίοδο στην εκεί περιοχή, γιατί ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. >ETSI KANTANTHSAN TON ENDOKSO ELLHNIKO STRATO TA KOMMATA.<

    Λάθος, έτσι τον κατάντησε η χούντα. Διότι τώρα δεν τολμά κανείς να τον χρησιμοποιήσει φοβούμενος μην κατηγορηθεί για χουντισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρ'ολο που ιδεολογικά είμαι διαμετρικά αντίθετος με σας, σ'αυτές τις περιπτώσεις νομίζω δεν τίθεται θέμα τι πρέπει να γίνει άμεσα.
    Μια κανονιά απο τα τανκς στο τρακτέρ, να το διαλύσουνε, ή αν δεν γίνεται να ρίξουνε,να το λιώσουνε με τις ερπύστριες.
    Άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και του στρατού, σύληψη των ενόχων και άμεση φυλάκιση - ούτε καν δίκη - να μείνουνε μέσα για μια βδομάδα τουλάχιστον, να μην παίζουνε με τον στρατό.
    Κατόπιν τούτου, να κληθούν για ασκήσεις τουλάχιστον άλλα 40 τάνκς στην περιοχή και να ανακατώσουνε όλο τον τόπο.
    Η εθνοφυλακή να κληθεί άμεσα σε ασκήσεις σκοποβολής, και γενικά να υπάρχει ένα κλίμα πολεμικής ετοιμασίας.
    Να δούμε μετά αν θα ξανατολμήσει κανείς απο τα ρεμάλια που μας ανακατώνουνε να ξανακουνηθεί.
    Αλλά με κυβερνήσεις σαν του πασοκ και νεας δημοκρατιας, υποταγμένες σε ότι πουν οι αμερικάνοι τι περιμένεις, φοβισμένα ανθρωπάκια,πουσταριά και άτολμοι ερασιτέχνες πολιτικοί όλοι μαζεύτηκαν να ρημάξουν την χώρα μας...πότε θα έρθει η ώρα να τους πάρει ο διάολος να ξεκαθαρίζουμε.
    Και κάτι άλλο να μην το ξεχνάτε, δεν είσαστε οι μοναδικοί πατριώτες, ίσως είστε οι πιο φωνακλάδες αλλά αυτό δεν σας δίνει και την αποκλειστικότητα.
    Σ'αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και στις χειρότερες που έρχονται, χρειαζόμαστε όλοι, κανείς δεν περισεύει, όλοι Έλληνες είμαστε...

    Δημήτρης - Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Psahno na vro to ti ftaiei kai oi antidrasis mas einai toso hliares se themata Ethnika, malon einai ena mix apo diafora istorika kai prosfata gegonota. To apotelesma, eimastai enas laos horis ethniki synidisi. Ma pos nanai diladi otan i diafthora kai paraplanisi ton politon ginete apo olous gia olous!
    Kommata, papades kai SYRIZA, ola mazi synthetoun tin orhistra "To trellokomeio"
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Στην Αγγλία και την Γερμανία θα επενέβαινε απλώς η τροχαία. Στο Ισραήλ θα περνούσε το άρμα μάχης από πάνω."

    Έγραψες!
    Σωστότατος και αλάνθαστος! Ετσι ακριβώς!
    Να συμπληρώσω μόνο για το Ισραήλ, ότι θα κλαίγανε κιόλας να τους λυπηθούμε τους αδικημένους του κόσμου, που μαύρη νάταν η ώρα και η στιγμή που άνοιγε η Ερυθρά και πέρασαν απέναντι! Και ο πλανήτης έχει μετανοήσει ακόμα, όχι μόνο οι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδιά είμαστε όντως ......δέλο και συμφωνώ με τα σχόλια όλων σας. Θα έπρεπε να συλληφθούν. Εγώ προτείνω να διαμαρτυρόμαστε καθημερινά με mail στην κόρη του Μητσοτάκη, στον ανεψιό του Καραμανλή και στον γιό του Παπανδρέου και καλώ το greekalert να αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία μέχρι να σιχαθούν να ανοίγουν το mail box.
    Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Αμερική μέρα με την μέρα εξαερώνεται,
    φίλοι και σύμμαχοι της γυρίζουν την πλάτη,
    βαδίζουμε σε έναν πολυπολικό κόσμο, αν δεν είμαστε ήδη και η Ντόρα πηγαίνει στον ΟΗΕ και πουλάει όσο όσο την Ελλάδα για να μην χαλάσει το χατήρι των λούσερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επίσης στείλτε και κανένα mail στην εφημερίδα Απογευματινή και στα άλλα sites-blogs που ασχολούνται με το θέμα και ενημερώστε τους πως πρέπει να αναφέρουν τον πρώτο που έδωσε αυτή την είδηση...
    δηλαδή blog της εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ το stoxos.gr

    Μπράβο stoxos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. FILE DHMHTRH, DEN EISAI IDEOLOGIKA ANTIQETOS GIATI KAI ESY OPWS KAI EMEIS AGAPAME THN PATRIDA MAS.AYTH EINAI H IDEOLOGIA MAS.
    MERIKOI ANEGKEFALOI MAS BAZOYN TAMPELES,ALLA MHN TOYS AKOYS.
    THN MONH TAMPELA POY ISWS QA MPOROYSE KAPOIOS NA MAS BALEI EINAI OTI EIMASTE EQNIKISTES.DHL.
    PATRIWTES.
    KAI STHN PROKEIMENH PERIPTWSH OLOI OI ELLHNOPSYXOI LENE TO IDIO,OTI TA ARMATA QA'PREPE NA PERASOYN APO EPANW TOYS.ELPIZW MONO THN EPOMENH FORA O EPIKEFALHS AKSIWMATIKOS NA PRAKSH TO KAQHKON TOY KAI AS TON POYNE XOYNTIKO!!.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.