Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιβύη- Εθνικός Στρατός: Η Άγκυρα βασίζεται σε συμφωνίες με την παράνομη κυβέρνηση του Σάρατζ

Ο επικεφαλής του Τμήματος Ηθικού Προσανατολισμού του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, στρατηγός Χάλεντ Μαχτζούμπ, επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία επικ...







Ο επικεφαλής του Τμήματος Ηθικού Προσανατολισμού του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, στρατηγός Χάλεντ Μαχτζούμπ, επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία επικαλείται μια παράνομη συμφωνία για τη διατήρηση των μισθοφόρων της στη Λιβύη.

Ο αλ Μαχτζούμπ σε δηλώσεις στα λιβυκά ΜΜΕ, σήμερα, Σάββατο, δήλωσε ότι «Η Άγκυρα επικαλείται τις συμφωνίες της με την πρώην παράνομη Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας του Σάρατζ για την επιβίωση των δυνάμεων και των μισθοφόρων της στη χώρα».

Πρόσθεσε ότι η Τουρκία αναζητά δικαιολογίες για να διατηρήσει τις δυνάμεις της στη Λιβύη, ειδικά τώρα που ο λαός και η διεθνής κοινότητα με τις αποφάσεις ζητά την απομάκρυνση των δυνάμεών της.

Πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά μισθοφόρων και τρομοκρατών στη Λιβύη, και ότι η στρατιωτική επιτροπή «5 + 5», μπορεί να ασχοληθεί με το ζήτημα της ενοποίησης των στρατιωτικών δυνάμεων, για την εφαρμογή της επιταγής της κατάπαυσης του πυρός στη χώρα.

Al Saaa24

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.