Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ... Επίθεση στην Ελλάδα από την ΜΚΟ Human Rights Watch: «Ληστεύετε και βιaζετε τους πρόσφυγες στον Έβρο»

Σε μια πολύ μεγάλη αλητεία κατά της Ελλάδας προχώρησε η γνωστή και μη εξαιρετέα ΜΚΟ Human Rights Watch που έχει αυτοδιοριστεί «επιλεκτικ...


Σε μια πολύ μεγάλη αλητεία κατά της Ελλάδας προχώρησε η γνωστή και μη εξαιρετέα ΜΚΟ Human Rights Watch που έχει αυτοδιοριστεί «επιλεκτικός υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ασφαλείας στον Έβρο ότι «Ληστεύουν και βιaζουν τους πρόσφυγες»






“Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας και άγνωστοι ένοπλοι άνδρες στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας έχουν συλλάβει, επιτεθεί, ληστέψει, γυμνώσει και σεξουαλικά κακοποιήσει μετανάστες και αιτούντες ασύλου υποχρεώνοντας τους να επιστρέψουν στην Τουρκία”.

Αυτά μας καταλογίζει το Human Rights Watch (HRW) και μάλιστα δίνει στην δημοσιότητα ένα βίντεο για να στηρίξει τα ψεύδη Ερντογάν.

Σύμφωνα με το HRW την ελληνική “κτηνωδία” στηρίζει και η ΕΕ και η Frontex!

“Η ΕΕ κρύβεται πίσω από την ασπίδα των δυνάμεων ασφαλείας της Ελλάδας που επιτίθενται στους μετανάστες αντί να βοηθούν τους αιτούντες άσυλο”, αναφέρει στέλεχος της οργάνωσης. “Η ΕΕ πρέπει να βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αντί να στηρίζει τις δυνάμεις που τους χτυπούν, τους κλέβουν, τους γδύνουν και τους πετούν πίσω στο ποτάμι”, ανέφερε η Nadia Hardman.