Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Bloomberg: Η Ευρώπη σκληραίνει τη στάση της με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

H Eυρώπη αλλάζει και υιοθετεί μια πιο σκληρή στάση σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς. Στην Αθήνα, ένα εμβόλιο Covid-19 θα σας βοηθήσει να μπε...







H Eυρώπη αλλάζει και υιοθετεί μια πιο σκληρή στάση σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς. Στην Αθήνα, ένα εμβόλιο Covid-19 θα σας βοηθήσει να μπείτε σε ένα μπαρ. Στην Πράγα, μπορεί να σας χαρίσει ένα iPhone. Αλλά σε ορισμένα μέρη, θα το χρειαστείτε για να κρατήσετε τη δουλειά σας.

Καθώς οι κυβερνήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη πιέζουν για να επανέλθουν στην κανονικότητα, η προσέγγιση του μαστιγίου και του καρότου στους εμβολιασμούς συνεχίζεται με τις αρχές να προτιμούν ολοένα και περισσότερο το… μαστίγιο. Στη Γαλλία ο Πρόεδρος Μακρόν υποσχέθηκε ένα «καλοκαίρι κινητοποίησης για τους εμβολιασμούς» καθιστώντας τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Η Ιταλία, η Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθούν τον ίδιο δρόμο καθιστώντας τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων. Μετά από μήνες διαμάχης λόγω περιορισμένης προσφοράς εμβολίων, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμετωπίζουν τώρα το αντίθετο πρόβλημα: πολλές δόσεις εμβολίων αλλά μείωση της ζήτησης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newmoney.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.