Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φολέγανδρος: «Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες και η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα», λέει η μητέρα της 26χρονης

Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχασε τη ζωή της κάτω από άγνωστες συνθήκες στη Φολέγανδρο μιλά στο protothema.gr κι η οποία αναζητά ...





Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που έχασε τη ζωή της κάτω από άγνωστες συνθήκες στη Φολέγανδρο μιλά στο protothema.gr κι η οποία αναζητά απαντήσεις για το θάνατο της κόρης της και κάτω από ποιες συνθήκες αυτό συνέβη. 

Παράλληλα οι γονείς της άτυχης κοπέλας αναμένουν νέα για την τύχη του φίλου της κόρης τους με τον οποίο έκανε διακοπές στη Φολέγανδρο.

«Το παιδί μου ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και την αγαπούσαν όλοι εδώ στην περιοχή μας. Δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού που τον αναζητούν αυτή τη στιγμή οι αρχές και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί», τονίζει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Οι αστυνομικές αρχές και το λιμενικό κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από το θάνατο του παιδιού μου. Δυστυχώς δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ακόμα από τον ιατροδικαστή», επισημαίνει ακόμη.

«Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής στη Φολέγανδρο αλλά δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία και δεν μπορώ να κάνω εικασίες αυτή τη στιγμή αλλά είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα», καταλήγει η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.