Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναίκα αποπειράθηκε να ληστέψει νεαρή απειλώντας την με μαχαίρι στη Μυτιλήνη

Γνώριμη από το παρελθόν ήταν στις αστυνομικές αρχές της Λέσβου μια Ελληνίδα που έχει απασχολήσει επανειλημμένα με παρανομίες και αναγνωρίστ...




Γνώριμη από το παρελθόν ήταν στις αστυνομικές αρχές της Λέσβου μια Ελληνίδα που έχει απασχολήσει επανειλημμένα με παρανομίες και αναγνωρίστηκε με βεβαιότητα από μια κοπέλα που αποπειράθηκε να ληστέψει στη Μυτιλήνη, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής!

  


Σύμφωνα με την καταγγελία μιας 20χρονης, η άγνωστή της γυναίκα την πλησίασε χωρίς να την αντιληφθεί και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου ζητώντας της να της δώσει την τσάντα της. Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και η δράστιδα τράπηκε σε φυγή άπρακτη.

Αμέσως μετά, η 20χρονη υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνώρισε την επίδοξη λησταρχίνα στο πρόσωπο μιας 42χρονης. Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, η γυναίκα συνελήφθη, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.