Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γερμανία: Αποχώρησε από φιλικό η Ολυμπιακή ομάδα λόγω ρατσιστικής επίθεση στον Τορουναρίγκα από παίκτη της Ονδούρας

Ρατσιστικό επεισόδιο με θύμα και πάλι τον Τζόρνταν Τορουναρίγκα αμαύρωσε το φιλικό της ολυμπιακής ομάδας της Γερμανίας κόντρα στην αντίστο...







Ρατσιστικό επεισόδιο με θύμα και πάλι τον Τζόρνταν Τορουναρίγκα αμαύρωσε το φιλικό της ολυμπιακής ομάδας της Γερμανίας κόντρα στην αντίστοιχη της Ονδούρας, γεγονός που είχε ως συνέπεια την πρόωρη λήξη του αγώνα.

Ο 23χρονος Γερμανός στόπερ της Χέρτα με καταγωγή από τη Νιγηρία, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με ήχους πιθήκων από οπαδούς της Σάλκε τον Φεβρουάριο του 2020, φέρεται να δέχθηκε λεκτική επίθεση από παίκτη της Ονδούρας στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Αμέσως, ο ομοσπονδιακός Στέφαν Κουντς και οι ποδοσφαιριστές του αποχώρησαν από το γήπεδο της Γουακαγιάμα της Ιαπωνίας, με τη DFB να καταγγέλει το περιστατικό στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

Από την πλευρά της, η ομοσπονδία της Ονδούρας επιβεβαίωσε την πρόωρη λήξη του αγώνα, δηλώνοντας, ωστόσο, ότι το περιστατικό αποτέλεσε απλά παρεξήγηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Όταν ένας παίκτης μας δέχεται ρατσιστική επίθεση, δεν είναι στις επιλογές μας να συνεχίσουμε να παίζουμε», ήταν τα λόγια του Στέφαν Κουντς.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.