Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Ξεσκέπασαν στο τελωνείο των Κήπων το σκοτεινό μυστικό οδηγού μιας ολόκληρης δεκαετίας

Με χειροπέδες ο 46χρονος Δανός μετά τον έλεγχο που έγινε στους Κήπους του Έβρου. Προσπαθούσε να ταξιδέψει στην Τουρκία… Στα χέρια της αστυν...







Με χειροπέδες ο 46χρονος Δανός μετά τον έλεγχο που έγινε στους Κήπους του Έβρου. Προσπαθούσε να ταξιδέψει στην Τουρκία…

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 46χρονος Δανός πολίτης που συνελήφθη στους Κήπους Έβρου, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος της Γαλλίας, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διώκεται για συμμετοχή σε οργανωμένη συμμορία, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο καταζητούμενος επιχείρησε το βράδυ της Παρασκευής (16-07-2021) να περάσει με όχημα στο τουρκικό έδαφος, αλλά κατά τον διαβατηριακό έλεγχο από αστυνομικούς των Κήπων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εις βάρος του το ευρωπαϊκό ένταλμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι πράξεις που του αποδίδονται τελέστηκαν την περίοδο 2012-13. Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελία Εφετών Θράκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Γαλλία.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.