Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ "ΕΞΑΡΧΕΙΑ"....

Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα τα γραφεία του "Στόχου" δέχτηκαν την καλά στημμένη επίθεση των "παιδιών" (όπως τα χαρακτη...

Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα τα γραφεία του "Στόχου" δέχτηκαν την καλά στημμένη επίθεση των "παιδιών" (όπως τα χαρακτηρίζουν οι πολιτικάντηδες υπερασπιστές και πάτρονές τους) των Εξαρχείων. Μια ομάδα περίπου 10 ατόμων ανέλαβε την διατεταγμένη υπηρεσία φίμωσης και τρομοκρατίας του "Στόχου", που λίγες μέρες πριν είχε αποτρέψει στο Φυλάκιο της Νίκης, στη Φλώρινα, την εξόρμηση σκοπιανών για το πανηγύρι της Μελίτης. Ως γνωστόν τα "παιδιά" είναι σε απόλυτη σύμπλευση με την σκοπιανή (κατ' ουσία αμερικανική) προπαγάνδα, και όχι μόνο. Οι σύντροφοι των... Ρομπέν των σούπερ μάρκετ, είναι επίσης γνωστό ότι αδιαφορούν για την αξία της ανθρώπινης ζωής. Άλλωστε οι ομοϊδεάτες τους της 17Ν σκότωναν αδιακρίτως, χαρακτηρίζοντας μάλιστα με απάθεια τις δολοφονίες πολιτών "παράπλευρες απώλειες"!
Οι υλικές ζημιές που προκάλεσαν στα γραφεία μας οι κρατούντες σε ομηρία το κέντρο της Αθήνας ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ... Αλλά...
Καλό είναι να γνωρίζουν πως με τέτοιες επιθέσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώνουν τις Πατριωτικές Φωνές και να τις ενδυναμώνουν. Καλό είναι να γνωρίζουν πως δεν πρόκειται, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, να μας τρομοκρατήσουν και να μας φιμώσουν. Καλό είναι να γνωρίζουν πως η δική μας Ελληνική Ψυχή υπερέχει της δικής τους καταστροφικής μανίας... Άλλωστε η Ιστορία έχει αποδείξει πως στο τέλος οι Έλληνες ΝΙΚΑΝΕ! Ας τα γνωρίζουν για να μην μπαίνουν σε μάταιο.... κόπο και αναλαμβάνουν ρίσκα που το πιο πιθανό είναι να γυρίσουν μπούμπερανγκ... Δεν θα τους κάνουμε μαθήματα, για το ποιος τους χρησιμοποιεί... Δεν μπορεί άλλωστε να παρέχεις καμία βοήθεια σε ασθενή που δεν θέλει να γιατρευτεί... Και αν σκοπός τους είναι να βυθίσουν στο χάος την Πατρίδα ΜΑΣ δεν θα τα καταφέρουν. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ είναι το δικό μας σύνθημα και η δική μας απάντηση!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το χτύπημα στα γραφεία του "Στόχου" δεν θα ανακοινωθούν, μέχρι νεωτέρας, λόγω της ιδιαιτερότητάς του σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εφημερίδα

6 σχόλια

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ - ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΤΟΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ:
    Ο.Ε.Ν. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ Η' ΤΕΦΡΑ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΤΟΥΣ...
    http://ellinorthodoxosxr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dyskolo na katanoiso pos einai dynaton Ellines na misoun toso poli diaforetika skeptomenous ellines, na kaine ta vivlia tous kai na symahoun me tous skopianous ehtrous mas? einai afto dimokratia kai politismos?

    Ena meros tou provlimatos einai malon parenergies tou emfiliou, to misito palati, kai oloi oi koprites pou mas kyvernousan kai mas kyvernoun tosa hronoia, simera ena meros tou laou patheni alergia stin lexi “Ethnikismos”.

    San gnisios Makedon Ellinas lypame gia to hali mas, i moni elpida tou ethnous eistai eseis palikaria ethnikistes!

    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά τα λέει ο από πάνω. Να λέμε την αλήθεια μεταξύ μας. Δικαιολογημένα και μπροστά στον κίνδυνο να γίνει η χώρα μας αλβανία οι εθνικές δυνάμεις συνεργάστηκαν με την καθεστωτική δεξιά. Αυτό είχε το τίμημα που πληρώνουμε σήμερα. Όλα τα ρεμάλια που πλούτισαν κι έγιναν μάγκες με τη γαλανόλευκη μας φόρτωσαν τις αμαρτίες τους και καταλήξαμε μετά τη στρατιωτική κυβέρνηση να βλέπουμε αυτούς που έχασαν στο πεδίο της μάχης να κυβερνάνε στην ειρήνη. Κι εμείς να πρέπει να απολογηθούμε για τον κάθε γλύξμπουργκ, για τον κάθε καραμανλή για τον κάθε (τίμιο αλλά κορόιδο) Ιωανίδη. Δε φταίνε οι εξαρχειόπαιδες (όσοι τουλάχιστον δεν πληρώνονται και δεν πρεζόνονται) που αφήσαμε τους κουμουνιστές να γαλουχήσουν 3 γενιές με το φάντασμα του φασισμού και το μίσος για την πατρίδα. Καίγοντας βιβλιοπωλεία νομίζουν ότι βοηθούν το λαό. Φυσικά και πρέπει να το πληρώσουν. Αλλά εως ότου να ξεφορτωθούμε τις αμαρτίες των αλλονών δεν θα αλλάξει τίποτα. Και φοβάμαι πως μετεκλογικά θα πρέπει να απολογούμαστε και για τον Καρατζαφέρη. Και η νέα τάξη θα κοιμάτε ήσυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητοι συναγωνιστες ειμαι ο λεικος θωμας απο χανια και εκφραζω την οργη μου για την επιθεση απο τα τσιρακια της νεας ταξης. οι αληθειες πονανε. κυρια μυλωνα θα στηριξω την εφημεριδα μας. βγαλτε το βιβλιο που σας ειχα δωσει στο ρεθυμνο. μην λυπηθειτε τα λαμογια.θα πονεσουν πολυ, η τιμωρια ερχεται.και θα ειναι σκληρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαββα μου γεια σου.Εθνικο ειναι οτι ειναι αληθινο.πιστευω να καταλαβεις ποιος ειμαι.Σε χαιρετω.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.