Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ «ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ»!

ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ «2% Τούρκους και άλλους» 'βλέπει' στην Ελλάδα η ανανεωμένη παγκόσμια έκδοση τη...


ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ


«2% Τούρκους και άλλους» 'βλέπει' στην Ελλάδα η ανανεωμένη παγκόσμια έκδοση της CIA, η οποία περιλαμβάνει στοιχεία και πληροφορίες για όλες τις χώρες του κόσμου. Σημειώνεται ότι στην έκδοση του 2006, το 2% ήταν απλώς «άλλοι».
Το συγκεκριμένο Factbook έχει ηλεκτρονική μορφή και παρέχει πληροφορίες και στοιχεία για όλες τις χώρες του κόσμου.
Στην περίπτωση της Ελλάδας, έως την έκδοση του 2006 αναφερόταν ότι πληθυσμιακά η χώρα αποτελείται από «Έλληνες: 98%, άλλοι: 2%». Παράλληλα, υπήρχε σημείωση ότι η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν υπάρχουν εθνικές διαιρέσεις. Η ίδια σημείωση εξακολουθεί να υπάρχει, ωστόσο, δίπλα στο ποσοστό 2% υπάρχει η προσθήκη: «Τούρκοι και άλλοι». Φέτος για πρώτη φορά το World Factbook θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή -περίπου σε τρεις μήνες- γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα και αν υπάρξει ελληνικό διάβημα, αυτό θα φανεί μόνο στο Διαδίκτυο, αφού η διαδικασία για την έκδοση βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην περίπτωση της Τουρκίας στη σχετική ηλεκτρονική σελίδα αναγράφεται ότι ο πληθυσμός της αποτελείται από Τούρκους 80% και Κούρδους 20% (περίπου), χωρίς καμία σημείωση. Για την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρεται ότι πληθυσμός της αποτελείται από Έλληνες 77%, Tούρκους 18%, άλλους 5% (2001). Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο ψευδοκράτος της Βορείας Κύπρου, το οποίο αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία, καθώς και για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ.
Με την μέθοδο της δημιουργίας «εθνικών μειονοτήτων» προχωράνε τα σχέδια της Νέας Τάξης στην Θράκη ΜΑΣ, ενώ θα συνεχίσουν με την ίδια ακριβώς τακτική σε όλη την Πατρίδα ΜΑΣ.
Και μια απάντηση στον κ. Κουμουτσάκο, του ΥΠΕΞ, που δήλωσε πως εξωτερική πολιτική δεν κάνουν οι… πράκτορες! Κύριε μεγαλοσυμβουλάτορα οι «πράκτορες» στις ΗΠΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ! Καταλάβατε;

8 σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ!
    ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΒΡΟΥ

    http://ellhnikoaima.14.forumer.com/viewtopic.php?p=272#272

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γινεται ρε παιδια????
    αμαν γαμοτο ποσο ακομα ο καραμανλακας
    θα παιζει playstation???
    ελεος!!!!!
    και αυτη η πουλημενη η μιτσοτακενα τι
    κανει?? τους ετοιμαζει δωρακια το αιγαιο και την θρακη???
    σκατα στον ταφο του παπανδρεου και τον προδοτον(α ρε μιτσοτακη τι τους χαρισεσ τους αμερικανους για να σου χωσουν τσιπακια για να πεις το αιμα της ελλαδας ελεος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τόση πολλή φασαρία τώρα για την Θράκη; Τόσα χρόνια είναι κοινό μυστικό το τι παίζεται με την εκεί μουσουλμανική μειονότητα. Το διαβόητο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής δεν άνοιξε χθες, ούτε έγινε προχθές σφηκοφωλιά της ΜΙΤ. Ο ίδιος ο Πάγκαλος, ο οποίος συνηθίζει να κάνει πάντα στους άλλους κριτική, έστω και σωστή, είχε πει κατά το παρελθόν, ότι το εν λόγω Προξενείο έπρεπε να έχει κλείσει προ πολλού, διότι δεν χρειάζεται κιόλας. Το Προξενείο Θ/νίκης αρκεί. Το διαβόητο, λοιπόν, άντρο της ΜΙΤ συντηρεί τραμπούκους από τις τάξεις των "Γκρίζων Λύκων", οι οποίοι κατατρομοκρατούν την μουσουλμανική μειονότητα, "υπενθυμίζοντάς" της ότι δεν πρέπει να ξεχνά την τουρκική καταγωγή της. Αλλά η δράση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εκεί εφημερίδων και ιδίως του "ΧΡΟΝΟΥ", επεκτείνεται και στους Πομάκους και τους Αθίγανους, τους οποίους αναγκάζουν να "θυμούνται" ότι, λόγω θρησκείας, είναι μάλλον Τούρκοι (ενώ ασφαλώς δεν είναι). Το ελληνικό κράτος τι κάνει εδώ και μισό αιώνα; Υποχρεώνει Πομάκους και Αθίγγανους να φοιτούν σε τουρκόφωνα σχολεία, παρά τις διαμαρτυρίες τους ότι δεν είναι Τούρκοι (εδώ αναλαμβάνουν τα "παιδιά" του Προξενείου να σιγήσουν τις ενοχλητικές αυτές διαμαρτυρίες), χαρίζοντάς τους έτσι στην Τουρκία.
    Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, κλασσικός βλάκας, αλλά και (μίσθαρνο;) όργανο των Αμερικανών, κατεβάζει ως υποψήφια υπερνομάρχη την κ. Καρά Χασάν, ως δήθεν "ελληνόφρονα" Πομάκα, η οποία, όμως, εκ των υστέρων αποδεικνύεται μια χαρά τουρκόφρων και υπέρμαχος της αναγνωρίσεως της "τουρκικής" μειονότητας ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια. "Δεν το ξέραμε", λένε στο ΠαΣοΚ!!!...
    Προς τι, λοιπόν, τώρα η τόση φασαρία; Επειδή ανακατεύτηκε και η Αμερική; Επόμενο ήταν και μάλιστα άργησε. Τώρα το κάνει, επειδή πρέπει να γλυκάνει στους Τούρκους το χάπι της ίδρυσης αυτόνομου κουρδικού κράτους στο Β. Ιράκ. Και δεν θα σταματήσει το πράγμα εκεί. Σειρά έχουν τα Κατεχόμενα της Κύπρου και δεν 'πα ν' ανήκουν στην ΕΕ! Ποιος την χ...αιρετά! Κοσοβοποίηση, λοιπόν, της Ελλάδος και Κύπρου, σύμφωνα με το σχέδιο, αφού δεν μπορεί να διαλυθεί το τουρκικό κράτος. Αυτό θα είναι η υπερδύναμη της περιοχής και η κομματιασμένη Ελλαδούλα, η κυβερνώμενη από Κουϊσλινγκ που εκλέγονται, αντί να στέλνονται στο Γουδί, όπως κάποτε, όταν υπήρχε εθνικό φιλότιμο και αξιοπρέπεια, δορυφόρος της υπερδυνάμεως. Όλα προχωρούν βάσει σχεδίου παλαιόθεν γνωστού και ορατού. προς τι η τόση φασαρία σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εβδομαδιαια εθνικιστικη εφημεριδα "ελευθερος κοσμος": www.elkosmos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Deite kai auto. Exei kapoia stoixeia kai gia ton Ponto, apo tourko. 300.000 oi dikoi mas shmera...

    Epishs, brhka ki auta:

    Pontos

    Pontos forums

    Petros


    (syggnwmh, den exw ellhnikous xarakthres sto pc)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ 'ΤΟΥΡΚΟΥΣ'ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΑΚΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ..

    ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ε.Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επανέρχομαι στο θέμα του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, διότι το θεωρώ πολύ σοβαρό και ειδικά στον ρόλο που παίζει στην εκεί μουσουλμανική μεν, αλλά όχι τουρκογενή μειονότητα και σας παραπέμπω να διαβάσετε εδώ για του λόγου το αληθές των όσων έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.