Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κως: Ανήλικοι «βομβάρδισαν» περιπολικά με... πορτοκάλια! Στον Εισαγγελέα...

Τους εντόπισαν λίγο αργότερα και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Ξινό βγήκε σε τρεις ανήλικους Έλληνες το “παιχνίδι” που επιχείρησαν να παίξο...







Τους εντόπισαν λίγο αργότερα και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα

Ξινό βγήκε σε τρεις ανήλικους Έλληνες το “παιχνίδι” που επιχείρησαν να παίξουν εκσφενδονίζοντας πορτοκάλια εναντίον δυο... περιπολικών της τοπικής Αστυνομίας την ώρα που βρίσκονταν εν κινήσει σε έναν δρόμο στην Κω, προκαλώντας μάλιστα ζημιές στο ένα από αυτά!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής και αμέσως οι τρεις 17χρονοι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί σήμαναν συναγερμό και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Ο ένας από τους ανήλικους συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ομολόγησε και κατονόμασε τους άλλους δύο, που και αυτοί εντοπίστηκαν άμεσα.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών και πρόκληση φθοράς σε δημόσια περιουσία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ θα βάλουν και το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ που επιβλήθηκαν στον καθένα τους για παραβίαση του περιορισμού κίνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.