Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλκίδα: Δημοτικός υπάλληλος «ψάρευε ερωτικό σύντροφο» με δόλωμα 50άρικο – Τι καταγγέλλει φοιτητής

   Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Χαλκίδα όταν ένας δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Χαλκίδεων οδηγώντας υπηρεσιακό όχημα...



  



Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Χαλκίδα όταν ένας δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Χαλκίδεων οδηγώντας υπηρεσιακό όχημα του Δήμου παρενόχλησε με αισχρό τρόπο φοιτητή που περπατούσε στο δρόμο, προσπαθώντας να ψαρέψει ερωτικό σύντροφο.

Ο δημοτικός υπάλληλος ξεπερνώντας κάθε όριο πρότεινε οικονομικά ανταλλάγματα (50 ευρώ) στον νεαρό μέρα μεσημέρι οδηγώντας μάλιστα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ενώ βρισκόταν κοντά της αστυνομικής διεύθυνση σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr.

Ο φοιτητής πήγε αμέσως στην Δήμαρχο Έλενα Βάκα και κατήγγειλε το γεγονός, η δήμαρχος αμέσως διέταξε τη διενέργεια Ένορκης διοικητικής εξέτασης… Ο παππούς του νεαρού που είναι γνωστός Χαλκιδέος και έχει ασχοληθεί με ραδιοφωνικές εκπομπές σε σταθμούς της Χαλκίδας επί σειρά ετών, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καυτηριάζει το γεγονός και την ανάρμοστη συμπεριφορά του δημοτικού υπαλλήλου.

Προφανώς θα υπάρξει και συνέχεια στο θέμα διότι είναι πάρα πολύ σοβαρό και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης… Αναμένεται η διενέργεια της ΕΔΕ και η κατάθεση μήνυσης από την πλευρά της οικογένειας του Φοιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.