Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Οι υπερευαίσθητοι της Κουμουνδούρου έχουν αναγορευτεί σε επίσημους υπερασπιστές καιπροστάτες των παράνομων λαθρομεταναστών, που έχουν κατακλ...


Οι υπερευαίσθητοι της Κουμουνδούρου έχουν αναγορευτεί σε επίσημους υπερασπιστές καιπροστάτες των παράνομων λαθρομεταναστών, που έχουν κατακλύσει τους δρόμους όλης της Ελλάδας και ειδικά των Αθηνών, απλώνοντας την πραμάτεια τους στα πεζοδρόμια. Το γεγονός ότι οι Έλληνες καταστηματάρχες και έμποροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ στον κεντρικότατο δρόμο της Ερμού (με τα πανάκριβα ενοίκια) δεν αποτελεί ζήτημα προβληματισμού και ευαιθησίας. Όπως δεν τους ενδιαφέρει ότι οι λαθρομετανάστες πουλάνε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς έξω απο τα μαγαζιά για τα οποία οι Έλληνες πληρώνουν φόρους, ΦΠΑ, δημοτικά τέλη και ένα σωρό άλλα σε αυτό το κράτος. Αλλά η Κουμουνδούρου δεν τα βλέπει αυτά... Δεν βλέπει ούτε το θράσος των προστατευόμενών της λαθρομεταναστών που επιτίθενται ακόμη και στους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, που φυσικά δεν έχουν την αρμοδιότητα να τους κάνουν απολύτως τίποτε! Οι προοδευτικάριοι λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν να καταγγείλουν για άλλη μια φορά την... αστυνομική βία εναντίον των κακόμοιρων λαθρομεταναστών μικροπωλητών, που δήθεν ενισχύουν με την παράνομη οικονομική δραστηριότητά τους την ελληνική οικονομία!
Περιστατικό ρατσιστικής βίας εκ μέρους αστυνομικών εις βάρος μετανάστη μικροπωλητή από τη Μαυριτανία κατήγγειλε ο Συνασπισμός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα στην πλατεία Συντάγματος.
Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί κακοποίησαν πάνω σε πεζοδρόμιο μετανάστη και συνέλαβαν περαστικό που βιντεοσκόπησε το ποδοπάτημα και την σύλληψη του αλλοδαπού, επικαλούμενοι το αδίκημα της «εξύβρισης και της αντίστασης κατά της αρχής».
Σύμφωνα με τον ΣΥΝ, το επεισόδιο προκάλεσε αυθόρμητες αντιδράσεις πολιτών που σοκαρίστηκαν από την πρωτοφανή επίδειξη βαρβαρότητας και απροκάλυπτης ρατσιστικής βίας μέσα στο κέντρο της Αθήνας.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ακόμη, ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ακρόπολης, όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες, κατακρατά παρανόμως το οπτικό υλικό που κατέγραψε ο πολίτης.
Ο ΣΥΝ καταγγέλλει τα αυξανόμενα κρούσματα ρατσιστικής βίας εκ μέρους αστυνομικών, «που ανεξέλεγκτοι και ατιμώρητοι, σκορπούν τον πανικό σε ανυπεράσπιστους μετανάστες», καθώς και την «ανάλγητη κρατική πολιτική διακρίσεων που θέτει υπό διωγμό μεροκαματιάρηδες αλλοδαπούς που ασκούν το επάγγελμα του μικροπωλητή για να επιβιώσουν».
Ο ΣΥΝ ζητά την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων αστυνομικών.

Αυτός είναι ο ΣΥΝ... Και αυτός θα παραμείνει... Όσο γρηγορότερα το πάρει είδηση ο λαός, τόσο το καλύτερο για όλους μας!

3 σχόλια

  1. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΕΣ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ".ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stin oumoundourou kala koimountai oi toy syriza den lene omws na ksypnisoun kai na pane 2 stena pio panw apo ekei stin GERANIOU kai stin MENANDROU opou den yparxei ellhnas kai den mporeis na kykloforiseis kamia wra tis hmeras!!!
    swsth BABEL!!!!!!
    sssssout min ksipnhsei o alabanos kai o tsipras!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΧΙ ΠΛΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΒΗΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΦΟΥΝΤΟΝΕΙ. ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΟΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.