Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...!!! Χάρτης της «μελλοντικής Τουρκίας» σύμφωνα με Τούρκο πολιτικό του κόμματος του Ερντογάν

Ο Τούρκος πολιτικός Metin Külünk που κατάγεται από τη Ριζούντα και είναι βουλευτής του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), και οι ...


Ο Τούρκος πολιτικός Metin Külünk που κατάγεται από τη Ριζούντα και είναι βουλευτής του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), και οι γεωπολιτικές του απόψεις συνάδουν με αυτές του Ερντογάν, ανέβασε στο Διαδίκτυο έναν χάρτη της "Μελλοντικής Τουρκίας" – με εδάφη της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Γεωργίας, του Ιράκ, της Συρίας, της Αρμενίας και της Κύπρου, σημειώνει ο βουλγαρικός ιστότοπος «Fakti».




Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κιουλιούνκ ανέβασε τον χάρτη των ορέξεων του, στο Instagram και στο Twitter, περιλαμβάνοντας τη βόρεια Ελλάδα και τμήματα της Βουλγαρίας.

Το βουλγαρικό δημοσίευμα που δημοσιεύεται και από τη ρωσική «Репортёр», προέρχεται από την ιστοσελίδα «24rоdоpi.соm».

Ο βουλευτής του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνοδεύει τον χάρτη του με τις προκλητικές εθνικιστικές επεκτατικές φιλοδοξίες της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Ο Külünk φτάνει ακόμη και να καλέσει τους Έλληνες να θυμούνται τις καλές στιγμές που ζούσαν «αδελφικά» με τους Τούρκους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, σημειώνει η εφημερίδα της Κομοτηνής «Ο Χρόνος».

«Απευθύνω έκκληση στο λαό της Ελλάδας να θυμάται πώς ζούσαμε μαζί για τέσσερις αιώνες σε ειρήνη και αρμονία, πριν δοκιμάσουμε την πικρή γεύση του ιμπεριαλισμού. Ρωτήστε τους ιστορικούς σας και θα σας πουν - ζούσαμε σαν αδέλφια. Ήταν κακή η γεύση της τουρκικής δικαιοσύνης;», σχολίασε ο Κιουλιούκ στα ελληνικά.

Ο «χάρτης» αντικατοπτρίζει τα εδάφη του περίφημου "Εθνικού Όρκου" πριν από έναν αιώνα, ο οποίος έχει μετατραπεί σε δόγμα φιλοδοξιών εξωτερικής πολιτικής των σύγχρονων τουρκικών «γερακιών».

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος