Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι ΑΛΗΤΕΣ οι συμμορίτες... έχουν χαρακώσει στο πρόσωπο την γυναίκα του Αστυνομικού που ξυλοκόπησαν στους Αμπελόκηπους...!!!

   Νέες πληροφορίες για το ΑΓΡΙΟ περιστατικό που έγινε σήμερα το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους με την επίθεση σε γυναίκα Αστυνομικού... Η συγ...


  


Νέες πληροφορίες για το ΑΓΡΙΟ περιστατικό που έγινε σήμερα το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους με την επίθεση σε γυναίκα Αστυνομικού...


Η συγκεκριμένη γυναίκα με τον αστυνομικό σύζυγό της διαμένει σε δρόμο όπου υπάρχει στέκι «αντιεξουσιαστών». 

Σύμφωνα με το lawandorder.gr... κατευθυνόμενη προς το σπίτι της από μίνι μάρκετ που βρίσκεται παραπλεύρως αναγνωρίστηκε από άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα ότι είναι σύζυγος αστυνομικού και υπέστη βίαιη επίθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες την αναγνώρισε ο ένας εκ των δύο και φώναξε «αυτή είναι η γυναίκα του μπάτσου» ενώ στη συνέχεια τη χτύπησαν και την τραυμάτισαν στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο.

Αν και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες η μοτοσυκλέτα του συζύγου της υπέστη φθορές από αγνώστους, τα τρικάκια που ρίχτηκαν στην πολυκατοικία που μένει και η επίθεση εναντίον της θεωρούνται από αστυνομικές πηγές υπερβολικά πολλές «συμπτώσεις».

Αυτή τη στιγμή η άτυχη γυναίκα μεταβαίνει στο νοσοκομείο ώστε να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική βοήθεια ενώ αμέσως μετά θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.